هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ دیشب با دیدن فیلم شیرین عباس کیا رستمی اونم به مدت یک ساعت و نیم و پنج دقیق نیگاه کردن تی وی شبکه سه با اون برنامه مزخرفشون که معلوم نبود ولادت یا شهادت از بس زوزه میکشید مداحه و هی میگفت امشب هرچی دوست دارید از بی بی طلب کنید به طرز وحشتناکی خودمو شکنجه کردم تا صب ساعت 6 دو بار بیدار شدم خدایش گاهی وقتا فک میکنم تو مملکت ما شادی و شاد بودن گناهه ... حالا تلوزیون میلی مون اشغاله هرجی برش وارد نیست اقای کیارستمی نمی تونست یه جور دیگه فیلمشو بسازه ؟ تو همین فکرا بودم تلفن زنگ زد گوشی رو برداشتم دوستم از اتاق بغلی بود گفت بیا با هم فیلم the the rig.ببینیم گفتم حالا چی هست چرا می خوای نیگاش کنی گفت هیچی ..همینطوری حال میده حض کردم از این استدلال "حال میده" واقعا چه استدلال مهم و خوبیه ! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ دیشب با دیدن فیلم شیرین عباس کیا رستمی اونم به مدت یک ساعت و نیم و پنج دقیق نیگاه کردن تی وی شبکه سه با اون برنامه مزخرفشون که معلوم نبود ولادت یا شهادت از بس زوزه میکشید اون مداحه هی میگفت امشب هرچی دوست دارید از بی بی طلب کنید به طرز وحشتناکی خودمو شکنجه کردم تا صب سعات 6 دو بار بیدار شدم خدایش گاهی وقتا فک میکنم تو مملکت ما شادی و شاد بودن گناهه ... حالا تلوزیون میلی مون اشغاله هرجی برش وارد نیست اقای کیارستمی نمی تونست یه جور دیگه فیلمشو بسازه ؟ تو همین فکرا بودم تلفن زنگ زد گوشی رو برداشتم دوستم از اتاق بغلی بود گفت بیا با هم فیلم the the rig.ببینیم گفتم حالا چی هست چرا می خوای نیگاش کنی گفت هیچی ..همینطوری حال میده واقعا حض کردم از این استدلال "حال میده" خوبه دیگه گناه نیست که ؟! بچرخون ولش کن اینورو 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بچرخون ولش کن اینورو قابل توجه جناب عالی بگم همچین شیرین شکرم نیستا کافیه یه بار ببینی تا بفهمی چقدم تلخه ................ نظامی بند خدا این همه گریه زاری چاشنیش نکرده تازه خیلی عشقولانه و شاد ساخته ش پره صحنه و فردین بازی . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده