Khakestari 613 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 همیشه قصه این بوده تو یک لحظه تو یک دیدار یه زخم از زهر یک لبخند تمام عمر فقط یکبار پس از اون زخم پروردن پس از اون عادت و تکرار ولی نصف یه روح اینور یه نیمه اونور دیوار Ebi 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 رفتم که برم قربون اون قد تو اون خوبـي به حد تو اون قلب پر از مهري که داري مهري که داري رفتم که برم قربون اون اخم تو اون چشماي سرمست تو اون خنده گل چهري که داري مهري که داري لیلا فروهر 1
Khakestari 613 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 یه رفیق بودی و صدها دردسر بودی و اما از تو هیچوقت نبریدم تو رو از خودم میدیدم پشت سر همه غریبه , روبه روم دیدم فریبه اما فکر کردم کنارم شونه های یک رفیقه .. 1
*Polaris* 19606 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 هی با تو ام که بی خبر .... دلو سپردی به سفر منو گذاشتی با دلم... بی یه نشونی ...دربدر من با تو ام رفتی کجا؟... آهای غریبه آشنا چه ساده از من تو بریدی...بستی دلو به جاده ها 1
sarevan 9753 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 اهای مردم دنیا اهای مردم دنیا گله دارم گله دارم من از عالم و ادم گله دارم گله دارم اهای مردم دنیا شما که حرمت عشق و شکستین تبر به کشتن عاطفه بستین شما که روی عشق قیمت گذاشتین .. 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 نمیدونم کدوم شب بود که دل آشفته در تب بود شکایت مهر این لب بود خدا شاهدم اون شب بود
Khakestari 613 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 دست تو یاس نوازش در سحرگاه بهاری ای همه ارامش از تو در سر انگشتت چه داری .. در کتاب قصه ی من معنی هر دل سپردن خود شکستن بود و مردن در غم خود سوگواری ... ebi 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 يه شب مهتاب ماه میآد تو خواب منو میبره کوچه به کوچه باغ انگوری باغ آلوچه، دره به دره صحرا به صحرا، اون جا که شبا پشت بيشهها يه پری میآد ترسون و لرزون پاشو میذاره تو آب چشمه شونهمیکنه موی پريشون… 1
Khakestari 613 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 نوازشم کنو ببین عشق میریزه از صدام صدام کنو ببین که باز غنچه میدن ترانه هام اگرچه من به چشم تو کمم ,قدیمیم, گمم, آتش فشان عشقمو دریای پر تلاطمم... 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 می بینم صورتمو تو آینه با لبی خسته می پرسم از خودم این غریبه کیه از من چی می خواد اون به من یا من به اون خیره شدم 1
Khakestari 613 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 منو حالا نوازش کن که این فرصت نره از دست شاید این آخرین باره که این احساس زیبا هست منو حالا نوازش کن همین حالا که تب کردم اگه لمسم کنی شاید به دنیای تو برگردم ... 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه مثل یه داروغه به هر دری سر میزنه وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور میکنی غصه تنها موندنو از دل من دوری میکنی این جور به من نگاه نکن . آتیش به هستیم نزن مست از می عشق توام . طعنه به مستیم نزن آتشی به هستیم نزن... 1
تینا 15116 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 نباشی کل این دنیاواسم قد یه تابوته نبودت مثل کبریتو دلم انبار باروته تابوته نباشی روز تاریکم یه اقیانوس اتیشه تموم غصه دنیاتو قلبم ته نشین میشه دنیاروبی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 هزاران هزار بار تو را گريه كردم تو راميستايم،تو را ميپرستم هزاران هزار بار تو را خواب ديدم تو را حين گريه به آغوش كشيدم 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من و تو تو و من عجب حوصله داریم تو این شهر توا ون شهر به هرجایی پامیذاریم من و تو تو و من هزار خاطره داریم تموم این حرفها بهانست بهانه های عاشقا نست اگه من از تو گله دارم عاشقتم همش بهانست 2
Khakestari 613 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 تو را نگاه میکنم که خفته ای کنار من پس از تمام اضطراب, عذاب و انتظار من تو را نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی و از توحرف میزنم که گفتنی ترین تویی من از تو حرف میزنم, شب عاشقانه می شود تو را ادامه میدهم, همین ترانه می شود ... 1
تینا 15116 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 دنیا دیگه مث تو نداره نداره نمیتونه بیاره دلا همه بیقراره عشقن اما عشقی که واسه تو بیقراره 1
Khakestari 613 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 همین امشب فقط امشب فقط هم بغض من باش ... همین امشب فقط مثل خود عاشق شدن باش .. در آوار همه آینه ها تکرار من باش همین امشب کلید قفل این زندون تن باش.. 3
beethoven 162 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 ...شاید منو هنوز بشناسی از صدام امشب که آسمون دلواپسه برام ، هر لحظه بیقرار می پرسم از خودم شاید عوض شدی شاید عوض شدم... خواننده:مجیداخشابی 1
تینا 15116 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 منو درگیر خودت کن تا جهانم زیرو رو شه تا سکوت هر شب من با هجومت روبرو شه بی هوا بدون مقصدسمت طوفان تو میرم منو درگیر خودت کن بلکه ارامش بگیرم با خیال تو هنوزممثل هر روز و همیشه هر شب حافظه ی من پر تصویر تو میشه با من غریبگی نکن با من که درگیرتوام چشماتو از من برندارمن مات تصویر توام 2
ارسال های توصیه شده