رفتن به مطلب

پدر و مادر ما متهمیم

ارسال های توصیه شده

نمیدونم یادتون هست یه تاپیکی زده بودم در مورد نماز و نوع پوشش در مورد نماز و ....:banel_smiley_4:

واینکه خدا که ما رو آفریده چه لزومی داره که بخوایم در مقابلش رسمی باشیم و....:banel_smiley_4:

داشتم سخنان دکتر شریعتی و میخوندم یه متنی در مورد نماز نوشتن ایشون خیلی زیبا و رسا بود:banel_smiley_4:

گفتم بذارم شما هم بخونید

پدر ، مادر ، ما متهمیم

پدرمومن من ... مادر مقدس من ... نماز تو یک ورزش تکراری است بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی ! که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را می دانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسی اش را می فهمی. تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوی را ندارم!

تو می گویی: نماز خواندن با خدا سخن گفتن است. تصورش را بکن کسی با مخاطبی مشغول حرف زدن باشد اما خودش نفهمد که دارد چه می گوید؟ فقط تمام کوشش اش این باشد که با دقت و وسواس مضجکی الفاظ و حروف را از مخارج اصلی اش صادر کند. اگر هنگام حرف زدن "ص" را "س" تلفظ کند حرف زدنش غلط می شود اما اگر اصلا نفهمد چه حرفهایی می زند و به مخاطبش چه می گوید غلط نمی شود!

اگر کسی روزی پنج بار و هر بار چند بار با مقدمات و تشریفات دقیق و حساس پیش شما بیاید و با حالتی ملتمسانه و عاجزانه و اصرار و زاری چیزی را از شما بخواهد و ببینید که با وسواس عجیبی و خواهش همیشگی خود را تلفظ می کند اما خودش نمی فهمد که چه درخواستی از شما دارد چه حالتی به شما دست می دهد؟ شما به او چه می دهید؟ و وقتی متوجه شدید که این کار برایش یک عادت شده و یا بعنوان وظیفه یا ترس از شما هم انجام می دهد دیگر چه می کنید؟ گوشتان را پنبه نمی کنید؟

اگر خدا از آدم خیلی بی شعور و بلکه آدمی که مایه مخصوص ضد شعور دارد بدش بیاید همان رکعت اول اولین نمازش با یک لگد پشت به قبله از درگاه خود بیرونش می اندازد و پرتش می کند توی بدترین جاهای جهان سوم تا در چنگ استعمار همچون چهارپایان زبان بسته ی نجیب بار بکشد و خار هم نخورد و شکر خدا کند و در آرزوی بهشت آخرت در دوزخ دنیا زندگی کند و در لهیب آتش و ذلت و جهل و فقر خود ابولهب باشد و زنش حماله الحطب!!!

و اگر خدا ترحم کند رهایش می کند تا همچون خر خراس تمام عمر بر عادت خویش در دوار سرسام آور بلاهت دور زند و دور زند و دور زند...... و در غروب یک عمر حرکت و طی طریق در این" مذهب دوری" به همان نقطه ای رسد که صبح آغاز کرده بود. با چشم بسته تا نبیند که چه می کند و با پوز بسته تا نخورد از آنچه می سازد! و این است بنده مومن آنچه عفت و تقوی می گویند.

کجایی پدر مومن من... مادر مقدس من... وای بر شما نمازگزارانی که سخت غافلید و از نماز نیز. در خیالتان خدای آسمان را نماز می برید و در عمل بت های قرن را. خداوندان زمین را...

بت هایی را که دیگر مجسمه های ساده و گنگ و عاجز عصر ابراهیم و سرزمین محمد نیستند...

چقدر زیبا نوشتن:sigh:

• Like 13
لینک به دیدگاه

بند خدا شریعتی اینقد گفت گفت و گفت تا کچل شد بعدشم مرد اخرشم این شد که میبینیم

کاش همون اول تو کاندایی سویسی دانمارکی هلندی ...یه کشور درست حسابی دنیا می اومدیم راحت بودیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستان ببخشید نمیدونم چرا دوبار ارسال شد همین و ادامه میدیم تو اون پست ندید تا محمد زحمتش و بکشه و دود کنه بره هوا:ws43:

لینک به دیدگاه

من از رو عادت نمیخونم واسه مامانم میخونم .. قلبش میشکنه ببینه نمیخونم.. میلاد میگه بهتره اینه که از رو عادت بخونی ولی من میگم همش یه جوره ... نمیدونم بش چی بگم ولی اصلا خوب نیست قسمت مورد علاقه خودم اخرشه که همه خواسته هامو ردیف میکنم .. این به زبون اوردن ارزوهام بم یه حس خوبی میده .. بخصوص اینکه واقعا فکر میکنم خدا اخرشو گوش میده..

• Like 1
لینک به دیدگاه
من از رو عادت نمیخونم واسه مامانم میخونم .. قلبش میشکنه ببینه نمیخونم.. میلاد میگه بهتره اینه که از رو عادت بخونی ولی من میگم همش یه جوره ... نمیدونم بش چی بگم ولی اصلا خوب نیست قسمت مورد علاقه خودم اخرشه که همه خواسته هامو ردیف میکنم .. این به زبون اوردن ارزوهام بم یه حس خوبی میده .. بخصوص اینکه واقعا فکر میکنم خدا اخرشو گوش میده..

:w58::w58::w58:

بخاطر مامانت:w58:

خب اون که واسه خدا ارزشی نداره فقط واسه بنده خدا ارزشمنده:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:icon_gol:

همین دکتر شریعتی میگفت: من رقص دختران هندی را بیشتر از نماز خواندن پدرمادرم دوس دارم،چون اونا از روی عشق میرقصن ولی پدرو مادر من از روی عادت نماز میخونن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

همین دکتر شریعتی میگفت: من رقص دختران هندی را بیشتر از نماز خواندن پدرمادرم دوس دارم،چون اونا از روی عشق میرقصن ولی پدرو مادر من از روی عادت نماز میخونن...

خب درست میگفت کلا منظورش این بود که اگه از روی ترس و ریا و عادت باشه ارزشی نداره باید با تمام وجود و از سر عشق و علاقه باشه و نه جبر و ریا:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم فکر میکردم خودکشی کرده:hanghead:

بنظرتون نماز خوندن ساده بقولي ندوني چي ميگي بده يا خود كشي:rose:

لینک به دیدگاه
کشتنش؟؟ :ws52: تا اونجایی که من میدونم خودکشی کرده :hanghead:

منم فکر میکردم خودکشی کرده:hanghead:

دکتر شریعتی رو وقتی که از زندان آزاد شد و مخفیانه همراه چند نفر از اعضای خانوادش به خارج از کشور رفت ، تو خونه ای که ساکن بود صبحگاهان کشتند .

خیلی زیبا در مورد نماز گفته اما من یکی دیگه رو میشناسم که بسیار زیباتر در این مورد حرف زده. فلسفه نماز ، فلسفه وضو و ریز مسائل رو بیان کرده. ولی متاسفانه وقتشو ندارم بتایپم !

لینک به دیدگاه

جایی برای دعا وجود ندارد، زیرا دعا خدا-محور است. اگر خدایی وجود نداشته باشد، نزد چه کسی می توانی دعا کنی؟ تمام دعا ها کاذب هستند، زیرا کسی وجود ندارد که به آن ها پاسخ دهد، کسی نیست که بشنود. تمام دعا ها تحقیر، توهین و تنزل از مقام انسانی است. تمام دعاها زشت هستند! تو نزد افسانه ای زانو می زنی که وجود ندارد.

و تو در دعا چه می کنی؟ گدایی: "این را به من بده، آن را به من بده" __کاملاٌ گدایانه: "خدایا نان روزانه ام را به من بده!" آیا نمی توانی یک بار برای همیشه درخواست کنی؟ چرا باید هرروز درخواست کنی؟! و پنج میلیارد نفر دعا

می کنند، و فقط یک نفر که می شنود! آیا فکر می کنی که او سالم باقی بماند؟ "نان روزانه ام را به من بده!" چرا برای تمام عمرت درخواست نکنی و تمامش نکنی؟! یک بار دعا کفایت می کند!

ولی تو هرروز او را به زحمت می اندازی، مانند یک زن که به شوهرش نق می زند، صبح و شام

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...