phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ وقت این مسابقه ها چند ساعته؟ باید تا آخرش صبر کنیم؟! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ وقت این مسابقه ها چند ساعته؟ باید تا آخرش صبر کنیم؟! نه اگه جواب درست بوده اعلام کن برای عکس بعدی فقط یه توضیح کوتاه برای گیاه بنویس لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ این گل آذین نخل مردابه! و این هم اویارسلامه! Cyperus odoratus 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ جدی ؟ میشه اسم سایتو واسه منم بدی! ولی خداییش نمیدونستم همچین چیزی هم هست ...اخه معمولا بچه ها از کامپیوترهاشون اپلود میکنن.با اسمهایی غیر از اسم اصلی عکس... جواب هم همین که حمید گفت :wubpink: نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم! عکسای دوم به بعد رو دقت نکردم! مشکل عکس اوله! 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ این گل آذین نخل مردابه! و این هم اویارسلامه! Cyperus odoratus برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو ببین البته ممکنه این سایتها عکس اشتباه گذاشته باشن ... و اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم!عکسای دوم به بعد رو دقت نکردم! مشکل عکس اوله! نخل مرداب و اویارسلام هر دو گونه های مختلف از یک جنس هستن. به نظر من حق با حمیده! طراح سوال یه کمی غیر تخصصی عمل کرده و عکسها متفاوته ... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو ببین البته ممکنه این سایتها عکس اشتباه گذاشته باشن ... و اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوشیانس جان خیلی ممنون. عرض کردم که من دارم تصویر اول سوال رو میگم که اویارسلام زرد اسمشه! بله تصاویر بعدی مربوط به نخل مردابه احتمال زیاد! اما اویار سلام زرد که موضوع سمینار خودم بود ترم گذشته رو اشتباه نمیکنم! متوجه منظورم شدید!؟؟ اگر شما منبع فارسی برام میزارید پس لطفا کلیک کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ حتی خود اویارسلام هم گونه های متفاوتی داره. ولی در مورد گل آذین نخل مرداب و اویارسلام حمید خوب اومد! لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ حتی خود اویارسلام هم گونه های متفاوتی داره. ولی در مورد گل آذین نخل مرداب و اویارسلام حمید خوب اومد! یه بار تو زندگیم خوب اومدم بدون اینکه به دیوار بخورم اینجا بود! :icon_pf (34): البته نظر دوست عزیزمون سوشیانس هم مهمه! لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ این یکی دیگه باید هویج وحشی باشه نه؟؟؟با نام علمی Daucus carota این کجاش وحشیه؟ به این نازی! کاملا درسته. حمید سوال بعد ... لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ سوشیانس جان خیلی ممنون.عرض کردم که من دارم تصویر اول سوال رو میگم که اویارسلام زرد اسمشه! بله تصاویر بعدی مربوط به نخل مردابه احتمال زیاد! اما اویار سلام زرد که موضوع سمینار خودم بود ترم گذشته رو اشتباه نمیکنم! متوجه منظورم شدید!؟؟ اگر شما منبع فارسی برام میزارید پس لطفا کلیک کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من که حرفی ندارم اقا حمید... به سایتهای فارسی نمیشه اعتماد کرد خیلی از گیاهان رو عکس اشتباه گذاشتن .همین سایت خودمون هم یکی از تاپیکاشو یه شب کلی وقت کردم تا عکساشو تصحیح کنیم 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ خب اقا حمید منتظر عکس بعدی هستیم:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ بفرمایید این چیه!؟ گرچه تابلوئه چیه! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ زیادم تابلو نیست ها ...عکسش خیلی ناواضحه ... خطمیه؟hibiscus البته اگه املاش رو درست نوشته باشم ..:girlhi: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ زیادم تابلو نیست ها ...عکسش خیلی ناواضحه ...خطمیه؟hibiscus البته اگه املاش رو درست نوشته باشم ..:girlhi: جالبه املای فارسیش اشتباست! اما ما میپذیریم درسته! ختمی درختی Hibiscus syriacus 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ باعث شرمندگی خوب شما بگید این خوشگل خانوم اسمش چیه ؟ 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ چقدر آشناس این! من آخرش فرق بین کوکب و داوودی رو نفهمیدم!! 1 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شرایط نگهداری و محیط مناسب برای پرورش این گل خوشکل چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟شرایط نگهداری و محیط مناسب برای پرورش این گل خوشکل چیه؟ سلام هادی خان... اینجا تاپیک مسابقه هست عزیز دلم. اگه سوالی در مورد کاشت و نگهداری گیاهان دارید به تاپیک سوالهای تخصصی از مهندسان کشاورزی مراجعه بفرمایید. ارادتمند، خودم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ رضا برگای داوودی با کوکب خیلی میفرقه ها! البته تا اونجایی که من دیدم! ایشون کوکب rudbeckia نیستن!؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده