just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ همون طور كه در تصویر زیر میبینید بازی ایران-برزیل در شبكه های صدا و سیما از روبروی جایگاه (دوربین شماره 2) پخش شد. من در عین حال این بازی رو از شبكه ی دوبی اسپورت هم نگاه می كردم و با خودم گفتم چرا تلوزیون جمهوری اسلامی بازی رو از این زاویه نشون میده تا اینكه این تصویر رو دیدم: و احتمال دادم كه بخاطر تبلیغ شبكه ی پی ام سی از اون زاویه نشون دادن چون از اون زاویه ای كه تلوزیون جمهوری اسلامی نشون می داد (روبروی جایگاه) تبلیغ پی ام سی و چند تبلیغ دیگه روی تابلوها پخش نمی شد. 4 لینک به دیدگاه
ALMAS 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ حالا شایدم چون ایران داشته از اینور نشون میداده اونا اینور تبلیغ نکردن رفتن اونور 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ حالا شایدم چون ایران داشته از اینور نشون میداده اونا اینور تبلیغ نکردن رفتن اونور بابا تو دیگه خیلی مثبت نگری ... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ وای چه جالبببببببببب :jawdrop: منم دیدم زاویش فرق می کنه ولی چون گزارشش عربی بود، دیگه از شبکه سه دیدم بازی رو اصلا pmc خودش چند روز بود تبلیغ این بازی رو می کرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده