Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 گلها هم واسه خودشون شخصیت دارن!:wubpink: ما نیز شخصیتشان را حفظ میکنیم :w410: 4
نسترن 2411 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 برگاش شبيه خرزهره هست گلاشم شبيه گل كاغذي :ws52: گل كاغذي نيست ؟ درسته؟ نام فارسی : گل کاغذی Bougainvillea Glabra - Spectabilisنام علمی : تیره – خانواده :Nyctaginaceae نام انگلیسی : Bougainvillea نه متاسفم اشتباست 1
نسترن 2411 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 گلاش شبیه افوربیا میلیه ! برگاش نه!گلش بی شک از افوربیاست....اما برگاش به شک میندازه ... تبریکات فراوان شک نکنید که کاملا درسته euphorbia-fireglow یا بنت قنسول البته درمورد اسم فارسیش مطمئن نیستم اگه کسی میدونه بگه از خانواده euphorbiaceae مشخصه فابل تشخیص گیاهان این خانواده گل آدین سیاتیوم آنهاست که آنها را کاملا فابل تشخیص میسازد 3
نسترن 2411 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 این کیه!؟؟؟نمیدونم! مگه آدمه! البته من واقعا حس میکنم که گلا هم مثل ما احساس و شخصیت دارن وقتی بهشون ابراز محبت کنی کاملا حس میکنن و پاسخ می دن تا حالا امتحان کردین؟ اگه نه یه بار با تموم وجود نوازششون کنین با کمال تعجب پاسخشون رو می بینین 4
نسترن 2411 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 ما نیز شخصیتشان را حفظ میکنیم :w410: دست شما درد نکننه شما خیلی می لطفین
lachin 700 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 البته من واقعا حس میکنم که گلا هم مثل ما احساس و شخصیت دارن وقتی بهشون ابراز محبت کنی کاملا حس میکنن و پاسخ می دن تا حالا امتحان کردین؟ اگه نه یه بار با تموم وجود نوازششون کنین با کمال تعجب پاسخشون رو می بینین :w16: 2
sushianess 714 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 تبریکات فراوان شک نکنید که کاملا درستهeuphorbia-fireglow یا بنت قنسول البته درمورد اسم فارسیش مطمئن نیستم اگه کسی میدونه بگه از خانواده euphorbiaceae مشخصه فابل تشخیص گیاهان این خانواده گل آدین سیاتیوم آنهاست که آنها را کاملا فابل تشخیص میسازد تقریبا میشه گفت اسم فارسی که گفتید واسه این گیاه نیست ...چون بنت قنسول اصلا یه گل دیگست. فارسی افوربیا رو فرفیون میگن .میشه این گیاه فرفیون زینتی باشه . مطمئن نیستم و البته حس سرچ کردن رو هم ندارم ... 4
sushianess 714 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خب ....نوبتی هم باشه نوبت خودمه ...ببینم کی میگه این گیاه اسمش چیه ...:wubpink: 3
sushianess 714 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 سلام ببخشید این مدت به نت دسترسی نداشتم . افرین به شما نسترن خانوم . :w71: این گیاه ماری جوانا هستش .میبینید چقدر خوشگله؟ نسترن خانوم بفرمایید سوال بعدی رو مطرح کنید :flowerysmile: 4
sushianess 714 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2010 آریستولوشیا نیست؟ البته عکسا برام باز نمیشه ..یکیشون رو دیدم 4
nazfar 8746 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 آریستولوشیا نیست؟ البته عکسا برام باز نمیشه ..یکیشون رو دیدم منم نیدونم چیه اما هرچی هست ساقه رونده داره از خودت یاد گلفتم آژیللللللل 2
ارسال های توصیه شده