*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام به همه بچه های گل معمار..خوبین؟ بچه ها این تاپیکو زدم که ببینیم هدف شما ها از اومدن به رشته معماری چی بوده.. اصلا برداشتتون از معمار و معماری چیه... صرفا به خاطره اسم و رسمش اومدید یا نه واقعا بهش علاقه داشتید... و در نهایت این که ایا مایلید با رشتتون کار کنید..یا نه..هرچی باشه فقط کار باشه؟:ws2: 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من به خاطر مامانم اومدم معماری گفت من از دوران بچگیت دوست داشتم برات از این کیف های لوله بخاری برات بخرم و جلوی در و همسایه پز بدم که پسر من داره مهندس میشه من هم به خاطر مامانم اومدم معماری خوندم.(اینها همش الکی بود) 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من میخواستم برم گرافیک..اما یکم که فکر کردم دیدم معماری بازار کارش بیشتره 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ بزارین من از دختر داییم میپرسم فردا بهتون میگم. آخه اون برام انتخاب رشته کرد من خبر نداشتم دومیش هم زده بود مهندسی انرژی اتمی:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ بزارین من از دختر داییم میپرسم فردا بهتون میگم.آخه اون برام انتخاب رشته کرد من خبر نداشتم دومیش هم زده بود مهندسی انرژی اتمی:jawdrop: هم خدارو شکر که معماری درومدی...وگرنه الان انجمنو به باد هوا داده بودی:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من از بچگی با عمران و معماری بزرگ شدم (پدرم مهندس عمرانه و مادرم مهندس معمار) به هردو تاشم خیلی علاقه دارم ولی چون از کارای محاسباتی بیشتر خوشم میاد بین معماری و عمران، معماری رو انتخاب نکردم 4 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من هدفم از اومدن به این رشته اینه که بتونم با تلاش و مطالعه در این رشته ساختمان هایی با استحکام و ایمنی بیشتر طراحی کنم تا بتونم مردم رو از خونه هاشون راضی نگه دارم.......................... 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من میخواستم گرافیک بخونم؛همه گفتن حیف نیست ریاضیاتت خوبه بری هنر؟!!! هنر مال تنبلاست...منم گول حرفای پوچ دوروبریارو خوردمو.......... بعد واسه دلخوشی خودم رفتم تو مهندسیا گشتم هنریترینشو پیدا کردم و تصمیم گرفتم معماری بخونم از اول دبیرستان معروف شدم به عشق معماری... معماری خیلی خوبه,ولی گاهی باخودم میگم کاش میرفتم همون گرافیک:icon_pf (34): گرافیکیا خوش بحالتون 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من هدفم از اومدن به این رشته اینه که بتونم با تلاش و مطالعه در این رشته ساختمان هایی با استحکام و ایمنی بیشتر طراحی کنم تا بتونم مردم رو از خونه هاشون راضی نگه دارم.......................... آفرین ولی با این اهداف شما باید هم رشته ما میشدی آبجی :icon_pf (44): من میخواستم گرافیک بخونم؛همه گفتن حیف نیست ریاضیاتت خوبه بری هنر؟!!!هنر مال تنبلاست...منم گول حرفای پوچ دوروبریارو خوردمو.......... بعد واسه دلخوشی خودم رفتم تو مهندسیا گشتم هنریترینشو پیدا کردم و تصمیم گرفتم معماری بخونم از اول دبیرستان معروف شدم به عشق معماری... معماری خیلی خوبه,ولی گاهی باخودم میگم کاش میرفتم همون گرافیک گرافیکیا خوش بحالتون :there: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ ولی من عاشقه رشتمم...دوست دارم ساختمونای مدرن با استحکام عالی و مجهز به مدرن ترین سازه ها بسازم..با کمترین فضای پرت..و یه طراحی داخلی خیلی عالی...و کلا هم از بیرون دل ببره هم از داخل 4 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ آفرین ولی با این اهداف شما باید هم رشته ما میشدی آبجی :icon_pf (44): :there: رضا جان اگه من بخوام یه هدفی داشته باشم با رشتمم میتونم هدفمو عملی کنم مطمئن باش 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ البته بحث سازش با شما باشه اقا رضا:ws2: طراحیش با من 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ ولی من عاشقه رشتمم...دوست دارم ساختمونای مدرن با استحکام عالی و مجهز به مدرن ترین سازه ها بسازم..با کمترین فضای پرت..و یه طراحی داخلی خیلی عالی...و کلا هم از بیرون دل ببره هم از داخل البته بحث سازش با شما باشه اقا رضا:ws2: طراحیش با من :w73: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها نظرتون راجع به معمار و معماری چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها نظرتون راجع به معمار و معماری چیه؟ من معمار نیستم ولی معمار ها رو دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من معمار نیستم ولی معمار ها رو دوست دارم تنها تو نیستی رضا جان همه معمارارو دوست دارن 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ مگه دوستداشتنی تر از معمارا هم پیدا میشهههههههههههه؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ مگه دوستداشتنی تر از معمارا هم پیدا میشهههههههههههه؟ بعله عمرانی ها هم با معلوماتن هم خیلی خاکی بعله تعریف میکنم، همینه که هست 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ بعله عمرانی ها هم با معلوماتن هم خیلی خاکی بعله تعریف میکنم، همینه که هست اوون که بلهههههههه...اما نه به اندازه معماریاااااااا(منهای قسمت خاک خاکیش،البته خاکی هستیماااااااا ولی خوب...) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده