afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ سیگار یعنی معتاد؟؟؟؟؟؟چه استقبال گرمی خدا نکرده تازه واردم ها هوامو داشته باشین کلا هر که اهل دود باشه به نظر من معتاده خوش اومدی فرقی نداره تازه باشی یا نا تازه 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ کلا هر که اهل دود باشه به نظر من معتادهخوش اومدی فرقی نداره تازه باشی یا نا تازه اهل دود نیستم اما خب از زدبکس خیلی خوشم میاد اینم یه عکسی که خوشم اومده ازش:ws2: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ اهل دود نیستم اما خب از زدبکس خیلی خوشم میاداینم یه عکسی که خوشم اومده ازش:ws2: زدبکس کیه؟ حالا دود یه بار دوبار عیب نداره 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ زدبکس کیه؟حالا دود یه بار دوبار عیب نداره زدبازی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ زدبازی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :icon_pf (34): شک داشتم حالا مطمئن شدم خودشونن اخه تو از چی اینا خوشت اومده 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):شک داشتم حالا مطمئن شدم خودشونن اخه تو از چی اینا خوشت اومده حالا هر چی ادم چیزی رو که دوس داره دلیل نمیخواد 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ حالا هر چیادم چیزی رو که دوس داره دلیل نمیخواد درسته (آخه من تا این آهنگا رو می شنوم خنده ام می گیره) 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ درسته(آخه من تا این آهنگا رو می شنوم خنده ام می گیره) نمیدونم.اما من باش فاز میگیرم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ نمیدونم.اما من باش فاز میگیرم من با نامجو فاز میگیرم 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ من با نامجو فاز میگیرم دمت گرم. جوا یساری هم بعضی تایمها توپه:ws2: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ دمت گرم.جوا یساری هم بعضی تایمها توپه:ws2: یساری از اون بالایی ها خیلی بهتره 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ یساری از اون بالایی ها خیلی بهتره هر خواننده ای یه خصوصیاتی داره و هر کسی هم بنا به علاقه شخصی خودش از یکی خوشش میاد 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ هر خواننده ای یه خصوصیاتی داره و هر کسی هم بنا به علاقه شخصی خودش از یکی خوشش میاد نه یه عده هستن همه چی گوش می کنن 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ نه یه عده هستن همه چی گوش می کنن اونا دیگه اخرشن. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ اونا دیگه اخرشن. ساسی میمون هم گوش میدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ می بینم که...بله...خیلی چیزا می بینم:167:...چه اسپم کده ای بشه اینجا:shad:...این اسپم ها خمس و زکات داره ها :gol cheshmak:به ازای هر 10 تا اسپم باید یه پست مفید بزارید:zadan:...داش امیر قلیون من باحال تره واسه من دوسیب قهوه است:Ghelyon: ممنونم رضا جان .... اخيش يه خورده اينجا شلوغ شده به به انقده خوشم میاد پای مدیرا رو به اسپم بازی وا میکنم!اصلا هدفه اصلی این تاپیک همینه! اغفال! پرتغال چیه اونکه ماله تازه کاراس....واسه ما طعمه شرابه! خب ما هم تاه كاريم يعني يه جورايي تفريح ميكشم ديگه ... ظاهرا ايجا نميشه قليون كشيد اينجا جوش سنگين.....:banel_smiley_52: ------------------------ ببينم اين بچه هاي مديريت پروژه چقدر خسيسن خب يخورده پذيرايي كنيد اين همه مهمان اومده آبروي تالار عمران نبريد ..... ------------------- به آقا حميد هم خوش آمد ميگم حميد جان منتظر پيامم باش 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ ------------------------ ببينم اين بچه هاي مديريت پروژه چقدر خسيسن خب يخورده پذيرايي كنيد اين همه مهمان اومده آبروي تالار عمران نبريد ..... ------------------- بله بله؟؟!!:167: چي شنيدم؟ در خدمتشون و خدمتتون هستيم:167: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ ------------------------ ببينم اين بچه هاي مديريت پروژه چقدر خسيسن خب يخورده پذيرايي كنيد اين همه مهمان اومده آبروي تالار عمران نبريد ..... پذیرائی؟؟؟؟ وووووووووواااوووو چه جور پذیرایی آخه؟؟؟ خوردنی؟ نوشیدنی؟ کشیدنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها چن روز پیش اومدم زرنگ بازی در بیارم ضدحال خوردم!! اومدم سره کلاس بچه های صنایع بشینم که درسم باهاشون مشترک بود....هِلک تِلِک این همه راهو بدو بدو از سرکار کوبیدم رفتم یونی دیدم زده کلاس مردونه اس!!! رام ندادن!!! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها چن روز پیش اومدم زرنگ بازی در بیارم ضدحال خوردم!! اومدم سره کلاس بچه های صنایع بشینم که درسم باهاشون مشترک بود....هِلک تِلِک این همه راهو بدو بدو از سرکار کوبیدم رفتم یونی دیدم زده کلاس مردونه اس!!! رام ندادن!!! :icon_pf (34): يعني چي مردونست؟ مگه چه درسي بود؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده