spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بابا میزاشتید نم عکسه خشک میشد بعد ممنون درست بود 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بابا میزاشتید نم عکسه خشک میشد بعدممنون درست بود :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خب من پیشنهاد میکنم دوست عزیزمون عطر بارون (که واقعا برای ما عزیزن) سوال بعدی رو بزارن البته با اجازه استادمون شیرین اگرو !!! 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ ببخش دیر شد، نبودم من عکس ندارم...یکی دیگه لطف کنه بزاره 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ هیشکی نتونست حدس بزنه چیه؟ یه راهنمایی از خانواده Rubiaceae هست 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نسترن جان خودت زحمتش رو بکش و یه عکس ساده تر بزار ... ممنون. 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ باشه خودم میگم: Galium aparine علف شیر این گیاه یک علف هرز هست که با برگهای فراهمش کاملا قابل تشخیص هست. برگهای این گیاه معمولا با سیلیس آغشته هست. 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ اینم سوال این دفعه ببینم چکار میکنیدا 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ سوزن چوپان میباشد:4chsmu1: تا همین حد میدونم....البته ما بهش سوزن عجوزه میگفتیم ... 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من اسم فارسیشو مطمئن نیستم اما فکر کنم همین باشه یه راهنمایی میکنم اگه نتونستین اسم علمیشو حدس بزنین خودم میگم دیگه از خانواده شمعدانی (graniaceae) می باشد. 2 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اینم میوه هاشه شمعداني وحشي هستش با نام لاتين اريديوم 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ erodium cicutarium (l.) l'her آفرین درسته حالا سوال بعدی رو شما بذارین منتظریم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده