Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ فقط يه سوال؟باارزش بودن يا بي ارزش بودن يه تاپیک رو يه فرد انتخاب ميكنه؟ شما فكر نميكني سليفه ها با هم فرق ميكنه شايد يه تاپیک نظامي واسه من قشنگ باشه و واسه يكي ديگه بي ارزش يعني يه مدير ميتونه بر اساس تشخيص خودش يه تاپیک بي ارزش يا با ارزش تشخيص بده؟ يكم خودتون رو حرفتون فكر كنيد اگه از نظر خودتون منطقي بود من حرفي ندارم شاید من دارم منظورم رو بد میرسونم به شما. ببینید تاپیک هایی که توش یه بحث خوب شکل گرفته کاملاً مشخصه و نظرات مفید زیادی توش داده شده مشخصه و اصلاً احتیاجی به قضاوت نداره. چون خود بچه ها با شرکتشون تو اون بحث این قضاوت رو کردن. فکر کنم با مثال بهتر بتونم بگم. مثلاً تاپیک ازدواج موقت آری ، خیر !؟ نظرات خوب زیادی توش گفته شده. ولی تاپیکی مثل قسر در رفتن در فرهنگ دهخدا پست اولش خیلی خوب و مفید و با ارزش هستش ولی دیگه بحث خاصی تو تاپیک نیست. تاپیک های مشابه این الان خیلی زیاده. نمیدونم معیار شما برای ارزشمند بودن چیه اما اینجا شده حکایت همون شیر بی دم سر و یال و اشکم این حرفو بزن این حرفو نزن اینجوری فک کن اونجوری فک نکن... امدیر جان تو این جامعه خفقان زده همین تاپیکا هم نوبره اگه اینجوری نبود که کسی نمیومد اینجا انجمن تعطیل میشد که همین دوتا کاربری هم که میان بیشتر به هوای گفتگو ازاد میان ...وگرنه دانلود جزوه وکتابای درسی همه جا هست من نمیدونم جلوی فعالیت کسی که تو قالب قوانین انجمن فعالیت میکنه رو گرفتم؟ اگر میگم اسپم نکنید، چون اسپم جز قوانین انجمن هستش. در ضمن آرش جان، اگر به نظرتون دانلود جزوه و کتاب تو همه جا هست، خب گفتگوی آزاد هم همه جا هست. ولی فکر کنم این نوع صحبت خوب نباشه و یه جوری فعالیت دوستانی که تو تالارای تخصصی تلاش میکنن رو زیر سوال می برین. لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ شاید وقتش باشه به کاربرای این جا یه کم اعتماد داشته باشید اینکه بیشتر بچه ها تا حایی که امکانش هست همکاری میکنند و برخلاف قوانیین چیزی نمیگن حساسیت زیادم بیشتر وقتا نتیجه عکس میده همینطور از همه کاربران خواسته بشه که همگی اینجا رو مدیریت کنند با زنده کردن حس مسولیت شناسی در همه ادم ها بهتر نتیجه میگیرم تا تصمیم های یک جانبه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ خب گفتگوی آزاد هم همه جا هست. ولی فکر کنم این نوع صحبت خوب نباشه و یه جوری فعالیت دوستانی که تو تالارای تخصصی تلاش میکنن رو زیر سوال می برین. به قول خودتون برا کسی کارت دعوت نفرستادییید اگر کسی ا علاقه داره تو تالار ها کار میکنه فکر نکم با حرف یه نفر یا چند نفر قهر کنه بزاره بره من الان فقط تو تالارم تو یه تاپیک دارم با علاقه فعالیت میکنم فقط و فقط هر کس هر چی هم میخواد بگه اما چون علاقه به اون تاپیک دارم هستم بقیه هم فکر کنم این جوری باشه مگر اینکه کسی رو...................... لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ من نمیدونم جلوی فعالیت کسی که تو قالب قوانین انجمن فعالیت میکنه رو گرفتم؟ اگر میگم اسپم نکنید، چون اسپم جز قوانین انجمن هستش. در ضمن آرش جان، اگر به نظرتون دانلود جزوه و کتاب تو همه جا هست، خب گفتگوی آزاد هم همه جا هست. ولی فکر کنم این نوع صحبت خوب نباشه و یه جوری فعالیت دوستانی که تو تالارای تخصصی تلاش میکنن رو زیر سوال می برین. نه منظورم بی احترامی نبود برداشت نادرست نشه لطفا اینو در مورد مقایسه خودتون گفتم به هر حال اینکه ادم بتونه حرفی بزنه که قبلش در مورد انموضوع کتابی جزوه ای وبلاگی چیزی خونده باشه ارزشش از اینکه یه جزوه رو کپی کنه و توی یه تالار تخصصی بزاره بیستره البته موافقم با این که یه تاپیک خوب شروع میشه اما خوب مدیریت نمیشه و به خطا دنبال میشه که رویاین موضوع باید کار شه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ همه کاربران خواسته بشه که همگی اینجا رو مدیریت کنند با زنده کردن حس مسولیت شناسی در همه ادم ها بهتر نتیجه میگیرم تا تصمیم های یک جانبه همه دنیا یه ور ادمین هم یه ور............... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ شاید وقتش باشه به کاربرای این جا یه کم اعتماد داشته باشیم اینکه بیشتر بچه ها تا حایی که امکانش هست همکاری میکنند و برخلاف قوانیین چیزی نمیگن و همیشه حساسیت نتیجه عکس میده همینطور از همه کاربران خواسته بشه که همگی اینجا رو مدیریت کنند با زنده کردن حس مسولیت شناسی در همه ادم ها بهتر نتیجه میگیرم تا تصمیم های یک جانبه مگه اعتماد نداریم؟ منظورتون از اعتماد چیه؟ با حرفتون کاملاً موافقم که میگین بیشتر بچه ها. اما خب متأسفانه بعضی دوستان تا جایی که امکانش هست سعی میکنن برخلاف اون قوانین رفتار کنن. در مورد قضیه اسپم هم فکر کنم دیده باشین که به غیر از بعضی تاپیک ها که بعضی اسپم ها پاک شده خیلی جدی برخورد نکردم. خیلی رک بگم شاید پسر ایرانی با این تعداد اسپمی که داشته باید اخطار میگرفت ولی حتی بهش تذکر جدی هم ندادم و فقط پستهای اسپمش رو پاک کردم. به نظرتون کار درستیه که تو هر تاپیکی فقط واسه اسپم رفت. هدفی که تو امضاشونم نوشتن. به نظرتون همکاری اینه؟ این قضیه که دیگه مربوط به تشکرها نیست. قبل از اعمال محدودیت ها بوده. تو این قضیه تشکرها هم فکر نکنم با جدا شدن تاپیک هایی که گفتم دیگه مشکلی باقی بمونه. لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ مگه اعتماد نداریم؟ منظورتون از اعتماد چیه؟با حرفتون کاملاً موافقم که میگین بیشتر بچه ها. اما خب متأسفانه بعضی دوستان تا جایی که امکانش هست سعی میکنن برخلاف اون قوانین رفتار کنن. در مورد قضیه اسپم هم فکر کنم دیده باشین که به غیر از بعضی تاپیک ها که بعضی اسپم ها پاک شده خیلی جدی برخورد نکردم. خیلی رک بگم شاید پسر ایرانی با این تعداد اسپمی که داشته باید اخطار میگرفت ولی حتی بهش تذکر جدی هم ندادم و فقط پستهای اسپمش رو پاک کردم. به نظرتون کار درستیه که تو هر تاپیکی فقط واسه اسپم رفت. هدفی که تو امضاشونم نوشتن. به نظرتون همکاری اینه؟ این قضیه که دیگه مربوط به تشکرها نیست. قبل از اعمال محدودیت ها بوده. تو این قضیه تشکرها هم فکر نکنم با جدا شدن تاپیک هایی که گفتم دیگه مشکلی باقی بمونه. در این مورد متاسفانه دفاعی ندارم این جور کار برا بعد از گذشت یه مدت باید کم کم بفهمند که حرفاشون زیاد خریداری نداره باید درک کنند که دارن به دیگران بی احترامی میکنند اما ... به هر حال همین مشکلات جزیی با هم فکری سایر اعضا بهتر جواب میده اینکه یه تاپیک بزنید و مشکل سایت رو به اطلاع دیگر کاربرا برسونید و ازشون استفاده کنید یه نوع مشارکت و شیوه بهینه در مدیریته که نه انرژیه زیادی ازت میگره و نتیجه بدی میده ... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ در مورد قضیه اسپم هم فکر کنم دیده باشین که به غیر از بعضی تاپیک ها که بعضی اسپم ها پاک شده خیلی جدی برخورد نکردم. خیلی رک بگم شاید پسر ایرانی با این تعداد اسپمی که داشته باید اخطار میگرفت ولی حتی بهش تذکر جدی هم ندادم و فقط پستهای اسپمش رو پاک کردم. به نظرتون کار درستیه که تو هر تاپیکی فقط واسه اسپم رفت. هدفی که تو امضاشونم نوشتن. به نظرتون همکاری اینه؟ این قضیه که دیگه مربوط به تشکرها نیست. قبل از اعمال محدودیت ها بوده. خوب............ امضا یه چیز شخصیه..... از زمانی که دستور رسد که دست ببرم تو امضام و شکلکی رو حذف کنم ااین امضا رو قرار دادم میتونیییییید یه اماری بگیریییید بببنید از اون زمان چقدر پست دادم من....... تو این تالار خدا رو شکر اینجا هم همش سرورش رو هوا بود خوشحال میشم اماری قرار بدید از میزان اسپم های من تو این 3 4 هفته تو گفتگو ازاد الان 1 هفته اس که اصلا کاری به این تالار ندارم اسپم هایی که که تو این مدت پاک شده همه اون تا تو تاپیک شایعات انجمن هستش که به قول خودتون که تعریفی از تالار پر محتوا داشتیییید این تاپیک جز اون دسته حساب نمیشه با توجه به عنوانش ............................... (رنگ رخساره خبر میدهد از سر دررون) تو اون تاپیک هم فکر کنم کلا 3 الی 4 تا پست من پاک شد این یه موضوعی بود بین من و تعدادی از کاربر ها (عنوان امضامو میگم) حالا امید وارم از بحث اصلی که چرا تشکر های گفتگو ازاد برداشته شده (در حال که مهندسان با داشتن 3 الی 4 برابر کاربر های اینجا ) این مشکلات رو نداره از بحث خارج نشیم.......... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ دیگه بحثی نمی کنم اما امید وارم ادمین هم شونه خالی نکنه و به اعتراض کاربر ها گوش کنه....................... من برم سر تاپیک مورد علاقه ام.......... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ در این مورد متاسفانه دفاعی ندارم این جور کار برا بعد از گذشت یه مدت باید کم کم بفهمند که حرفاشون زیاد خریداری نداره باید درک کنند که دارن به دیگران بی احترامی میکنند اما ... به هر حال همین مشکلات جزیی با هم فکری سایر اعضا بهتر جواب میده اینکه یه تاپیک بزنید و مشکل سایت رو به اطلاع دیگر کاربرا برسونید و ازشون استفاده کنید یه نوع مشارکت و شیوه بهینه در مدیریته که نه انرژیه زیادی ازت میگره و نتیجه بدی میده ... خب میدونید که من موقتاً مدیریت تالار گفتگوی آزاد رو دستم گرفتم تا مدیرش تعیین بشه. وگرنه نه تخصص مدیریت این تالار رو دارم نه وقت و فرصت کافی برای اینکار. برای همینم هست که این قضیه رو موکول کردم به بعد از انتخاب مدیر. قطعاً مشارکت خود کاربرا تو مدیریت تالار خیلی مفیدتر و بهتر هستش، کاری که تو بعضی از تالارای تخصصی هم داره انجام میشه. ولی تالار گفتگوی آزاد متأسفانه هنوز اون شرایط رو نداره. البته یه تاپیک هم بود که در مورد انتظارات دوستان از این تالار سوال شد، اینکه کاربرا چه انتظاری دارن و خودشون چه رفتاری باید داشته باشن، اما کلاه خودتونو قاضی کنید، انصافاً اون رفتاری که گفته شد رو همه کاربرا رعایت میکنن؟ لازمه که یکی باشه تا این مسائل رو جمع کنه و به بحث ها هدف بده. من فکر کنم رکود تالار تو این مدتی که مدیر نداشته کاملاً مشخص بوده و اینکه مدیر تالار چه نقش مهمی رو داره. لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ خب میدونید که من موقتاً مدیریت تالار گفتگوی آزاد رو دستم گرفتم تا مدیرش تعیین بشه.وگرنه نه تخصص مدیریت این تالار رو دارم نه وقت و فرصت کافی برای اینکار. برای همینم هست که این قضیه رو موکول کردم به بعد از انتخاب مدیر. قطعاً مشارکت خود کاربرا تو مدیریت تالار خیلی مفیدتر و بهتر هستش، کاری که تو بعضی از تالارای تخصصی هم داره انجام میشه. ولی تالار گفتگوی آزاد متأسفانه هنوز اون شرایط رو نداره. البته یه تاپیک هم بود که در مورد انتظارات دوستان از این تالار سوال شد، اینکه کاربرا چه انتظاری دارن و خودشون چه رفتاری باید داشته باشن، اما کلاه خودتونو قاضی کنید، انصافاً اون رفتاری که گفته شد رو همه کاربرا رعایت میکنن؟ لازمه که یکی باشه تا این مسائل رو جمع کنه و به بحث ها هدف بده. من فکر کنم رکود تالار تو این مدتی که مدیر نداشته کاملاً مشخص بوده و اینکه مدیر تالار چه نقش مهمی رو داره. بله واقعا امید وارم همه با هم بخوام محیط خلاق شاد و سالمی داشته باشیم البته با کمی صبرو مطالعه بیشتر در کل خسته نباشید میگم وشب خوب و روزهای بهتری ارزو میکنم برات لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ خوب............امضا یه چیز شخصیه..... از زمانی که دستور رسد که دست ببرم تو امضام و شکلکی رو حذف کنم ااین امضا رو قرار دادم میتونیییییید یه اماری بگیریییید بببنید از اون زمان چقدر پست دادم من....... تو این تالار خدا رو شکر اینجا هم همش سرورش رو هوا بود خوشحال میشم اماری قرار بدید از میزان اسپم های من تو این 3 4 هفته تو گفتگو ازاد الان 1 هفته اس که اصلا کاری به این تالار ندارم اسپم هایی که که تو این مدت پاک شده همه اون تا تو تاپیک شایعات انجمن هستش که به قول خودتون که تعریفی از تالار پر محتوا داشتیییید این تاپیک جز اون دسته حساب نمیشه با توجه به عنوانش ............................... (رنگ رخساره خبر میدهد از سر دررون) تو اون تاپیک هم فکر کنم کلا 3 الی 4 تا پست من پاک شد این یه موضوعی بود بین من و تعدادی از کاربر ها (عنوان امضامو میگم) حالا امید وارم از بحث اصلی که چرا تشکر های گفتگو ازاد برداشته شده (در حال که مهندسان با داشتن 3 الی 4 برابر کاربر های اینجا ) این مشکلات رو نداره از بحث خارج نشیم.......... متأسفانه پست های اسپم حذف کامل شدن، ولی فکر کنم احتیاجی به آمار گرفتن نباشه و فعالیتتون کاملاً واضح هستش. امضا یه چیز شخصیه تا جایی که توهینی به شخصی یا گروهی نباشه و کلاً بگم خلاف قوانین انجمن نباشه. منم الان نسبت به امضاتون ایراد نگرفتم. نسبت به فعالیتو اسپم های زیادتون ایراد گرفتم که گفتم هدفشون هم تو امضاشون گفتن. وگرنه من بهتون تذکری دادم که چرا این امضا رو گذاشتین؟ وظیفه یه مدیر هم پاک کردن اسپم های کاربران دیگه نیست. اینکه قوانین رو بدونیم و بهش عمل نکنیم یه نوع بی احترامی هستش. اون تاپیک شایعات هم هیچ وقت گفته نشده که تاپیک با ارزشی هستش. ولی مثل خیلی از تاپیکهای دیگه اسپم توش جایز نیست. بحث اصلی هم که فکر کنم تغییر کرد. تا حالا این بود که چرا تشکر تو گفتگوی آزاد نیست حالا این شد که چرا این مشکلات بوده. من یک سال پیش که تو باشگاه فعالیت میکردم فکر کنم سهمیه تشکر روزانه 10،20 تا بود. بازم تا جایی که یادمه باشگاه هم با مشکلات سرور مواجه شده. به خصوص تو یه برهه که یادمه زیاد شده بود حدوداً 2سال پیش اما از اینا هم بگذریم، الان قدرت سرور باشگاه خیلی بیشتر از اینجا هستش و ما هنوز به مرحله ای نرسیدیم که بتونیم همچین سروری رو تهیه کنیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده