sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ لیلیوم؟؟؟ کاش نسترن بود به جواباتون پاسخ میداد. خیلی نزدیک شدید ....ادامه بدین ..:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ لیلیوم؟؟؟ جنسش رو درست حدس زدین اما گونه اش رو نگفتین که اسم فارسیش هم باید بگین لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ لیلیوم؟؟؟ جنسش درسته حالا گونه اش رو بگین دیگه لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ جنسش درسته حالا گونه اش رو بگین دیگه بنظر باید Lilium duchartrei باشه! دوست عزیز یادمون رفته بابا! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ سوسن چلچراغ ؟ یکی از گونه های کمیاب لیلیوم. درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ سوسن چلچراغ ؟یکی از گونه های کمیاب لیلیوم. درسته؟ آفرین درسته هورررررررررراحالا دیگه خودم اسم گونه اش رو میگم اسم فارسیشو گفتین کافیه نام:Lilium ledebourii تیره:liliaceae گل دهی: ماههای خرداد و اوایل تیر ویژگی های گیاه شناسی * درازا: نزدیک به یک متر * نام بومی و ملی / چرایی نام گزاری: سوسن چلچراغ / از آنجا که شکوفههای این گل با رنگ سفید به صورت واژگون باز می شوند نام سوسن چلچراغی به خود گرفته است.انتهای گلبرگهای آن پوشیده از دانههای برجسته و پرچم های بسیار بلند است. رویشگاه بومی این گیاه به طور خودرو در دو نقطه از جهان می روید که هر دو آن ها در رشته کوه البرز از فلات ایران جای گرفته اند: * لنکران - تالش - جمهوری آذربایجان * داماش - بخش عمارلو - استان گیلان - ایران گل سوسن چلچراغ نخستین گیاهی است که به عنوان میراث ملی در ایران به ثبت رسیده است. 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ میشه سوال بدی رو هم خودم بگم؟ یه سوال توپ دارم ها:ws2: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ نوشد!(navashed بخوانید!) مهناز باید سوال بزاره ...اگه نتونست اونوقت نوبت تو میشه ...:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ باشه من میصبرم اگه نتونس نوبتم رو به کسی دیگه ندین ها 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ باشه حالا من میذارم: هر کی گفت این خشگله کیه؟ 4 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ واییییییییییییییییییییی. :w42: عاشقشمممممممممممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من میدونم lisianthus white درسته؟ اما فکر کنم تو ایران نباشه اسم فارسیشو نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ من میدونمlisianthus white درسته؟ اما فکر کنم تو ایران نباشه اسم فارسیشو نمیدونم درستههههههههههههه تشوییییییییییق حالا عکس بعدی رو کی می ذاره؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ درستههههههههههههه تشوییییییییییق حالا عکس بعدی رو کی می ذاره؟ نسترن جان دستشون درد نکنه ... اما من یه نکته ای رو بگم که قبلا هم گفتن! اگه دقت کنی با کلیک راست رو تصویر شما و انتخاب گزینه ذخیره تصویر نام عکس مشخص میشه! اگر بتونید عکسی رو که میزارید خودتون آپلود کنید با یه نام دیگه! بهتره و ... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ نسترن جان دستشون درد نکنه ...اما من یه نکته ای رو بگم که قبلا هم گفتن! اگه دقت کنی با کلیک راست رو تصویر شما و انتخاب گزینه ذخیره تصویر نام عکس مشخص میشه! اگر بتونید عکسی رو که میزارید خودتون آپلود کنید با یه نام دیگه! بهتره و ... ببقچید...من یادم نبود...تکرار نمی شه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ خواهش میکنم ... مشکلی نبود و نیست! ممنون. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده