sushianess 714 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 لیلیوم؟؟؟ کاش نسترن بود به جواباتون پاسخ میداد. خیلی نزدیک شدید ....ادامه بدین ..:flowerysmile: 1
نسترن 2411 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 لیلیوم؟؟؟ جنسش رو درست حدس زدین اما گونه اش رو نگفتین که اسم فارسیش هم باید بگین
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 جنسش درسته حالا گونه اش رو بگین دیگه بنظر باید Lilium duchartrei باشه! دوست عزیز یادمون رفته بابا! 1
نسترن 2411 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 سوسن چلچراغ ؟یکی از گونه های کمیاب لیلیوم. درسته؟ آفرین درسته هورررررررررراحالا دیگه خودم اسم گونه اش رو میگم اسم فارسیشو گفتین کافیه نام:Lilium ledebourii تیره:liliaceae گل دهی: ماههای خرداد و اوایل تیر ویژگی های گیاه شناسی * درازا: نزدیک به یک متر * نام بومی و ملی / چرایی نام گزاری: سوسن چلچراغ / از آنجا که شکوفههای این گل با رنگ سفید به صورت واژگون باز می شوند نام سوسن چلچراغی به خود گرفته است.انتهای گلبرگهای آن پوشیده از دانههای برجسته و پرچم های بسیار بلند است. رویشگاه بومی این گیاه به طور خودرو در دو نقطه از جهان می روید که هر دو آن ها در رشته کوه البرز از فلات ایران جای گرفته اند: * لنکران - تالش - جمهوری آذربایجان * داماش - بخش عمارلو - استان گیلان - ایران گل سوسن چلچراغ نخستین گیاهی است که به عنوان میراث ملی در ایران به ثبت رسیده است. 4
sushianess 714 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 نوشد!(navashed بخوانید!) مهناز باید سوال بزاره ...اگه نتونست اونوقت نوبت تو میشه ...:4chsmu1: 1
sushianess 714 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 واییییییییییییییییییییی. :w42: عاشقشمممممممممممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3
نسترن 2411 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 من میدونم lisianthus white درسته؟ اما فکر کنم تو ایران نباشه اسم فارسیشو نمیدونم 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 من میدونمlisianthus white درسته؟ اما فکر کنم تو ایران نباشه اسم فارسیشو نمیدونم درستههههههههههههه تشوییییییییییق حالا عکس بعدی رو کی می ذاره؟ 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 درستههههههههههههه تشوییییییییییق حالا عکس بعدی رو کی می ذاره؟ نسترن جان دستشون درد نکنه ... اما من یه نکته ای رو بگم که قبلا هم گفتن! اگه دقت کنی با کلیک راست رو تصویر شما و انتخاب گزینه ذخیره تصویر نام عکس مشخص میشه! اگر بتونید عکسی رو که میزارید خودتون آپلود کنید با یه نام دیگه! بهتره و ... 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 نسترن جان دستشون درد نکنه ...اما من یه نکته ای رو بگم که قبلا هم گفتن! اگه دقت کنی با کلیک راست رو تصویر شما و انتخاب گزینه ذخیره تصویر نام عکس مشخص میشه! اگر بتونید عکسی رو که میزارید خودتون آپلود کنید با یه نام دیگه! بهتره و ... ببقچید...من یادم نبود...تکرار نمی شه :icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده