Matin H-d 18145 ارسال شده در 9 دی، 2010 اریون بترکی با اینهمه تبریک..... یکی موقع همکار شدن بهم تبریک نگفت....بترکی....فهمیدی؟ بترکییییییی:w00: انقد حرص نخور جیگیلیه من... سمندون گفت به توام تبریک بگممممممم:ws28: شاهینم گفت بازم بگوووو مگه چت میشه؟؟:ws28: تبریک تبریک تبریک:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 3
O-N 10553 ارسال شده در 9 دی، 2010 ایششششششششش بخور کیش میششششششششخوب تبریک دیگههههههههههههههندونه خقیقت تلخسمندون اوریون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من سكوت مي كنم. شما اسكوپ چشماي منو داشته باش... سمندون به من گفت باز بهت تبریک بگمممممم مي بينم كه سرعت هم دست شدن دوستان بيسيار بالاست 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 9 دی، 2010 چرا داد میزنی؟؟؟؟؟؟؟:167: خوب بهش تبریک گفتم دیگه محترمانه بهش نگفتی باید بهش می گفتی سمندون عزیزم مدیریت محترم روابط عمومی تالار برق انتخاب شایسته شمار ا به عنوان مدیر تالار برق تبریک می گویم اخرش ای بد مشهدی یه بد ذات اریون بترکی با اینهمه تبریک..... یکی موقع همکار شدن بهم تبریک نگفت....بترکی....فهمیدی؟ بترکییییییی:w00: بیا تو تاپیکش هندون فروشی باز کنیم وگرنه چی ؟؟؟ :167:من که نیومدم اخرین میتینگ که !!!! دیگه چی از جونه من میخوای :w00: من سان شاینم رو می خواممممممم:w13:
شـاهین 8068 ارسال شده در 9 دی، 2010 اینجا مکانی است ففقط برای تبریک و لاغیر بر کسی که هدفش اسپم کردن در اینجا باشد صلوات 1
سمندون 19437 ارسال شده در 9 دی، 2010 انقد حرص نخور جیگیلیه من...سمندون گفت به توام تبریک بگممممممم:ws28: شاهینم گفت بازم بگوووو مگه چت میشه؟؟:ws28: تبریک تبریک تبریک:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :ws3:بزن قدشششششششششششششش 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 9 دی، 2010 من دیگه خوابمم گرفت.... باز اوریون جان تبریک مگمممم ایشالا فعالیتات زیاد زیاد زیاد زیاد شههههههههههههههههههههههههه 1
O-N 10553 ارسال شده در 9 دی، 2010 دوستان من تشكرام ديگه تمام شد. مرسي مرسي مرسي :rose: اریون بترکی با اینهمه تبریک..... یکی موقع همکار شدن بهم تبریک نگفت....بترکی....فهمیدی؟ بترکییییییی:w00: الآن دقيقا آماده ي انفجارم سمن در جريانه اینجا مکانی است ففقط برای تبریک و لاغیر چه بسا بیا تو تاپیکش هندون فروشی باز کنیم :167: شما مختاري هر بلايي سر جناب بي ام اي مسعود بياري :persiana__hahaha: 1
O-N 10553 ارسال شده در 9 دی، 2010 من دیگه خوابمم گرفت.... باز اوریون جان تبریک مگمممم ایشالا فعالیتات زیاد زیاد زیاد زیاد شههههههههههههههههههههههههه شب خوش دلنواز جان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسي 1
bme.masood 5832 ارسال شده در 9 دی، 2010 :167: شما مختاري هر بلايي سر جناب بي ام اي مسعود بياري :persiana__hahaha: :ws44: بازم تبریک
bme.masood 5832 ارسال شده در 9 دی، 2010 جمع اسپمرا جمعه. گلتون کمه من که اسپمر نیستم :167: بفرمایید گل خوشبو ببینم چه میکنی
شـاهین 8068 ارسال شده در 9 دی، 2010 جمع اسپمرا جمعه. گلتون کمه مدیری که اسپم بکنه رو باید چی کارش کرد؟
O-N 10553 ارسال شده در 9 دی، 2010 جمع اسپمرا جمعه. گلتون کمه اين يه اخطاره؟ اينجا بعد از اين پيام خود به خود منفجر ميشه؟ :w127: گزينه ي سوم؟ نه ما اسپم نمي كنيم كه اصلا اسپم چي است؟ اينجا داريم گفتگوي علمي ميكنيم راجع به اثرات هندوانه و چماخ :persiana__hahaha: :ws44:بازم تبریک چاكريم گريه نكن زشته چرا دوستان مهندسي پزشكي همه لطيفن؟ 3
O-N 10553 ارسال شده در 9 دی، 2010 مدیری که اسپم بکنه رو باید چی کارش کرد؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 دی، 2010 مدیری که اسپم بکنه رو باید چی کارش کرد؟ باید ادمینش کرد 2
ارسال های توصیه شده