راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ میگم دکتر من چن وقته آئورتم درد میکنه به نظرت باید چیکار کنم این دریچه هست نمیدونم مال کجاست اونم بعضی وقتا خیلی بد میزنه مشکلات قلبی دارم البته بعضیا میگن از قلبت نیست مشکلت یه جای دیگس ولی رو هم رفته قاطزایمرم گرفتم دیروز داشتم عقب عقب میرفتم یهو دیدم یه صدای بدی اومد یه مرتبه متوجه شدم در ماشینم کند و افتاد اون ور تازه یادم اومد باید در ماشینو میبستم بعضی وقتا میرم دانشگاه یادم میره برم سر کلاس دوباره بر میگردم به نظرت من خوب میشم آقای دکتر 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ میگم دکتر من چن وقته آئورتم درد میکنه به نظرت باید چیکار کنم این دریچه هست نمیدونم مال کجاست اونم بعضی وقتا خیلی بد میزنه مشکلات قلبی دارم البته بعضیا میگن از قلبت نیست مشکلت یه جای دیگس ولی رو هم رفته قاطزایمرم گرفتم دیروز داشتم عقب عقب میرفتم یهو دیدم یه صدای بدی اومد یه مرتبه متوجه شدم در ماشینم کند و افتاد اون ور تازه یادم اومد باید در ماشینو میبستم بعضی وقتا میرم دانشگاه یادم میره برم سر کلاس دوباره بر میگردم به نظرت من خوب میشم آقای دکتر 1. شما خيليم خوبي هيچيتم نيست. فعلا خوشحالانه به زندگي ادامه دهيد. حالا از كجا متوجه شدي آئورته؟ :w127: خب ببين يه كاسه ور ميداري توش 4 تا پاي مارمولك خشك شده ميريزي. حواست باشه 5 تا انگشتشون كامل باشنا. اينو خوب ميكوبيش. بعد ميري عرق جبين كروكديل در حال استراحتو به ميزان 98475 قطره جمع مي كني. قطره قطره ميريزي اون تو. بينش فاصله هم نذاريا وگرنه اثر معكوس داره . بعد ميري يه شتر مرغو گير مياري مجبورش مي كني تخم بذاره بعد يه جوري توجهشو جلب ميكني و تخمشو ميدزدي. وقتي 87637 متر دنبالت دويد تخمشو بشكون. سعي كن از مسيري بري كه پاش روي زرده ي تخمه بره. بعد ميري ميگيريش از كف پاش اون ميزان زدره ي چسبيده شده رو جمع ميكني. اضافه ميكني به قبليا. در نهايتم ميري زنگ ميزني 110 گزارش گروگان گيري ميدي. وقتي ماشين پليس اومد (اگه اومد ) اينو ميريزي رو صندلياي جلو و تو چشاي مافوقشون نگاه ميكني ميگي"بامزه بود نه؟ " فقط من پيش قسط اول مديريتمو كه دادن مي رم يه جايي واست يه زميني رو سند ميزنم كه خيالت راحت باشه كه رو زمين نمي موني 2. من مهندسي پزشكي مي خونم دكتر نيستم :persiana__hahaha: :girlhi: 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ الان مطمئن شدم که چیزیم نیست ولی از یه چیز دیگم مطمئنم اینکه تو قطعا یه چیزیت هست میگما ................. 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ الان مطمئن شدم که چیزیم نیست ولی از یه چیز دیگم مطمئنم اینکه تو قطعا یه چیزیت هست میگما ................. بيا و مهربان باش... 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ 1. شما خيليم خوبي هيچيتم نيست. فعلا خوشحالانه به زندگي ادامه دهيد. حالا از كجا متوجه شدي آئورته؟ :w127: خب ببين يه كاسه ور ميداري توش 4 تا پاي مارمولك خشك شده ميريزي. حواست باشه 5 تا انگشتشون كامل باشنا. اينو خوب ميكوبيش. بعد ميري عرق جبين كروكديل در حال استراحتو به ميزان 98475 قطره جمع مي كني. قطره قطره ميريزي اون تو. بينش فاصله هم نذاريا وگرنه اثر معكوس داره . بعد ميري يه شتر مرغو گير مياري مجبورش مي كني تخم بذاره بعد يه جوري توجهشو جلب ميكني و تخمشو ميدزدي. وقتي 87637 متر دنبالت دويد تخمشو بشكون. سعي كن از مسيري بري كه پاش روي زرده ي تخمه بره. بعد ميري ميگيريش از كف پاش اون ميزان زدره ي چسبيده شده رو جمع ميكني. اضافه ميكني به قبليا. در نهايتم ميري زنگ ميزني 110 گزارش گروگان گيري ميدي. وقتي ماشين پليس اومد (اگه اومد ) اينو ميريزي رو صندلياي جلو و تو چشاي مافوقشون نگاه ميكني ميگي"بامزه بود نه؟ " فقط من پيش قسط اول مديريتمو كه دادن مي رم يه جايي واست يه زميني رو سند ميزنم كه خيالت راحت باشه كه رو زمين نمي موني 2. من مهندسي پزشكي مي خونم دكتر نيستم :persiana__hahaha: :girlhi: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ الان مطمئن شدم که چیزیم نیست ولی از یه چیز دیگم مطمئنم اینکه تو قطعا یه چیزیت هست میگما ................. :w00: بيا و مهربان باش... همينو بوگو هي من ميگم اينقد مهربون نباش هي چماقتو ميذاري كنار 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ تبریک میگم اوریون عزیز... واقعا خیلی برای اینجا زحمت کشیدی تو این مدت... :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ تبریک میگم اوریون عزیز... واقعا خیلی برای اینجا زحمت کشیدی تو این مدت... :icon_gol::icon_gol: كيييييي ؟ من؟ اون من نبودم كه وجدان بيدارم بوده :gnugghender: چاكريم وافن جان خيلي وقته كم مياي خيلي خوشحال شدم ديدمت. خيلي لطف كردي 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ احساس میکنم من باید یه چیزی میگفتم نه؟ 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ احساس میکنم من باید یه چیزی میگفتم نه؟ نه مرسي شما به اندازه ي كافي و خيلي بيشترم گفتين 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ تبریک میگوییم من تبریک گفته بودم ولی گفتم یه بار دیگه بگم شاید یه شیرینی شکلاتی چیزی بهمون دادین 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ تبریک میگوییم من تبریک گفته بودم ولی گفتم یه بار دیگه بگم شاید یه شیرینی شکلاتی چیزی بهمون دادین مرسي چشم حتما اينم براي يوحنّا خانوم گل براي دريافت بقيه ش به پروفتون مراجعه كنيد 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ ایولللللللللللللل من دیگه هر روز میام برا عرض تبریک دست شما درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده