هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام کی تا حالا همه قسمتای قهوه تلخو دیده چه دیالوگا و صحنه هایش تا حالا بیشتر تو ذهنتون مونده؟ کلا نظرتون چی در مورد این سریال طنز؟ من که فک میکنم اثر به یاد ماندنی از مهران مدیری باشه 15 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ :mrsbeasley:من همرو تا الان دیدم خیلی جالبه دوسش دارممممم مخصوصا خنده های سیامک انصاری خیلی باحاله ... 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ من تا حالا 8 قسمتشو دیدم صحنه مربوط به گرم کردن تخت و خارش و اون جایی که پیرمردا ابروهاشونو می دن بالا تا جلوشونو ببینن ، خیلی طنزش ظریف بوده ولی تکرار شدن تاریخو داره نشون می ده...همیشه و تو هر دوره ای ، این مردم بودن که سرشون کلاه رفته!! به نظر من طنز سنگین و قویه.لودگی و سبک بازی توش نداره.یه طنز درست و حسابی!! به نظر منم می تونه بهترین کار مدیری بشه 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ :mrsbeasley:من همرو تا الان دیدم خیلی جالبه دوسش دارممممم مخصوصا خنده های سیامک انصاری خیلی باحاله ... واقعا راس میگیا ..خنده های سیامک انصاری خیلی باحاله خیلیم تلخ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم دیدم اون دوتا پیرمردا خیلی خندن :ws28: جمال الملک(نقاشی کشیدیم) و اون یکی همه کارای مهران مدیری خوبن 5 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم همشو دیدم حرف زدن بابا شاه خیلی باحاله مخصوصا وقتی از نقاشیاش حرف میزنه 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ من تا حالا 8 قسمتشو دیدم صحنه مربوط به گرم کردن تخت و خارش و اون جایی که پیرمردا ابروهاشونو می دن بالا تا جلوشونو ببینن ، خیلی طنزش ظریف بوده ولی تکرار شدن تاریخو داره نشون می ده...همیشه و تو هر دوره ای ، این مردم بودن که سرشون کلاه رفته!! به نظر من طنز سنگین و قویه.لودگی و سبک بازی توش نداره.یه طنز درست و حسابی!! به نظر منم می تونه بهترین کار مدیری بشه اره واقعا بازیگرا بازی روان و ساده ای دارن مخصوصا سیامک انصاری واقعیت های تلخی رو در قالب طنز نشون میده که ادمو به خند ه و فکر وا میداره دیشب قسمت 8 را که دیدم دلم سوخت برا مشیرالسطنه که جلسه تشکیل داده بود تا به مسایل داخلی بپردازند اما همه مسخرش کردن و هرکه از منفعت و سود خودش میگفت 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ اون سروانه قاطیه هم باحاله کی هی میگه پدر سوخته...... بدبخت تمامه رگای گردنش میزنه بیرووون:ws28: 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ اون سروانه قاطیه هم باحاله کی هی میگه پدر سوخته...... بدبخت تمامه رگای گردنش میزنه بیرووون یا میگه بدم پدرتو در بیارن قسمت چهار به معلم تاریخ (سیامک انصاری ) میگفت اعتراف کن دزدی جاسوسی ..بدبخت نمیگفت سربازاش بردن اتاق بغل بعد که اوردنش گفت اقا محمد خان قاجارم !!! 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ پسر این بی خودیول ملک دیلمی چقد ادمو حرس میده با اون لبخندای مسخرش انصاقا بیژن بنفشه خواه نقشش رو خوب بازی کرده!! 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم دیدم کلی هم واسش تبلیغ می کنم منتظرم ببینم خودش کی می آد سیامک مثل همیشه از همه بهتره 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ پسر این بی خودیول ملک دیلمی چقد ادمو حرس میده با اون لبخندای مسخرش انصاقا بیژن بنفشه خواه نقشش رو خوب بازی کرده!! نچ خوشمان نمیاد از این بی خودی یه چیز دیگه بگو 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم دیدمکلی هم واسش تبلیغ می کنم منتظرم ببینم خودش کی می آد سیامک مثل همیشه از همه بهتره هنوز 9 قسمت بیشتر پخش نشده مونده تا جا بیفته روند داستان معلومه خیلی نگافته های دیگه هم داره که باید بگه مخصوصا از زنها بهتر از سریال های قبلیش استفاده کرده و اینکه به مسئله دوست داشتن پسر در خانواده های ایرانی پرداخته خودش و شفیع جم بیان خیلی قشنگ میشه 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ نچ خوشمان نمیاد از این بی خودییه چیز دیگه بگو معلومه هیچکی خوشش نمیاد اما این تقصیر بنفشخواه نیست کارگردان بهش گفته او هم خوب بازی میکنه از شکوفه چی خوشت میاد بگم بیاد سراغت ..؟ 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ هنوز 9 قسمت بیشتر پخش نشده مونده تا جا بیفته روند داستان معلومه خیلی نگافته های دیگه هم داره که باید بگه مخصوصا از زنها بهتر از سریال های قبلیش استفاده کرده و اینکه به مسئله دوست داشتن پسر در خانواده های ایرانی پرداخته خودش و شفیع جم بیان خیلی قشنگ میشه مگه اونم هست؟ بامشادو می گم؟! دلم خیلی می خواد بیاد ببینمش راستی عاشق آهنگ تیتراژشم خیلی کارش درسته یه آدم فرهنگ ساز!! به تمام معناست لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ معلومه هیچکی خوشش نمیاد اما این تقصیر بنفشخواه نیست کارگردان بهش گفته او هم خوب بازی میکنه از شکوفه چی خوشت میاد بگم بیاد سراغت ..؟ just siymak ansariiiiiiiiii:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ ما هم دیدیمپسندیدیم پس مبارکه ببخشید اسپم کردم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ man faqt a peremardash khosham miad yeki ink abruashu mide bala yeki die k mige chi???chi???chi???chi??chi??1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ اینم بگم که مهران مدیری از قسمت 20ام وارد بازی میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده