بی انتها ... 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ تو که گفتی به پیش من بمانچرا چنین نهان مرا به حال خود رها کردی چرا ندیده ای که از غمت فغان رود به آسمان چه گویمت مرا فنا کردی یه حرفایی همیشه هست که از عمق نگات پیداست از اون حرفای تلخی که مث شعر فروغ زیباست از اون حرفها که یک عمره به گوش ما شده ممنوع از اون حرفهای بی پرده شبیه شعری از شاملو از اون حرفها که میترسیم از اون حرفها که باید زد از اون درد دلای خوب از اون حرفهای خیلی بد نگفتی و نمیگم ها حقیقت های پنهونی از اون حرفها که میدونم از اون حرفها که میدونی به زیر سقف این خونه منم مثل تو مهمونم منم مثل تو میدونم تو این خونه نمیمونم یه حرفهایی همیشه هست که از درد توی سینه ست مثل رپ خونی شاهین پر از عشق پر از کینه ست پر از نا گفته هایی که خیال کردیم یکی دیگه دلش طاقت نمیاره همه حرفامون و میگه 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ همیشه مقصدم بودی کجا با تو سفر کردم چقدر تنها برم دریا چقدر تنهایی برگردم 4 لینک به دیدگاه
بی انتها ... 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ همیشه مقصدم بودیکجا با تو سفر کردم چقدر تنها برم دریا چقدر تنهایی برگردم منم مثل تو مات این قصه ام تو هم مثل من امشبو دعوتی درست تو همون ساعت و ثانیه سزاوار بالاترین رحمتی تو این حس و حال عجیب و غریب دوتا بال میخوای که رو شونته تو از هر دری بگذری میرسی تو از هر مسیری بری خونته 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ منم مثل تو مات این قصه ام تو هم مثل من امشبو دعوتی درست تو همون ساعت و ثانیه سزاوار بالاترین رحمتی تو این حس و حال عجیب و غریب دوتا بال میخوای که رو شونته تو از هر دری بگذری میرسی تو از هر مسیری بری خونته همین که یک نفر از درو لباسش رنگ تو باشه همین که تو مسیر من یه گل فروشی پیداشه بازم یاد تو میوفتم... همین که عصر یک جمعه آدم توخونه تنهاشه همین که یک نفر اسمش شبیه اسم تو باشه بازم یاد تو میوفتم... با آهنگی که دوست داشتی تموم کافه ها بازن تموم شهر همدستن منویاد تو بندازن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ همین که یک نفر از درو لباسش رنگ تو باشههمین که تو مسیر من یه گل فروشی پیداشه بازم یاد تو میوفتم... همین که عصر یک جمعه آدم توخونه تنهاشه همین که یک نفر اسمش شبیه اسم تو باشه بازم یاد تو میوفتم... با آهنگی که دوست داشتی تموم کافه ها بازن تموم شهر همدستن منویاد تو بندازن نكنه ازم برنجي تشنه ام تشنه ي بارون چه قدر از دريا ما دوريم بيگناهيم هر دو تامون از ن 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نكنه ازم برنجي تشنه ام تشنه ي بارون چه قدر از دريا ما دوريم بيگناهيم هر دو تامون از ن نمیدونم تو چیکار کردی با من مهربون نامهربونم که هنوزم نمیتونم نمیتونم زندگیمو به تو میرسونم اما نمیشه عیبی نداره بی تو میمونم اما نمیشه ه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم تو چیکار کردی با من مهربون نامهربونمکه هنوزم نمیتونم نمیتونم زندگیمو به تو میرسونم اما نمیشه عیبی نداره بی تو میمونم اما نمیشه ه هوای دله من بهاریه با تو، ازم برنداری یه لحظه نگاتو عزیزم یه لبخنده نازت میارزه، به هرچی که دارم به هرچی که دیدم چی میشد؟، که هرگز ، دیگه نازنینم ، به جز تو تو دنیا، کسیو نبینم به تو شک ندارم، تو خوبی، تو ماهی واسه خستگی هام تو یه جون پناهی تویی که ستاره تو چشمات قشنگه،تویی که نگاهت هنوزم یه رنگه به تو شک ندارم، تو خوبی، تو ماهی واسه خستگی هام تو یه جون پناهی واسم بهترینی، سراپا غروری، همیشه تو خوبی، تو چه باشکوهی ببین آسمونو ستاره میباره، حالا که همه روزگار با ما یاره، بزار دستاتو توی دستام بگیرم ، چشامو ببندم بگم بهترینم ببین آسمونو ستاره میباره، حالا که همه روزگار با ما یاره، بزار دستاتو توی دستام بگیرم ، چشامو ببندم بگم بهترینم از م 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ هوای دله من بهاریه با تو، ازم برنداری یه لحظه نگاتو عزیزم یه لبخنده نازت میارزه، به هرچی که دارم به هرچی که دیدم چی میشد؟، که هرگز ، دیگه نازنینم ، به جز تو تو دنیا، کسیو نبینم به تو شک ندارم، تو خوبی، تو ماهی واسه خستگی هام تو یه جون پناهی تویی که ستاره تو چشمات قشنگه،تویی که نگاهت هنوزم یه رنگه به تو شک ندارم، تو خوبی، تو ماهی واسه خستگی هام تو یه جون پناهی واسم بهترینی، سراپا غروری، همیشه تو خوبی، تو چه باشکوهی ببین آسمونو ستاره میباره، حالا که همه روزگار با ما یاره، بزار دستاتو توی دستام بگیرم ، چشامو ببندم بگم بهترینم ببین آسمونو ستاره میباره، حالا که همه روزگار با ما یاره، بزار دستاتو توی دستام بگیرم ، چشامو ببندم بگم بهترینم از م میترسم بری و من تنها شم نرو تا با تو باشم نرو میدونی چقد عاشقتم من دیگه حرفشم نزن نروووووو نرو-فرزاد فرزین و 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ میترسم بری و من تنها شمنرو تا با تو باشم نرو میدونی چقد عاشقتم من دیگه حرفشم نزن نروووووو نرو-فرزاد فرزین و وای نگو نگو نگو دیگه از گذشته دیگه نمی خوام یادم بیاد چی به من گذشته وای برو برو برو که ز تو گذشتم حالا دیگه باورم شده اینه سرگذشتم از م 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ وای نگو نگو نگو دیگه از گذشته دیگه نمی خوام یادم بیاد چی به من گذشته وای برو برو برو که ز تو گذشتم حالا دیگه باورم شده اینه سرگذشتم از م منو رها کن از این فکر تنهایی تو نرفتی تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم دارم عاشقی رو با تو بلد میشم م 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ منو رها کن از این فکر تنهایی تو نرفتی تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم دارم عاشقی رو با تو بلد میشم م من که با نگاه شیرین تو فرهاد شدم مگه این کافی نبود که منو مجنون کردی؟ همه عالم می دونستن که بری میمیرم اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی ی 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ یکی یه دونه گل من عزیزم همه عشقمو به پات میریزم حالا که پیشمی حتی یه لحظه غم ندارم من دل دیونه مو اینطوری میبری بگو نگاهمو تو میخری حالا که پیشمی هیچی تو دنیا کم ندارم من...... یکی یه دونه مهدی مقدم ن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ یکی یه دونه گل من عزیزمهمه عشقمو به پات میریزم حالا که پیشمی حتی یه لحظه غم ندارم من دل دیونه مو اینطوری میبری بگو نگاهمو تو میخری حالا که پیشمی هیچی تو دنیا کم ندارم من...... یکی یه دونه مهدی مقدم ن نمیدونم هنوز تو خاطرت هست زمستون یک سال پیشو میگم همون روزی که چترو یادمون رفت خیابون و شب برفیشو میگم م 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ من به جز آبی نگاهت آسمانی نمیشناسم تا تو سرگرم روزگاری از نفس بی تو می هراسم رد شو از قاب لحظه هایم دیده شو عاشقانه تنهاس ره سپارم به سویت اما جاده لبریز از سوز سرماست عاشقانه تنهاس-گروه چار تار ت 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ توي اون جام شرابش من و ديوونش و مي بينه تو خوابش مي خوام برم دريا كنار دريا كنار هنوز قشنگه آخ مي دونم از سبزه زار تا شاليزار هنوز قشنگه... عاشق جنگل و بوي ساحلم م 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ من برای تو میخونم هنوز از این ور دیوار هرجای گریه که هستی خاطره هامو نگه دار 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ ردبشی یا نشی از من باید خاطراتمون برن از یادت همه ی دلخوشی من بودی حتی وقتی تو رو با اون دیدم ببین انقدر دوستت دارم که گریه هامو به تو ترجیح میدم م 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ میونه رنگ عجیب نگاهت یکمی فاصله مونده تا دریا تا دل خسته نفس به نفس شه تو بیا بارونی شو خوده رویا 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی خیلی ممنون واسه هرچی که آوردی به سرم خیلی ممنون ولی من هیچ وقت ازت نمی گذرم من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا با همین سر به هواییت منو ویرون کردی من که با نگاه شیرین تو فرهاد شدم م 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ مث تشنگی گندم به آب... مث نم نم بارون بوی خاک.... مث تو... مث چشم پاک بوی خاک... وطن عشق تو توی قلبمه... خوندن از وطن حس منه... عشق من خاک میهنه.... ایراننننننن..... ن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده