Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ نه والا دکتر خیلی عجیبوغریبه ولی خیلی نمکیهههههههههه واااااااااااااای چقدر جیگرنفکر کنم از اون حیوونای باهوش باشن :4uboxsmiley:جیگراره جیگر این اسم اصلیش هست : jerboa اینم که من نوشتم لقبشه اینا رو هم بخونید تا تاپیک اندکی مفید واقع شود The Zoological Society of London (ZSL) has released the first known footage of the long-eared jerboa - which looks like a mouse-sized kangaroo with enormous ears The endangered mammal lives in the deserts of Mongolia and China, and was filmed during a recent ZSL expedition to the Mongolian Gobi desert to track down and assess the species It is easily distinguished by its giant ears, which are about one third bigger than its head, and its legs, which are specially adapted for jumping like a kangaroo Currently, the species is classified as Endangered on the International Union for Conservation of Nature's Red List, with habitat disturbance its key threat Dr Jonathan Baillie, ZSL's head of field conservation and leader of the expedition, said: "The footage and images from this expedition really are extraordinary, and incredibly charming "The long-eared jerboa is a bit like the Mickey Mouse of the desert, cute and comic in equal measure "When people see ZSL's footage of this tiny threatened creature I am convinced they will want to get involved in its conservation "Unfortunately, it is just one of many amazing and unusual animals that are highly threatened but receiving little or no conservation attention" The Society says domestic cats, which have been newly introduced to the area, are a significant danger to the creatures' survival لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ پس چجوری کارتونشو ساختن؟ کارتون مال میکی ماوس شهریه مث تو ..این بیابونیه مث من :pichak: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ wow حیوونه بامزه ایه اما از پاهاشو دمش خوشم نمیاد چندشم میشه دکتر من سنجاب میخوام لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ فوق العادست آقای دکتر چه بانمک و دوستداشتنیه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ نادر این موشه نقص ژنتیکی نداره؟ چرا گوشاش اینقدر بزرگه؟ ولی با نمکه هاااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ wowحیوونه بامزه ایه اما از پاهاشو دمش خوشم نمیاد چندشم میشه دکتر من سنجاب میخوام انچه این حیوان رو با مزه میکنه همون دمش هست و پاهاش که راه رفتنش مث کانگورو هست و گوشهاش که این همه از کله ش بزرگتره ..سنجاب هم چشم در اسرع وقت برات تهیه میونم البته میدونی من پیام ها یادم میره بد یاد اوری کنی لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ چه نازه :wubpink: فوق العادست آقای دکترچه بانمک و دوستداشتنیه :wubpink: مرسی ممنون معلوم میشه طرفداراش بیشترن لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ نادر این موشه نقص ژنتیکی نداره؟چرا گوشاش اینقدر بزرگه؟ ولی با نمکه هاااااااااا بابا این موش نیست بیچاره چرا تهمت بهش میزنی .. این واسه خودش شخصیتی سوای موش داره لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ انچه این حیوان رو با مزه میکنه همون دمش هست و پاهاش که راه رفتنش مث کانگورو هست و گوشهاش که این همه از کله ش بزرگتره ..سنجاب هم چشم در اسرع وقت برات تهیه میونم البته میدونی من پیام ها یادم میره بد یاد اوری کنی دکتر این میکیتو یادت نمیره سنجابه من یادت میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ دکتر این میکیتو یادت نمیره سنجابه من یادت میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: موشم شد حیوون محبوب حالم بد شد :icon_pf (34)::icon_pf (34): موش نیست بابا این اسم خودش رو داره زیاد بهش موش بگین .من میرم معتاد میشم ها:cryingf: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ راستش هم چندشه هم دوس داشتنیه... 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ راستش هم چندشه هم دوس داشتنیه... بازم تو کمی به من قوت قلب دادی لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ فقط من موندم چجوری وزن اون گوش هارو تحمل میکنه کوشولو خو اونا خیلی سنگینن لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ فقط من موندم چجوری وزن اون گوش هارو تحمل میکنه کوشولو خو اونا خیلی سنگینن عجب . زرافه اون گردن دراز رو چجوری تحمل میکنه ؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ خوب موشه دیگهههه دکتر الان به هر کی نشونش بدی میگه ... عیشششششششششش عجب موشه بدترکیبیه اونا میگنا من نگفتم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ عجب . زرافه اون گردن دراز رو چجوری تحمل میکنه ؟ الان برای زرافه هم ناراحت شدم ولی این کوشولوتره خیلییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ خوب موشه دیگهههه دکتر الان به هر کی نشونش بدی میگه ... عیشششششششششش عجب موشه بدترکیبیه اونا میگنا من نگفتم:banel_smiley_52: منم می گم سنجاب بد ترکیبه ..خوب شد ؟ الان برای زرافه هم ناراحت شدمولی این کوشولوتره خیلییییییییییییییییییی نه ناراحت این نباش فقط دعا کن نسلش منقرض نشه وزیاد بشه تا یکی برات بگیرم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده