sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ از خانواده Caryophyllales (میخک سانان ) میباشد؟ 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ از خانواده Caryophyllales (میخک سانان ) میباشد؟ از خانواده polygonaceae هست؟ :w16: 4 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ ااااااااااا ببخشید از راسته میخک بود! اشتباه لپی بود! :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ polygonum نیست؟علف هفت بند؟ :w71: 2 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ااااااااااا ببخشید از راسته میخک بود! اشتباه لپی بود! :4chsmu1: :banel_smiley_4: polygonum نیست؟علف هفت بند؟ نام علمي شو كامل بگو 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نام علمي شو كامل بگو یه کم تخفیف بده دیگه:ws2: 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نام علمي شو كامل بگو یه کم تخفیف بده دیگه:ws2: :ws46: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ باشه الان میسرچم ببینم میتونم پیداش کنم 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ باشه الان میسرچم ببینم میتونم پیداش کنم اگه بگم كه بايد دوباره سوال طرح كنم:ws3: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آهان پیداش کردم: Polygonum tinctorium درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آهان پیداش کردم:Polygonum tinctorium درسته؟ به شما تبريك مي گم برنده شديد ايول گل كاشتي :ws3: 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آخ جوووووووووووووون:w42::w42::w42::w14: 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حالا هر کی گفت این کیه؟ برگاش شبيه خرزهره هست گلاشم شبيه گل كاغذي :ws52: گل كاغذي نيست ؟ درسته؟ نام فارسی : گل کاغذی Bougainvillea Glabra - Spectabilisنام علمی : تیره – خانواده : Nyctaginaceae نام انگلیسی : Bougainvillea 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ گلاش شبیه افوربیا میلیه ! برگاش نه! گلش بی شک از افوربیاست....اما برگاش به شک میندازه ... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ حالا هر کی گفت این کیه؟ این کیه!؟؟؟ نمیدونم! مگه آدمه! 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ این کیه!؟؟؟نمیدونم! مگه آدمه! گلها هم واسه خودشون شخصیت دارن!:wubpink: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده