just work 12355 ارسال شده در 3 دی، 2010 اگر به این 5سوال پاسخ دهید خیلی باهوش هستید کدام دانشجو خسته و خواب آلود به نظر میرسد؟ کدامشان دوقلو میباشند؟ چند تا زن در عکس دیده میشود؟ چند نفرشان خوشحال هستند؟ چند نفرشان ناراحت میباشند؟ 7
abie bicaran 2325 ارسال شده در 4 دی، 2010 اگه من بگم که دیگه فایده نداره " معما چو حل گشت آسان شود " من می ذارم به عهده ی بقیه تا اونا هم یه کوچولو فعالیت کنن
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 دی، 2010 :ws52: جوابای ادمین محترم رو بزارم ؟ یه جوابایی داده ( خصوصی) که اخر جوابه ...
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 دی، 2010 یعنی واقعا شما تشخیص نمیدید؟؟؟ برید دکترررررررررر شما بگو ببینم ...
hilda 13377 ارسال شده در 4 دی، 2010 اگر به این 5سوال پاسخ دهید خیلی باهوش هستید کدام دانشجو خسته و خواب آلود به نظر میرسد؟ کدامشان دوقلو میباشند؟ چند تا زن در عکس دیده میشود؟ چند نفرشان خوشحال هستند؟ چند نفرشان ناراحت میباشند؟ به قول پیانیست تکراری ترین تاپیک انجمن...:banel_smiley_4: دیشبم که اینو گذاشتن گفتیم تکراریه که.... :w00:
Cinderella 9897 ارسال شده در 4 دی، 2010 شما بگو ببینم ... این تاپیکه تکراریه تو اون تاپیک قبلیه گفتم(شکلکه بچه زرنگا) به قول پیانیست تکراری ترین تاپیک انجمن...:banel_smiley_4:دیشبم که اینو گذاشتن گفتیم تکراریه که.... :w00: راس میگه دیگه!! دههههههههههههههه!!!
mahan2 206 ارسال شده در 4 دی، 2010 ردیف جولوییا همه پسرن عقبیا همه دخترن... گرچه خیلی خیلی خیلی تکراری بودش...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری