kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ منم به هر دو عزیز تبریک میگم پسرم آرمین تو باعث افتخار مامانی 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ به هر دو دوست عزيز تبريك ميگم...اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق باشند :icon_gol: ممنونم افسانه جون:dancegirl2: من هم به هر دوتون تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید:icon_gol: :icon_gol: همچنین شما:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تفریک ویژه به داداش آرمین گلم.....:w70::w330: :w70: :4uboxsmiley::dancegirl2::dancegirl2: :4uboxsmiley: به مهیار جان هم تبریک میگم ببین کی اینجاسسستتتت مرسی آبجیه گل من:aghosh: تبریک تبریک میگم :icon_gol: اوهوووععع این دخمله رو نیگا کن ملسی ملجان منم به هر دو عزیز تبریک میگمپسرم آرمین تو باعث افتخار مامانی بههههه سلامممممم ممنونم کیمیا جون:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ تبریک میگم آرمین ....... با کلی آرزوی موفقیت.... چندتا از ستاره هاتو به منم میدی..... ببین چخد زیادن ......... من همش 4 تا دارم....... مهناز بهم نیمده......میگه باید پستاتو زیاد کنی...... . . . مهیار جان شما هم موفق باشی......تبریک میگم....... 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۹ توروخدا این امضاتو درس کن یوهی تبریک میگم آرمین ....... با کلی آرزوی موفقیت.... چندتا از ستاره هاتو به منم میدی..... ببین چخد زیادن ......... من همش 4 تا دارم....... مهناز بهم نیمده......میگه باید پستاتو زیاد کنی...... . . . مهیار جان شما هم موفق باشی......تبریک میگم....... ممنونم هدا جون دست گلت درد نکنه که اومدی همه ی ستاره ها مال خودت:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده