nazanin_66 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ گوشت فريز شده تا 6 ماه و حتي يك سال قابل مصرف است و ارزش غذايي طي اين مدت تغييري نميكند اما حدود 30 درصد از ويتامين گروه b آن بر اثر فريز شدن كاهش پيدا ميكند سلامت نيوز: يك متخصص تغذيه گفت: گوشت فريز شده تا 6 ماه و حتي يك سال قابل مصرف است و ارزش غذايي طي اين مدت تغييري نميكند اما حدود 30 درصد از ويتامين گروه b آن بر اثر فريز شدن كاهش پيدا ميكند. زهرا عبداللهي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: تاريخ توليد، بسته بندي مناسب بدون پارگي و مجوز بهداشتي درج شده روي گوشتهاي چرخ شده ضروري است و حتماً بايد اين محصولات در يخچال نگهداري شوند. وي گفت: گوشت چرخكرده حداكثر يك يا 2 روز در يخچال سالم ميماند و در صورتي كه مصرف نشد، حتماً بايد آن را در فريزر نگه داشت. اين متخصص تغذيه افزود: نگهداري از گوشت در فريزر نيز اصولي دارد. گوشت فريز شده تا 6 ماه و حتي يك سال قابل مصرف است و ارزش غذايي آن كه مهمترين آن پروتئين و اسيدهاي آمينه است طي اين مدت تغييري نميكند اما حدود 30 درصد از گروه ويتامين هاي b در اثر فريز شدن كاهش پيدا ميكند. عبداللهي اضافه كرد: بهترين نحوه مصرف گوشت اين است كه آن را از فريزر خارج كرده و داخل يخچال بگذارند تا كم كم از حالت انجماد خارج شود. وي گفت: گوشت پس از خارج شدن از حالت انجماد خونابهاي دارد كه در واقع مواد مغذي، املاح و ويتامينهاست و بهتر است آن را دور نريزند و در پخت غذا استفاده كنند. يك متخصص تغذيه افزود: به هنگام انجماد گوشت هم لازم است به اندازه هر وعده گوشت را بسته بندي كنند و دقت كنند كه هواي داخل نايلون مخصوص فريز كردن مواد غذايي كاملاً خارج شده باشد. عبداللهي اضافه كرد: گوشت چرخ كرده بهتر است بيش از 2 تا 3 ماه در فريزر نگه داشته نشود و زودتر مصرف شود و بهتر است روي تمام بستههاي گوشتي تاريخ ورود به فريزر را بنويسيم تا گوشتهاي قبلي در فريزر زودتر مصرف شوند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده