Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 8 دی، 2010 سلام منم تبریک میگم به این هر دو دوست عزیز ولی لطفا نام کاربریشون رو هم ذکر بفرما مهناز جان من نمیدونم کیا هستند منم میخوام کاربر ویژه معماری بشم چیکار کنم ؟؟
rahele_s 6472 ارسال شده در 8 دی، 2010 آرمین عزیز و مهیار عزیز تبریک میگم به هر 2 دوست گلمامیدوارم همیشه موفق باشین مهناز جان به شما هم تبریک میگم :4uboxsmiley: :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 دی، 2010 آها، یادم رفت تبریک تبریک برا چی بود؟ آقا جون 100 بار بهت گفتم تو تالار معماری اسپم نکن:w00: اصن تاپیک واسه تبریک هم بود تو یکی اسپم نکن دهااااا ممنونم رضا جون افتخار دادی:aghosh: منم تبریک میگم .....شیرینیش کو پسآرمین بدو بپر شیرینی بیار ببینم:167: شیرینی میخای میام تو مسنجر بهت شیرنی میدم:167: تبریک می گمممممممممممم..............:w14:ایشالا همیشه موفق باشین :wubpink: :jawdrop::jawdrop: خودت که میدونی چرا اینطوری شدم فاطمه..... خب به سلامتی...مبارکه! چقد تالار معماری کاربر ویژه داره! باریکلا... بههههه جناب آقای ممد حسین هم که اینجاست ممد اصلا حال نمیده برات لاو بترکونم اینطوری خیلی بهتره به به .......... خوب آرمین که داداشی هم شهری خودمه....... آرمین بلا می سر خدا قوت برا..... همیشه تی زیندیگی پر از خیر و برکت و تی دیل همیشه شاد بیبی و زن ببردی ایته شوکولات امره فادن خاااا...... به مهیار عزیز هم تبریک میگم و این دو عزیز همیشه موفق و سربلند و عاقبت به خیر باشند ان شاءالله.... آبجی مهناز شما هم خسته نباشی....... خوب حالا چرا اینجوری؟؟؟ مگه شکلک تخصصی آبجی مهنازی این نیستش؟ سلام رضا جون ممنونم که تشریف آوردی داداش این اصلا خود خود مهنازه رضا جون.... ببین مهناز در حالات مختلف ==> ==> ==> 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 8 دی، 2010 ارمین جون من هم بهت تبریک میگم من دارم از حسودی میترکم اومدم تاپیکت رو بهم بریزم و برم ایشاالله تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 8 دی، 2010 سلام منم تبریک میگم به این هر دو دوست عزیز ولی لطفا نام کاربریشون رو هم ذکر بفرما مهناز جان من نمیدونم کیا هستند منم میخوام کاربر ویژه معماری بشم چیکار کنم ؟؟ هیچی مثل این ارمین درپیت چهار تا پست چپر چلاق بزن میشی کاربر ممتاز معماری
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 دی، 2010 خب منم تبریک میگمآرمین گولاخو که خوب میشناسم ولی آقا مهیارو نه زیاد به هر حال امیدوارم موفق باشین و کامروا:rose: امین امیین امیییین امیییییییین امیییییییییییییییییییننننن:w74: تی حال گیرما گوزگا پِت... :dancegirl2: منم میگم توام بگو پسری:there: تبریییییییییییییییییییکامیدوارم هر دوتون همیشه و همه جا موفق باشین:icon_gol: سلام شفنم دست درد نکنه چه عجب ما تورو اینورا دیدیم بابا آرمین عزیز و مهیار عزیز تبریک میگم به هر 2 دوست گلمامیدوارم همیشه موفق باشین مهناز جان به شما هم تبریک میگم :4uboxsmiley: :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: منم به این دوستان عزیز تبریک میگمموفق باشید. ممنونم از هردو تون....
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 دی، 2010 کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان) armin.eleman,, persian_land, شاهین+ :icon_pf (34):
شـاهین 8068 ارسال شده در 8 دی، 2010 :icon_pf (34): اگر این رو زن هات میدیدن چی کار میکردی اون شب هایی که نمیرفتی خونه و میموندی اینجا و پست های در پیت میزدی ........هزاران جون دیگه کجایین بیایین ارمین کاربر ممتاز شده
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 دی، 2010 ارمین جون من هم بهت تبریک میگم من دارم از حسودی میترکم اومدم تاپیکت رو بهم بریزم و برم ایشاالله تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی ایول پایه ام اساسی:mrsbeasley:
persian_land 1035 ارسال شده در 8 دی، 2010 اگر این رو زن هات میدیدن چی کار میکردی اون شب هایی که نمیرفتی خونه و میموندی اینجا و پست های در پیت میزدی ........هزاران جون دیگه کجایین بیایین ارمین کاربر ممتاز شده واقعنا... آرمین کاربر ممتاز شده:ws28::ws28: آخییییییییییییییییییی دلم سوخت:ws44:
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 8 دی، 2010 به هر دو دوست عزيز تبريك ميگم...اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق باشند :icon_gol: 2
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 8 دی، 2010 هیچی مثل این ارمین درپیت چهار تا پست چپر چلاق بزن میشی کاربر ممتاز معماری چی میگی تو من نصف پستام که چچپر چلاق بوده توی تالار معمارا زدم منو ویجه معرفی نکردند لابد این 2تا پارتی داشتند .. منم ویچه میخوامممممممممممممم
jentleman_arch 284 ارسال شده در 8 دی، 2010 :w14:بدویید بیاید تبریک بگییییییییییید:w14: این دفعه یه تبریک ویژه داریم برای دو کاربر ویژه :ws17: :icon_gol:آرمین:icon_gol: و :icon_gol:مهیار:icon_gol: دست هر دوتا تون درد نکنه خیلی خیلی برای تالار معماری زحمت می کشید:w72: امیدوارم یه روزی بتونیم زحماتتون رو جبران کنیم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
Fahim 9563 ارسال شده در 8 دی، 2010 من هم به هر دوتون تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید:icon_gol: 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 8 دی، 2010 به به تبریکات صمیمانه منو هم پذیرا باشید ایشالا موفقیتهای بیشتر و بالاتر پس شولوخاتاتون کو؟؟؟ 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 دی، 2010 به به تبریکات صمیمانه منو هم پذیرا باشید ایشالا موفقیتهای بیشتر و بالاتر پس شولوخاتاتون کو؟؟؟ مرسی یوهی جون بابا این امضای توام منطقه ممنوعه شده ها هر جاش کلیک کنی میری تو تاپیکه راستی شوخولات 1
panoram 5055 ارسال شده در 8 دی، 2010 به هر دو دوست عزيز تبريك ميگم...اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق باشند :icon_gol: ممنونم من هم به هر دوتون تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید:icon_gol: :icon_gol: به به تبریکات صمیمانه منو هم پذیرا باشید ایشالا موفقیتهای بیشتر و بالاتر پس شولوخاتاتون کو؟؟؟ ها؟؟ چی کجا؟؟ :eyepopping: 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 8 دی، 2010 مرسی یوهی جون بابا این امضای توام منطقه ممنوعه شده ها هر جاش کلیک کنی میری تو تاپیکه راستی شوخولات من الان مانیتور رو با جاش قورت میدم
hodaa 5488 ارسال شده در 8 دی، 2010 تفریک ویژه به داداش آرمین گلم.....:w70::w330: :w70: :4uboxsmiley::dancegirl2::dancegirl2: :4uboxsmiley: به مهیار جان هم تبریک میگم 1
ارسال های توصیه شده