Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 5 دی، 2010 مرسی از عکسای زیبات دکتر جون:62izy85: این حیون فوقالعادست... بله این نوع موجود خطر انقراض داره به سراغش میاد دانشمندان دارن جلوی انقراض این نوع موجود رو که از خانواده ی موش هم محسوب میشه رو میگیرن تا این موجود شگفت انگیز از چرخه طبیعت خارج نشه. اون پاهای ظریف و بلند و اون گوشهای بلندش بخاطر فرار از شکارچیان هستش.
Yuhana 12780 ارسال شده در 5 دی، 2010 نه ناراحت این نباش فقط دعا کن نسلش منقرض نشه وزیاد بشه تا یکی برات بگیرم دعا کردم
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 5 دی، 2010 این چیه؟چه خوشگله اخرش خوشکله یا نیست ؟ مرسی از عکسای زیبات دکتر جون:62izy85:این حیون فوقالعادست... بله این نوع موجود خطر انقراض داره به سراغش میاد دانشمندان دارن جلوی انقراض این نوع موجود رو که از خانواده ی موش هم محسوب میشه رو میگیرن تا این موجود شگفت انگیز از چرخه طبیعت خارج نشه. اون پاهای ظریف و بلند و اون گوشهای بلندش بخاطر فرار از شکارچیان هستش. ممنون از توضیحاتت دعا کردم مستجاب باد ..برای من هم التماس دعا
abie bicaran 2325 ارسال شده در 5 دی، 2010 خوشگله خواستم بدونم اسمش چیه و چه نوع حیوونی که فهمیدم موشه
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 5 دی، 2010 خوشگلهخواستم بدونم اسمش چیه و چه نوع حیوونی که فهمیدم موشه :icon_pf (34)::icon_pf (34): موش نیست این بی چاره اسمش اینه : jerboa
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 5 دی، 2010 اخییییییییییی چه نازه :girl_in_dreams: مرسی احتمالا نوزادش خیلی ناز تر باشه :ws3:
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 5 دی، 2010 ندیده بودم تاحالاطفلکیه :icon_gol: خیار دریایی رو دیدی اونم جالبه ها خیار دریایی گیاه نیست یک جانور زیباست
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 5 دی، 2010 واقعا اسمش میکی موسه؟ این اسمش رو گذاشتن فقط به این اسم معروفه البته اسمش رو چند پست بالاتر گفتمjerboa ولی اگه بخوای سرچ کنی باید همین میکی ماوس رو سرچ کنی
Yuhana 12780 ارسال شده در 5 دی، 2010 مستجاب باد ..برای من هم التماس دعا دکتر دعا کردماااااااااااااااا قول دادی دعا کردم برا یدونه بخری پولاتو جمع کن نسلشون زیاد شد یکی بخری برام
hell girl 488 ارسال شده در 5 دی، 2010 دکتر دعا کردماااااااااااااااا قول دادی دعا کردم برا یدونه بخری پولاتو جمع کن نسلشون زیاد شد یکی بخری برام دکتر واسه منم بخر:w42: دوسش دالم
abie bicaran 2325 ارسال شده در 6 دی، 2010 :icon_pf (34)::icon_pf (34):موش نیست این بی چاره اسمش اینه : jerboa خوب چرا حالا دعوام می کنی شکله موشه
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 29 دی، 2010 خوب چرا حالا دعوام می کنی شکله موشه خدا رو شکر این تاپیک عشق من سرجاشه . هکر ها ندیدنش :ws3:
ارسال های توصیه شده