Paroshat 6378 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 گل نادریه! کاملیای میدلمیست Middlemist camellia درسته رفیق سوال بعد 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 کاملیای میدلمیست احتمالا نادرترین گلی است که در دنیا وجود دارد زیرا تنها دو نمونه از آن مشاهده شده است. یکی در نیوزلند و دیگری در گلخانهای در انگلستان. این گیاه توسط جان میدلمیست در سال 1804 به انگلستان آورده شد و بعد از آن در کشور چین نیز به تدریج از بین رفت . این گیاه به ندرت گل میدهد و گلها به رنگ نارنجی مایل به قرمز هستند. البته به نظر میرسد که احتمالا تعداد بیشتری از این گیاه در باغها و باغچههای مردم در انگلستان وجود دارد که برای آنها ناشناخته است. 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 انتوریوم اندرانوم بعله درسته دوستم من این گیاه رو از نزدیک دیدم توی گلخونه واقعا محشره!!! طول گیاهش تا دو متر هم میرسه! با ساقه های کلفت . گیاه عجیبیه.... البته اینایی که گفتم در شرایط مطلوب رشد کرده 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 گياه آنتوريوم حداقل 26 گونه زينتي دارد و بخش اسپات رنگي آن اصطلاحاً بنام گل شناخته شده است و دوام بسيار طولاني بصورت شاخه بريده دارد. براي نگهداري آنتوريوم از گلخانههايي با تهويه مناسب استفاده ميشود كه رکود هوا يا کمبود اکسيژن نداشته باشد. براي نگهداري آنتوريوم خاک سبک با PH اسيدي و غني از مواد غذايي مناسب است. در سالهاي اخير با گسترش کشت و کار آنتوريوم و در حقيقت ارزشي که اين گياه در بازار جهاني گل و گياه دارد براي آن کمتر از بستر خاک استفاده ميشود، و صرفاً در محيط فاقد خاک و در محيط هيدروپونيك به کمک مواد غذايي خاص پرورش مييابد. آنتوریوم ،Anthurium جنسی از خانواده آراسه ها Aracees است که اقسامی از آن بواسطه برگهای پهن و فلزی رنگ با رگهای سفید و نیز گلهایش جالب توجه بوده و در گرمخانه ها می کارند . اين گياهان بوسيله پا جوش تقسيم ميشوند و رشد ساقهاي ندارند بلندی این گیاه به 30 الی 80 سانتیمتر می رسد . 3
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 20 مرداد، 2014 سوال رو خودم میزارم... این چه گیاهی؟ فکر کنم از این گیاهای بوته ای باشه...مثل خیار و کدو و اینا ولی دقیقا نمیدونم چیه تو ایران هست از اینا؟ 3
masi eng 47044 ارسال شده در 20 مرداد، 2014 فکر کنم از این گیاهای بوته ای باشه...مثل خیار و کدو و ایناولی دقیقا نمیدونم چیه تو ایران هست از اینا؟ بله تو ایران هست منتهی. نه خیاره نه کدو.. 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 سوال رو خودم میزارم... این چه گیاهی؟ [h=3]گیاه دارویی لوفا با نام علمی [/h]luffa cylindrica 2
masi eng 47044 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 گیاه دارویی لوفا با نام علمی luffa cylindrica درسته دوست من. ببخشید دیر جواب دادم.. نبودم.. بفرمایید سوال بعد ا متشکرم. 2
masi eng 47044 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 جواب این سوال داده نشد... بعدا اومدی اسمشو بگو.... سوال بعد: 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 ببخشید نبودم. نت نداشتم عزیزم این گیاه اسفرزه س what???? جواب این سوال داده نشد... بعدا اومدی اسمشو بگو.... سوال بعد: اینم تاج الملوک باید باشه 2
masi eng 47044 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 ببخشید نبودم. نت نداشتم عزیزماین گیاه اسفرزه س اینم تاج الملوک باید باشه بله بفرمایید سوال بعد 2
masi eng 47044 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 معصومه جون خودت میشه سوال بذاری؟ سوال بعدتو بزار ..........من نیستم اخه.. خودت بزار گلم. 2
masi eng 47044 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 من باگوشی وارد شدم لطفا یکی عز دوستان سوال بعد رو بزارن مرسیییییی 1
ارسال های توصیه شده