pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان چند روز پیش با صحبت هایی که با مدیران محترم این تالار داشتم تصمیم گرفته شد تا مسابقه بهترین عکس برقی رو در این تالار بر گذار کنیییم در سری اول این مسابقه موضوع ازاد هستش که انشاللله از سری های بعدی مسابقه با موضوع خواصی بر گزار می شود قوانین 1 تبلیغات برای این مسابقه برای کسانی که در این مسابقه شرکت کرده اند ممنوع می باشد و در صورت مشاهده فرد خاطی از مسابقه حذف می شود 2 استفاده از اینترنت به عنوان منبع عکس منعی ندارد 3 شرکت برای تمام کاربر های انجمن ازاد می باشد لطفا کسانی که مایل به شرکت در این مسابقه هستن عکس های خود را به صورت خصوصی برای من ارسال کنن تا در مسابقه شرکت داده شوند کسانی که در این تاییک عکس قرار دهند عکس انها توسط مدیران حذف و اجازه شرکت در این دوره را ندارند مهلت ارسال عکس ها از تاریخ از 20 مهر تا 30 مهر ماه می باشد به نفر اول این مسابقه جایزه ای اهدا می شود توسط مدیران تالار…. با تشکر ستاد برگزاری مسابقه بهترین عکس برقی 17 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ پیشنهاد خوبیه امیدوارم استقبال بشه من خودم هم سعی میکنم شرکت کنم توش مرسی امید :rose: 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ یعنی چی عکس برقی باشه ؟ یعنی یه موضوع مرتبط با رشته برق یا کاربرد برق تو زندگی و کلا الکترسیته باشه دیگه!!!!! مثلا رعد و برق 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ یعنی چی عکس برقی باشه ؟ یعنی اینکه عکس از هر وسیله برقی یا وسایل تولید کننده برق لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ لطفا کسانی که مایل به شرکت در این مسابقه هستن عکس های خود را به صورت خصوصی برای من ارسال کنن تا در مسابقه شرکت داده شوند کسانی که در این تاییک عکس قرار دهند عکس انها توسط مدیران حذف و اجازه شرکت در این دوره را ندارند چرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ برنامه و ايده خوبي شروع شده ... اميدوارم كه مورد استقبال قرار بگيره .... خودمم ميگردم ببينم چيزي ميتونم پيدا كنم براي شما ... البته لينك اين بخش هم براي تبليغات در تالارمون قرار ميدم.... موافق باشيد 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ مثلا من از یخچال و تی وی .....بگیرم قبوله؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ چرا ؟ :banel_smiley_4: خب برا از بین نرفتن هماهنگی یعنی یک 15 روز جلو چش کاربرا باشه و یکی 10 روز برا اینکه به عکس رای بدن نه اسم برا اینکه ....... برنامه و ايده خوبي شروع شده ... اميدوارم كه مورد استقبال قرار بگيره ....خودمم ميگردم ببينم چيزي ميتونم پيدا كنم براي شما ... البته لينك اين بخش هم براي تبليغات در تالارمون قرار ميدم.... موافق باشيد مرسی امیدوارم موضوعات جالبی میتونه مطرح بشه:rose::rose::rose: مثلا من از یخچال و تی وی .....بگیرم قبوله؟؟؟ تو از خودت عسک بگیل بده من:ws3: هلچی بزارلی بلنده میشه!!!!!!!!!!:w02::w02: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ یعنی چی عکس برقی باشه ؟ مثلا من از یخچال و تی وی .....بگیرم قبوله؟؟؟ از این عکسای هنری برقی باشه مثلا: 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ یعنی یه موضوع مرتبط با رشته برق یا کاربرد برق تو زندگی و کلا الکترسیته باشه دیگه!!!!!مثلا رعد و برق یعنی اینکه عکس از هر وسیله برقی یا وسایل تولید کننده برق از این عکسای هنری برقی باشهمثلا: مرسی برای همه لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:خب برا از بین نرفتن هماهنگی یعنی یک 15 روز جلو چش کاربرا باشه و یکی 10 روز برا اینکه به عکس رای بدن نه اسم برا اینکه ....... خب میشه تاپیک با همیاهنگی و اطلاع رسانی یه موقع باز بشه که همه همون موقع بزارن مگه اونجوری فقط عکس و میزارید ؟ اسم فرستنده عکس رو نمیزارید اون وخت ؟ مرسی از توضیح 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ تو از خودت عسک بگیل بده من:ws3: هلچی بزارلی بلنده میشه!!!!!!!!!!:w02::w02: عکس گرفتنم نمیاد آخ جوووووووون....منم میشرکتم :shad::دی از این عکسای هنری برقی باشهمثلا: آهان....مرسیییییییی 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ این برقیا هم فقط کپی پیست میکنن http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=18095 بابا یکم خلاقیت 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ این برقیا هم فقط کپی پیست میکننhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=18095 بابا یکم خلاقیت این تاپیک خیلی با اون تاپیک فرق داره وا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ چرا ؟ تالار برق چرا نداره برنامه و ايده خوبي شروع شده ... اميدوارم كه مورد استقبال قرار بگيره ....خودمم ميگردم ببينم چيزي ميتونم پيدا كنم براي شما ... البته لينك اين بخش هم براي تبليغات در تالارمون قرار ميدم.... موافق باشيد ممنون.......... مثلا من از یخچال و تی وی .....بگیرم قبوله؟؟؟ از ریسیور بگیر............... :banel_smiley_52: از این عکسای هنری برقی باشهمثلا: خوبه اما چرا اینجا گزاشتی................... :w00: این برقیا هم فقط کپی پیست میکننhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=18095 بابا یکم خلاقیت به جون امین اصلا دزدی نیست از این انجمن از یه جا دیگه دزدیدم عکس گرفتنم نمیادآخ جوووووووون....منم میشرکتم :shad::دی آهان....مرسیییییییی 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ مرسی برای همه :rose::rose: خب میشه تاپیک با همیاهنگی و اطلاع رسانی یه موقع باز بشه که همه همون موقع بزارن مگه اونجوری فقط عکس و میزارید ؟ اسم فرستنده عکس رو نمیزارید اون وخت ؟ مرسی از توضیح نوچ اسم فرستنده گذاشته نمیشه خب اون موقع امکان تبلیغات پیش میاد اولندش دومندشم بچه ها بارها ثابت کردن امکان داره به اسم رای بدن فقط رفاقتی بعدشم قراره نظرسنجی بزنیم واسش همه باید هماهنگ تو یه تاپیک باشن دیگه عکس گرفتنم نمیادآخ جوووووووون....منم میشرکتم :shad::دی آهان....مرسیییییییی چینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sigh: :w02::w02: این برقیا هم فقط کپی پیست میکننhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=18095 بابا یکم خلاقیت :w00::w00::w00::w00: برو بیرون از حوزه استحفاضی من:banel_smiley_4::banel_smiley_4: سارخم خودتی گوزگا این مسابقست:banel_smiley_4: این تاپیک خیلی با اون تاپیک فرق داره وا :w02: اینو جو گرفته همچنان!!!!!:ws28: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ عجب ایده ی جالبی شرکت میکنم منتظرتونیم............ :icon_gol: :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده