بی انتها ... 27 ارسال شده در 6 مهر، 2014 تو که گفتی به پیش من بمانچرا چنین نهان مرا به حال خود رها کردی چرا ندیده ای که از غمت فغان رود به آسمان چه گویمت مرا فنا کردی یه حرفایی همیشه هست که از عمق نگات پیداست از اون حرفای تلخی که مث شعر فروغ زیباست از اون حرفها که یک عمره به گوش ما شده ممنوع از اون حرفهای بی پرده شبیه شعری از شاملو از اون حرفها که میترسیم از اون حرفها که باید زد از اون درد دلای خوب از اون حرفهای خیلی بد نگفتی و نمیگم ها حقیقت های پنهونی از اون حرفها که میدونم از اون حرفها که میدونی به زیر سقف این خونه منم مثل تو مهمونم منم مثل تو میدونم تو این خونه نمیمونم یه حرفهایی همیشه هست که از درد توی سینه ست مثل رپ خونی شاهین پر از عشق پر از کینه ست پر از نا گفته هایی که خیال کردیم یکی دیگه دلش طاقت نمیاره همه حرفامون و میگه 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مهر، 2014 همیشه مقصدم بودی کجا با تو سفر کردم چقدر تنها برم دریا چقدر تنهایی برگردم 4
بی انتها ... 27 ارسال شده در 6 مهر، 2014 همیشه مقصدم بودیکجا با تو سفر کردم چقدر تنها برم دریا چقدر تنهایی برگردم منم مثل تو مات این قصه ام تو هم مثل من امشبو دعوتی درست تو همون ساعت و ثانیه سزاوار بالاترین رحمتی تو این حس و حال عجیب و غریب دوتا بال میخوای که رو شونته تو از هر دری بگذری میرسی تو از هر مسیری بری خونته 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 7 مهر، 2014 منم مثل تو مات این قصه ام تو هم مثل من امشبو دعوتی درست تو همون ساعت و ثانیه سزاوار بالاترین رحمتی تو این حس و حال عجیب و غریب دوتا بال میخوای که رو شونته تو از هر دری بگذری میرسی تو از هر مسیری بری خونته همین که یک نفر از درو لباسش رنگ تو باشه همین که تو مسیر من یه گل فروشی پیداشه بازم یاد تو میوفتم... همین که عصر یک جمعه آدم توخونه تنهاشه همین که یک نفر اسمش شبیه اسم تو باشه بازم یاد تو میوفتم... با آهنگی که دوست داشتی تموم کافه ها بازن تموم شهر همدستن منویاد تو بندازن 3
masi eng 47044 ارسال شده در 29 مهر، 2014 همین که یک نفر از درو لباسش رنگ تو باشههمین که تو مسیر من یه گل فروشی پیداشه بازم یاد تو میوفتم... همین که عصر یک جمعه آدم توخونه تنهاشه همین که یک نفر اسمش شبیه اسم تو باشه بازم یاد تو میوفتم... با آهنگی که دوست داشتی تموم کافه ها بازن تموم شهر همدستن منویاد تو بندازن نكنه ازم برنجي تشنه ام تشنه ي بارون چه قدر از دريا ما دوريم بيگناهيم هر دو تامون از ن 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 مهر، 2014 نكنه ازم برنجي تشنه ام تشنه ي بارون چه قدر از دريا ما دوريم بيگناهيم هر دو تامون از ن نمیدونم تو چیکار کردی با من مهربون نامهربونم که هنوزم نمیتونم نمیتونم زندگیمو به تو میرسونم اما نمیشه عیبی نداره بی تو میمونم اما نمیشه ه 2
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مهر، 2014 نمیدونم تو چیکار کردی با من مهربون نامهربونمکه هنوزم نمیتونم نمیتونم زندگیمو به تو میرسونم اما نمیشه عیبی نداره بی تو میمونم اما نمیشه ه هوای دله من بهاریه با تو، ازم برنداری یه لحظه نگاتو عزیزم یه لبخنده نازت میارزه، به هرچی که دارم به هرچی که دیدم چی میشد؟، که هرگز ، دیگه نازنینم ، به جز تو تو دنیا، کسیو نبینم به تو شک ندارم، تو خوبی، تو ماهی واسه خستگی هام تو یه جون پناهی تویی که ستاره تو چشمات قشنگه،تویی که نگاهت هنوزم یه رنگه به تو شک ندارم، تو خوبی، تو ماهی واسه خستگی هام تو یه جون پناهی واسم بهترینی، سراپا غروری، همیشه تو خوبی، تو چه باشکوهی ببین آسمونو ستاره میباره، حالا که همه روزگار با ما یاره، بزار دستاتو توی دستام بگیرم ، چشامو ببندم بگم بهترینم ببین آسمونو ستاره میباره، حالا که همه روزگار با ما یاره، بزار دستاتو توی دستام بگیرم ، چشامو ببندم بگم بهترینم از م 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 مهر، 2014 هوای دله من بهاریه با تو، ازم برنداری یه لحظه نگاتو عزیزم یه لبخنده نازت میارزه، به هرچی که دارم به هرچی که دیدم چی میشد؟، که هرگز ، دیگه نازنینم ، به جز تو تو دنیا، کسیو نبینم به تو شک ندارم، تو خوبی، تو ماهی واسه خستگی هام تو یه جون پناهی تویی که ستاره تو چشمات قشنگه،تویی که نگاهت هنوزم یه رنگه به تو شک ندارم، تو خوبی، تو ماهی واسه خستگی هام تو یه جون پناهی واسم بهترینی، سراپا غروری، همیشه تو خوبی، تو چه باشکوهی ببین آسمونو ستاره میباره، حالا که همه روزگار با ما یاره، بزار دستاتو توی دستام بگیرم ، چشامو ببندم بگم بهترینم ببین آسمونو ستاره میباره، حالا که همه روزگار با ما یاره، بزار دستاتو توی دستام بگیرم ، چشامو ببندم بگم بهترینم از م میترسم بری و من تنها شم نرو تا با تو باشم نرو میدونی چقد عاشقتم من دیگه حرفشم نزن نروووووو نرو-فرزاد فرزین و 2
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مهر، 2014 میترسم بری و من تنها شمنرو تا با تو باشم نرو میدونی چقد عاشقتم من دیگه حرفشم نزن نروووووو نرو-فرزاد فرزین و وای نگو نگو نگو دیگه از گذشته دیگه نمی خوام یادم بیاد چی به من گذشته وای برو برو برو که ز تو گذشتم حالا دیگه باورم شده اینه سرگذشتم از م 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 مهر، 2014 وای نگو نگو نگو دیگه از گذشته دیگه نمی خوام یادم بیاد چی به من گذشته وای برو برو برو که ز تو گذشتم حالا دیگه باورم شده اینه سرگذشتم از م منو رها کن از این فکر تنهایی تو نرفتی تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم دارم عاشقی رو با تو بلد میشم م 2
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مهر، 2014 منو رها کن از این فکر تنهایی تو نرفتی تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم دارم عاشقی رو با تو بلد میشم م من که با نگاه شیرین تو فرهاد شدم مگه این کافی نبود که منو مجنون کردی؟ همه عالم می دونستن که بری میمیرم اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی ی 5
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 13 آبان، 2014 یکی یه دونه گل من عزیزم همه عشقمو به پات میریزم حالا که پیشمی حتی یه لحظه غم ندارم من دل دیونه مو اینطوری میبری بگو نگاهمو تو میخری حالا که پیشمی هیچی تو دنیا کم ندارم من...... یکی یه دونه مهدی مقدم ن 2
masi eng 47044 ارسال شده در 15 آبان، 2014 یکی یه دونه گل من عزیزمهمه عشقمو به پات میریزم حالا که پیشمی حتی یه لحظه غم ندارم من دل دیونه مو اینطوری میبری بگو نگاهمو تو میخری حالا که پیشمی هیچی تو دنیا کم ندارم من...... یکی یه دونه مهدی مقدم ن نمیدونم هنوز تو خاطرت هست زمستون یک سال پیشو میگم همون روزی که چترو یادمون رفت خیابون و شب برفیشو میگم م 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 16 آبان، 2014 من به جز آبی نگاهت آسمانی نمیشناسم تا تو سرگرم روزگاری از نفس بی تو می هراسم رد شو از قاب لحظه هایم دیده شو عاشقانه تنهاس ره سپارم به سویت اما جاده لبریز از سوز سرماست عاشقانه تنهاس-گروه چار تار ت 1
masi eng 47044 ارسال شده در 16 آبان، 2014 توي اون جام شرابش من و ديوونش و مي بينه تو خوابش مي خوام برم دريا كنار دريا كنار هنوز قشنگه آخ مي دونم از سبزه زار تا شاليزار هنوز قشنگه... عاشق جنگل و بوي ساحلم م 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 17 آبان، 2014 من برای تو میخونم هنوز از این ور دیوار هرجای گریه که هستی خاطره هامو نگه دار 3
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 ردبشی یا نشی از من باید خاطراتمون برن از یادت همه ی دلخوشی من بودی حتی وقتی تو رو با اون دیدم ببین انقدر دوستت دارم که گریه هامو به تو ترجیح میدم م 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 18 آبان، 2014 میونه رنگ عجیب نگاهت یکمی فاصله مونده تا دریا تا دل خسته نفس به نفس شه تو بیا بارونی شو خوده رویا 2
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آبان، 2014 اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی خیلی ممنون واسه هرچی که آوردی به سرم خیلی ممنون ولی من هیچ وقت ازت نمی گذرم من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا با همین سر به هواییت منو ویرون کردی من که با نگاه شیرین تو فرهاد شدم م 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 22 آبان، 2014 مث تشنگی گندم به آب... مث نم نم بارون بوی خاک.... مث تو... مث چشم پاک بوی خاک... وطن عشق تو توی قلبمه... خوندن از وطن حس منه... عشق من خاک میهنه.... ایراننننننن..... ن 1
ارسال های توصیه شده