سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ طراحی جالب دکلهای غولپیکر برق شرکت آمریکایی choi + shine architects به تازگی به خاطر یکی از طرحهای خلاقانه خود برنده جایزه جامعه معماری آمریکا شده است. نام این پروژه که برای خطوط پرفشار برق طراحی شده، به علت شکل خاص آنها «the land of giants» سرزمین غولها نامگذاری شده است. به گزارش الف، این گروه توانسته است با تغییرات کوچکی که در ساختار دکلهای معمول برق به وجود آورده، اشکالی مجسمه مانند پدید بیاورد که در عین اینکه ساختاری کاملا مقاوم دارند، از حیث تنوع هم دارای انواع مختلفی هستند. برای مثال در جاهایی که دکلها از کوه یا جایی مرتفع بالا میروند، از اشکالی استفاده شده که تداعی کننده ی یک کوهنورد است، یا حتی در جاهایی که برای مثال مقدار سیمهای ارتباطی زیاد شده، شکل این دکل برای بهتر تحمل کردن بار اضافی مانند یک فرد زانو زده شده است. اما هزینه ی اجرای این نوع دکلها هم تفاوت زیادی با دکلهای معمول نمیکند، چرا که این دکلها مانند بدن هایی میمانند که دست و پا و سر آنها به صورت پیش ساخته تولید شده و تنها با تغییرات در نوع اتصال آنها، این اشکال به وجود آمده اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ چه مخوفن!!!!!!!!!:banel_smiley_52: ایده بی نظیری بود؛ازین دکلای بیریخت و بیقواره معمولی خیلی جالپترن 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ جالبه ولی چطور ممکنه این لنگر عظیم رو (مخصوصا در برابر بادهای تند کوهستانی و کنار دریاچه) روی دوتا پایه (پا) حفظ کنه؟ تو نمونه معمولی به نقطه اتکا توجه کنین: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جالبه.در موردش بیشتر سرچ میکنم ببینم چی پیدا میکنم . 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ پیداش کردم طرحش هنوز اجرا نشده: شرکت برق رسانی ایسلند هنوز در حال بررسی بودجه این طرحها است دکلهای برق به شکل انسان برنده جایزه معماری ساخته نشده” (Unbuilt Architecture Award ) انجمن معماری بوستن شده اند. این جایزه همه ساله به بهترین طراحیهای معماری که هنوز ساخته نشده اند اعطا می شود. اینم کلیه طرحهاش: برای اجرایی شدنش هم قراره با سیم بکسل از اطراف مهار شن. اینجوری: 10 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ دسِتون درد نکنه آقا مهندس بخاطر نکته سنجی تون چه اسکچای خوبیم داره 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ ایول چه قشنگ بود! ولی خب کی چی دکلو این ریختی کردن؟کاراییش بیشتر میشه یا فقط خواستن خوشگلش کنن! لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ جالبه اما به نظر من بيشتر جنبه تشيريفاتي داره تا اجرايي لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ سامیار بفهمه سمن خون به پا میکنه........................... لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ طرح جالبیه ولی هزینهش زیاده به صرفه نیست یه چیزی بایدباشه محکم ،کم هزینه و درعین حال زیباهم باشه. مسعله تعادل راشایدبشه ازپای انسان الهام گرفت . خواب دیدیدخیرباشه هرگز این شکلهاتوایران نمی آید( منشوریه ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده