Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گل نادریه! کاملیای میدلمیست Middlemist camellia درسته رفیق سوال بعد 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کاملیای میدلمیست احتمالا نادرترین گلی است که در دنیا وجود دارد زیرا تنها دو نمونه از آن مشاهده شده است. یکی در نیوزلند و دیگری در گلخانهای در انگلستان. این گیاه توسط جان میدلمیست در سال 1804 به انگلستان آورده شد و بعد از آن در کشور چین نیز به تدریج از بین رفت . این گیاه به ندرت گل میدهد و گلها به رنگ نارنجی مایل به قرمز هستند. البته به نظر میرسد که احتمالا تعداد بیشتری از این گیاه در باغها و باغچههای مردم در انگلستان وجود دارد که برای آنها ناشناخته است. 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انتوریوم اندرانوم بعله درسته دوستم من این گیاه رو از نزدیک دیدم توی گلخونه واقعا محشره!!! طول گیاهش تا دو متر هم میرسه! با ساقه های کلفت . گیاه عجیبیه.... البته اینایی که گفتم در شرایط مطلوب رشد کرده 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گياه آنتوريوم حداقل 26 گونه زينتي دارد و بخش اسپات رنگي آن اصطلاحاً بنام گل شناخته شده است و دوام بسيار طولاني بصورت شاخه بريده دارد. براي نگهداري آنتوريوم از گلخانههايي با تهويه مناسب استفاده ميشود كه رکود هوا يا کمبود اکسيژن نداشته باشد. براي نگهداري آنتوريوم خاک سبک با PH اسيدي و غني از مواد غذايي مناسب است. در سالهاي اخير با گسترش کشت و کار آنتوريوم و در حقيقت ارزشي که اين گياه در بازار جهاني گل و گياه دارد براي آن کمتر از بستر خاک استفاده ميشود، و صرفاً در محيط فاقد خاک و در محيط هيدروپونيك به کمک مواد غذايي خاص پرورش مييابد. آنتوریوم ،Anthurium جنسی از خانواده آراسه ها Aracees است که اقسامی از آن بواسطه برگهای پهن و فلزی رنگ با رگهای سفید و نیز گلهایش جالب توجه بوده و در گرمخانه ها می کارند . اين گياهان بوسيله پا جوش تقسيم ميشوند و رشد ساقهاي ندارند بلندی این گیاه به 30 الی 80 سانتیمتر می رسد . 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سوال رو خودم میزارم... این چه گیاهی؟ 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سوال رو خودم میزارم... این چه گیاهی؟ فکر کنم از این گیاهای بوته ای باشه...مثل خیار و کدو و اینا ولی دقیقا نمیدونم چیه تو ایران هست از اینا؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فکر کنم از این گیاهای بوته ای باشه...مثل خیار و کدو و ایناولی دقیقا نمیدونم چیه تو ایران هست از اینا؟ بله تو ایران هست منتهی. نه خیاره نه کدو.. 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سوال رو خودم میزارم... این چه گیاهی؟ [h=3]گیاه دارویی لوفا با نام علمی [/h]luffa cylindrica 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ گیاه دارویی لوفا با نام علمی luffa cylindrica درسته دوست من. ببخشید دیر جواب دادم.. نبودم.. بفرمایید سوال بعد ا متشکرم. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ what???? جزو گیاهان دارویی به حساب میاد؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ جواب این سوال داده نشد... بعدا اومدی اسمشو بگو.... سوال بعد: 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ ببخشید نبودم. نت نداشتم عزیزم این گیاه اسفرزه س what???? جواب این سوال داده نشد... بعدا اومدی اسمشو بگو.... سوال بعد: اینم تاج الملوک باید باشه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ ببخشید نبودم. نت نداشتم عزیزماین گیاه اسفرزه س اینم تاج الملوک باید باشه بله بفرمایید سوال بعد 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ بله بفرمایید سوال بعد معصومه جون خودت میشه سوال بذاری؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ معصومه جون خودت میشه سوال بذاری؟ سوال بعدتو بزار ..........من نیستم اخه.. خودت بزار گلم. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ من باگوشی وارد شدم لطفا یکی عز دوستان سوال بعد رو بزارن مرسیییییی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده