masi eng 47044 ارسال شده در 23 آبان، 2014 نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم چه بندست چه زنجیر که برپاست خدایا چه نقشیست چه نقشیست در این تابه دلها غریبست غریبست ز بالاست خدایا خموشید خموشید که تا فاش نگردید که اغیار گرفتست چپ و راست خدایا ا 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 آبان، 2014 این می چه حرامیست که عالم همه زان میجوشند؟ یکدسته به نابودی نامش کوشند آنان که بر عاشقان حرامش کردند خود خلوت از آن پیاله ها مینوشند... د 3
masi eng 47044 ارسال شده در 23 آبان، 2014 ﺩﺭﺩ ﻭ ﺭﻧﺞ ﺭﭖ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺳﺒﻚ ﺭﭖ ﺗﺮﺟﻤﺶ ﻛﻨﻢ ﺩﺭﺱ ﻭ ﻣﺸﻖ ﻣﻦ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﭘﺲ ﺑﺬﺍﺭ ﻛﻪ ﺭﭖ ﻛﻨﻢ ﺍﺯ ﻋﻤﻖ ﺩﺭﺩ ﻣﺮﺩﻣﻢ ﺧﻮﺏ؟؟؟ ﻣﻴﺪﻭﻧﻲ ﻣﻦ ﻣﺼﺮ ﺭﻭ ﮔﻔﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﭘﻴﺸﻢ ﺩﺷﻤﻨﺎﻱ ﻣﺎ ﺩﻟﻴﻞ ﺍﻓﺖ ﻣﺎ ﻧﻤﻴﺸﻦ ﺧﻔﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﺩﻳﺸﺐ ﺣﺎﻻ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺗﺮﻳﻨﻦ ﻫﻤﻪ ﺩﺭ ﻫﺎ ﻗﻔﻞ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻳﻮﺍﺭ ﭘﺮﻳﺪﻡ م 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 23 آبان، 2014 هرروقت اومدم پست بدم دیدم حرف "م" افتاده بمن!! مثله خاطراته بدکردار تو سرم مثه بوق ممتد شو با خودت جوره تازه ای تا کن با بدی جوره تازه ای بد شو مثله حرفای بی مخاطب باش 1
masi eng 47044 ارسال شده در 23 آبان، 2014 شب تار آمد و ، شد قصّه دراز ، بخواب ای کودکِ ناز که به رویا نگری ، رخ آن گمشده باز شود آن غنچه ی لب ، ز شکرخندِ تو باز ز 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 26 آذر، 2015 زلاله مثل آبه شکی ندارم این انتخاب آخره مثل یه خوابه اما می ترسم شاید دوباره این سرابه غم تو دل دیوونه اسمش عشقه کسی نمی دونه اسمش عشقه میره نمی مونه اسمش عشقه غم تو جلو چشمامه اسمش عشقه نمی دونه که دنیامه اسمش عشقه دلیل اشکامه اسمش عشقه
Samira Naderi 386 ارسال شده در 4 دی، 2015 هر چی گفتی دروغ بوده قلبم برات جا نداره سیاه شدم با کلکات بد جوری آتیشم زدی گفتی تا آخر می مونی رفتی نموندی جا زدی 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 28 دی، 2015 يخ مي زنه دستام اگه، گرميِ دستات کم بشه من مگه مي ذارم بري، براي چي دلواپسي يه جا تو قلبم داري که، نمي دمش به هيچ کسي به منِ ديوونه دارن، يه شهر عادت مي کنن
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 29 دی، 2015 نرو تو هم نمیتونی دوم بیاری نرو تو هم تو غصه کم میاری نروو عزیزم نرووو آه نرو... رضا صاقی
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 دی، 2015 وقتي كه شب سياهه من تو رو دارم اي تك ستاره ام تا كه مياي ميپيچه عطر گل ياس غنچه سرخ لبات به رنگ گيلاس ببين چه زيباست شيرين شيرينم (مكث ) خانوم خانوما (مكث ) خوشكل شدي امشب قند در شكره (مكث )لبهات عسله (مكث )مثه گل شدي امشب اندي :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::ws28::ws28:
Samira Naderi 386 ارسال شده در 29 دی، 2015 باز دوباره با نگاهت این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من زیر و رو شد باز سر کلاس قلبم درس عاشقی شروع شد دل دوباره زیر و رو شد مرتضی پاشایی 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 دی، 2015 دنیا دیگه مثل تو نداره نداره، نه می تونه بیاره دلها همه بی قرار عشقن اما عشقی كه واسته تو بی قراره هیشكی مثل تو نمی تونه نمی تونه قلبمو بخونه بگو بگو كدوم خیابونه كه منو به تو می تونه برسونه 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 هوا حال میده واسه گریه کردن شب و خیابون و غرق سکوته چقد با شکوهه همین گریه وقتی تصور کنی خدا روبروته پویا بیاتی 1
sam arch 55879 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 هنوزم گلای تازه توی گلدونت می زارم هنوزم تو خواب و رویا سر رو شونه هات می زارم هنوزم میون بارون تو خیالم تو رو دارم هنوزم اشکای تازه روی گونه هات می زارم آهنگ قاصدک از مازیار فلاحی تو گام می مینور ریتم اسلو با گیتار بزنین آرامشی داره 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 مستور و مست هر دو چو از یک قبیله اند ما دل به عشوه ی که دهیم؟اختیار چیست؟ شجریان مستور و مست... 1
sam arch 55879 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 مستور و مست هر دو چو از یک قبیله اندما دل به عشوه ی که دهیم؟اختیار چیست؟شجریانمستور و مست...ای جان دنبال این بود که بهم "ت" بخوره... تا این آهنگ حجت ارشف زاده رو بنویسم... تو ماهی و من ماهیِ این برکه ی کاشی.. اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی! آه از نفس پاک تو و صبح نشابور از چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی.. پلکی بزن ای مخزن اسرار که هر بار فیروزه و الماس به آفاق بپاشی! ای باد سبک سار! مرا بگذر و بگذار! هشدار! که آرامش ما را نخراشی.. هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم! اندوه بزرگی ست چه باشی.. چه نباشی.. "علیرضا بدیع"87/10/08 از مجموعه: شجره نامه ی یک جن 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 ای جان دنبال این بود که بهم "ت" بخوره... تا این آهنگ حجت ارشف زاده رو بنویسم... تو ماهی و من ماهیِ این برکه ی کاشی.. اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی! آه از نفس پاک تو و صبح نشابور از چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی.. پلکی بزن ای مخزن اسرار که هر بار فیروزه و الماس به آفاق بپاشی! ای باد سبک سار! مرا بگذر و بگذار! هشدار! که آرامش ما را نخراشی.. هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم! اندوه بزرگی ست چه باشی.. چه نباشی.. "علیرضا بدیع"87/10/08 از مجموعه: شجره نامه ی یک جن یه پاییز زردو زمستونه سردو یه زندونه تنگو یه زخم قشنگو غم جمعه عصرو غریبیه حصرو یه دنیا سوالو تو سینم گذاشتی جهانی دروغو یه دنیا غروبو یه درد عمیقو یه تیزیه تیغو یه قلب مریضو یه آه غلیضو یه دنیا محالو تو سینم گذاشتی رفیقم کجایی دقیقا کجایی کجایی تو بی من تو بی من کجایی رفیقم کجایی دقیقا کجایی کجایی تو بی من تو بی من کجایی آه خدا , ای حبیبم تکست آهنگ کجایی محسن چاوشی یه دنیا غریبم کجایی عزیزم بیا تا چشامو تو چشمات بریزم نگو دل بریدی خدایی نکرده ببین خو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به چشمات با چشمام چی کرده همه جا رو گشتم کجایی عزیزم بیا تا رگامو تو خونت بریزم بیا روتو رو کن منو زیرو رو کن بیا زخمامو یه جوری رفو کن عزیزم کجایی دقیقا کجایی کجایی تو بی من تو بی من کجایی عزیزم کجایی دقیقا کجایی کجایی تو بی من تو بی من کجایی چاووشی/کجایی 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 بهمن، 2019 یه شبِ مهتاب؛ ماه میاد توو خواب… منو می بره؛ کوچه به کوچه باغِ انگوری؛ باغِ آلوچه… دره به دره؛ صحرا به صحرا… اون جا که شبا؛ پشتِ بیشه ها… یه پری میاد؛ ترسون وُ لرزون پاشوُ میذاره؛ توو آبِ چشمه… شونه میکنه؛ مویِ پریشون یه شبِ مهتاب؛ ماه میاد توو خواب… منو می بره؛ تهِ اون درّه اون جا که شبا؛ یکّه وُ تنها… تک درختِ بید؛ شاد وُ پُر امید می کنه به ناز؛ دستشوُ دراز… که یه ستاره؛ بچکه مثِ یه چیکه بارون به جای میوه اش؛ نوکِ یه شاخه اش، بشه آویزون یه شبِ مهتاب؛ ماه میاد توو خواب… منو می بره؛ از توی زندون مثِ شب پَره؛ با خودش، بیرون… می بره اون جا؛ که شبِ سیا… تا دمِ سحر؛ شهیدای شهر… با فانوسِ خون؛ جار می کشن توو خیابونا… سرِ میدونا… عمو یادگار… مردِ کینه دار مستی یا هشیار؟! خوابی یا بیدار؟! مستیم وُ هشیار! شهیدای شهر… خوابیم وُ بیدار! شهیدای شهر… آخرش یه شب؛ ماه میاد بیرون… از سرِ اون کوه؛ بالای دره… روی این میدون؛ رد میشه خندون! یه شب؛ ماه میــــــــاد… فرهاد یه شب مهتاب 1
moham@d 172 ارسال شده در 2 اسفند، 2019 دیگر صدای مرغ عشق سرود عاشقانه نیست شور شر دلدادگی در شعر و درترانه نیست خواجه امیری
syd mhmd 0 ارسال شده در 30 بهمن، 2020 تازیانه های باد وحشی به درختای دشت دلم شده رفتن تو هی میریزه هری پایین تا میبینه جای خالیتو یادت نره روزا اول تو یادت نره احمق گه اسطوره بودم برا تو … خوبه بودی واسه جمع اما من میدونی همه نبودم پز خوب میدادی با اسم من اما بت فشار اومد چون کنه نبودم تا وقتی عین تو لاشی باشم آره پره زنه پهلو من تا وقتی شعورت اینقده کمه خوب منم حسم کمه معمولا هی میگیره قلبمو شده همه شبام شوم و خاکستری تویی که ادعات میشد از همه ناکس تری واسه هر کی پر پر زدی پروازمونو جاکش ندید باز از چهار صبح گذشته و این دیوونه خوابش پرید تتلو
ارسال های توصیه شده