Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ نه! خسارت مربوط میشه به سوسک نیشکر 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ نه!خسارت مربوط میشه به سوسک نیشکر چرا گفتی؟؟؟؟؟؟؟ گزینه بعدیم بود !!!! :icon_razz::viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ چرا گفتی؟؟؟؟؟؟؟ گزینه بعدیم بود !!!! :icon_razz::viannen_38: حالا قهر نکن سوال بعدی رو بزار تا خودم و خودت دور هم باشیم بلکه فرجی بشه و میترا هم اینوری بیاد! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ حالا قهر نکن سوال بعدی رو بزار تا خودم و خودت دور هم باشیم بلکه فرجی بشه و میترا هم اینوری بیاد! خیلی مسابقه هیجان داره ها !!!!! ماشالله همه جویای علم اند !!!! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ شب عکس انداختن!؟ خسارت کرم خوشه خواره؟ یه عکس دیگه داری بزاری؟ 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شب عکس انداختن!؟ خسارت کرم خوشه خواره؟ یه عکس دیگه داری بزاری؟ خیلی بدی !!!!!! :viannen_38: چقدر زود جواب درستو دادی !!! اصلا حال نکردم !!!!!:icon_razz: یکم خودتو به خنگی می زدی حداقل !!!! اه !!! خسارت کرم خوشه خوار انگور یا همون کرم شاخ دار مو !!!! درسته سوال بعدو بزار !!!:yes: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خیلی بدی !!!!!! :viannen_38:چقدر زود جواب درستو دادی !!! اصلا حال نکردم !!!!!:icon_razz: یکم خودتو به خنگی می زدی حداقل !!!! اه !!! خسارت کرم خوشه خوار انگور یا همون کرم شاخ دار مو !!!! درسته سوال بعدو بزار !!!:yes: جدی! :ydm47612zsesgift969 اتفاقا شک داشتما! چون عکس کمی مشکوک میزد بخاطر همین گفتم یه عکس دیگه بزاری!!! آخه انگار یه چیزایی توی حبه انگور هم هست! باشه من سوال بعدی رو میزارم!:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
zahra.v 218 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آقا من قبول ندارم شما یه وقتایی میاید که من نیستم 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آقا من قبول ندارم شما یه وقتایی میاید که من نیستم همش تقصیر حمیده !!!! زود جواب میده !!! حال منو می گیره !!!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
zahra.v 218 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ همش تقصیر حمیده !!!! زود جواب میده !!! حال منو می گیره !!!:icon_razz: آره واقعا.این باعث میشه دفعه بعد زود جواب نده:viannen_38::texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خب حالا که انقدر مشتاقید سوال بزاریم یدونه از عکسای مرد خودم رو میزارم هر چی به ذهنتون میرسه بگید: 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خب حالا که انقدر مشتاقید سوال بزاریم یدونه از عکسای مرد خودم رو میزارمهر چی به ذهنتون میرسه بگید: پوسيدگي و ترشيدگي ميوه انار در انبار يكي از عمده ترين بيماريهاي مربوط به نگهداري ميوه انار ميباشد. تعدادي از قارچها، باكتريها، مخمرها و نماتدها در صورت راه يابي به داخل ميوه عامل بروز اين بيماري و گنديدگي و فساد ميوه ميباشند. بعضي اوقات ميتوان دلائل آشكاري نظير حمله كرم گلوگاه، عارضه تركيدگي ميوه، سوراخ شدن در اثر فرو رفت خار در ميوه و عوامل مشهود ديگر را عامل بروز بيماري و فساد ميوه شناسايي نمود. لاكن انواعي از فساد و گنديدگي در ميوه هاي انار مشاهده شده كه ظاهرا راه نفوذي براي آنها بدرون ميوه قابل تشخيص نيست. گونه هاي مختلف قارچ آسپرژيلوس يا Aspergilluss و قارچ پنيسيليوم Penicillium از عمده ترين عوامل فساد انار در انبار و پس از برداشت معرفي شده اند. تركهاي بسيار ريز ميكروسكوپي ميوه هاي ظاهرا سالم، محل ورود قارچ به داخل ميوه و شروع فرآيند پوسيدگي است. در صورت بالا بودن رطوبت و گرما فرآيند پوسيدگي بدون ورود قارچ به داخل ميوه نيز صورت ميگيرد. در مورد پوسيدگي انارهاي ملس، ترش يا شيرين تفاوت قابل ذكري مشهود نيست تنها ارقام پوست قرمز نسبت به پوست سفيد حساس ترند. اگر قصد انبار داري طولاني مدت ميوه انار و نگهداري آنرا در انبار داريد بايد به اصول كامل برداشت و نگهداري ميوه متعهد بمانيد تا سطح خسارت را در آستانه اقتصادي مديريت كنيد. درست حدس زدم حمیدجان 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ پوسيدگي و ترشيدگي ميوه انار در انبار يكي از عمده ترين بيماريهاي مربوط به نگهداري ميوه انار ميباشد. تعدادي از قارچها، باكتريها، مخمرها و نماتدها در صورت راه يابي به داخل ميوه عامل بروز اين بيماري و گنديدگي و فساد ميوه ميباشند.بعضي اوقات ميتوان دلائل آشكاري نظير حمله كرم گلوگاه، عارضه تركيدگي ميوه، سوراخ شدن در اثر فرو رفت خار در ميوه و عوامل مشهود ديگر را عامل بروز بيماري و فساد ميوه شناسايي نمود. لاكن انواعي از فساد و گنديدگي در ميوه هاي انار مشاهده شده كه ظاهرا راه نفوذي براي آنها بدرون ميوه قابل تشخيص نيست. گونه هاي مختلف قارچ آسپرژيلوس يا Aspergilluss و قارچ پنيسيليوم Penicillium از عمده ترين عوامل فساد انار در انبار و پس از برداشت معرفي شده اند. تركهاي بسيار ريز ميكروسكوپي ميوه هاي ظاهرا سالم، محل ورود قارچ به داخل ميوه و شروع فرآيند پوسيدگي است. در صورت بالا بودن رطوبت و گرما فرآيند پوسيدگي بدون ورود قارچ به داخل ميوه نيز صورت ميگيرد. در مورد پوسيدگي انارهاي ملس، ترش يا شيرين تفاوت قابل ذكري مشهود نيست تنها ارقام پوست قرمز نسبت به پوست سفيد حساس ترند. اگر قصد انبار داري طولاني مدت ميوه انار و نگهداري آنرا در انبار داريد بايد به اصول كامل برداشت و نگهداري ميوه متعهد بمانيد تا سطح خسارت را در آستانه اقتصادي مديريت كنيد. درست حدس زدم حمیدجان دستت طلا شیرین خانم خب اطلاعاتی که گذاشتی درسته اما حدست درست نبود! درسته انار پوسیده شده! اما این انار تو انبار نبوده تو باغ بوده! اونم روی درخت مونده بود! پس قارچ عامل پوسیدگیش پنی سیلیوم و آسپرژیلوس نیست! بعد من کندمش! از وسط دو نیمش کردم! ... خسارت متوجه آفت و بیماریه! اما اول آفتی بوده و ... 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دستت طلا شیرین خانمخب اطلاعاتی که گذاشتی درسته اما حدست درست نبود! درسته انار پوسیده شده! اما این انار تو انبار نبوده تو باغ بوده! اونم روی درخت مونده بود! پس قارچ عامل پوسیدگیش پنی سیلیوم و آسپرژیلوس نیست! بعد من کندمش! از وسط دو نیمش کردم! ... خسارت متوجه آفت و بیماریه! اما اول آفتی بوده و ... پس این آفته کرم گلوگاه اناره دیگه... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ پس اگه آفته کرم گلوگاه اناره دیگه... :JC_thinking: بله اول کرم گلوگاه انار خسارت زده! راه باز شده واسه قارچی مثل فوماژین (قارچ دوده ای) که اومده قشنگ خورده و تکثیر شده! بعد یه زنبور برگ بر هم وارد شده و لونه سازی کرده! این زنبور از برگ های انار برش تهیه میکنه بعد با اونا یه لونه لوله ای شکل توی میوه درست کرده (این لونه سازی واسه خودم جالب بود چون تا حالا ندیده بودم زنبورای برگ بر تو میوه پوسیده هم لونه درست کنن) البته تو تصویر لونه زنبور مشخص نیست فقط قسمت انتهائیش (سبز رنگ) باقی موند! ما بقیش شکست و نشد عکس بهتری بگیرم! حالا شیرین خانم شما واسه ما یه سوال بزار! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من حدس میزنم چیه! بیماریه! :texc5lhcbtrocnmvtp8 ای کاش آفتی میزاشتی! :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده