هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ چند جمله زیبا از شریعتی -"پرسپولیس سرور استقلاله" -"هرچا سخن از حرف خوب و قشنگ است نام من می درخشد ( با سی سال تجربه) e=mc^2 . . . .. .ها یه جمله خیلی مهم دیگه هم داره شریعتی اینجا شریعتی اونجا شریعتی همه جا 6 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ جان خود در تیر کرد ارش اری اری کار صد ها صد هزاران تیغه ی شمشیر کرد ارش شریعتی لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ خداییش هر چی فکر کردم ندونستم چی بنویسم نمیدونم منظورت رو با پست قبلی گرفتم یا نه لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ جان خود در تیر کرد ارشاری اری کار صد ها صد هزاران تیغه ی شمشیر کرد ارش شریعتی خداییش هر چی فکر کردم ندونستم چی بنویسم نمیدونم منظورت رو با پست قبلی گرفتم یا نه شوخی شوخی با سیاوش کسرایی هم شوخی :ubhuekdv133q83a7yy7:ws3: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ ترس من حصار برکه نیست، ترس من این است که چار روز دیگه آیههای قرآن رو هم به اسم من منتشر کنین، اینجا بگیرن دهنمو سرویس کنن. "دکتر خیلی باحال روشنفکر علی شریعتی" 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ خلاصه اینکه ما رو برای سوارشدن به هواپیما راهنمایی کردند وگفتند میخوایم بریم خونه خاله تا رفتیم داخل هوا پیما اولین بلوند بلند قد مینی ژوپ پوش خوشقیافه ی عمرم رو دیدم خیلی هم کوچیک بودم .... اری اینچنین بود برادر ( دکتر ) لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ چند جمله زیبا از شریعتی -"پرسپولیس سرور استقلاله" -"هرچا سخن از حرف خوب و قشنگ است نام من می درخشد ( با سی سال تجربه) e=mc^2 . . . .. .ها یه جمله خیلی مهم دیگه هم داره شریعتی اینجا شریعتی اونجا شریعتی همه جا لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ " پژو 206 بزن بغل، پیکان حرکت کن " دکتر شریعتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده