Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ viroin من اینو با virion قاطی کردم! با هم فرق دارن؟ نکنه یکی باشه! :JC_thinking: virion پیکره کامل ویروسه (کنار هم قرار گرفته شدن نوکلئیک اسید و زیرواحدهای پروتئینی) اما viroin رو نمیدونم! 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من اینو با virion قاطی کردم!با هم فرق دارن؟ نکنه یکی باشه! :JC_thinking: virion پیکره کامل ویروسه (کنار هم قرار گرفته شدن نوکلئیک اسید و زیرواحدهای پروتئینی) اما viroin رو نمیدونم! والا این چیزی که جلوی منه نوشته viroin ولی اون چیزی که ت گفتی من نمی دونم جوابتم یه چیزی تو همین مایه ها بود یه اصطلاح داره. اگه همونو بگی خیلی خوب میشه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ فائزه بیا بگو اون اصطلاحه چیه من چیزی به ذهنم نمیرسه متاسفانه ... 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ فائزه بیا بگو اون اصطلاحه چیهمن چیزی به ذهنم نمیرسه متاسفانه ... من اینو با virion قاطی کردم!با هم فرق دارن؟ نکنه یکی باشه! :JC_thinking: virion پیکره کامل ویروسه (کنار هم قرار گرفته شدن نوکلئیک اسید و زیرواحدهای پروتئینی) اما viroin رو نمیدونم! حمید جوابت درسته هااااا ولی سوال من viroin نه virion !!! میشه همون ذره کامل ویروس !!! نمیدونم مال تو اشتباهه یا من !!!! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ میپرسم از استادمون ... منم کمی شک کردم وقت هم ندارم به منابع رجوع کنم مرسی سوال بعدی با من. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سوال مربوط به حشره شناسی: Alveolus ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من اینو با virion قاطی کردم!با هم فرق دارن؟ نکنه یکی باشه! :JC_thinking: virion پیکره کامل ویروسه (کنار هم قرار گرفته شدن نوکلئیک اسید و زیرواحدهای پروتئینی) اما viroin رو نمیدونم! والا این چیزی که جلوی منه نوشته viroinولی اون چیزی که ت گفتی من نمی دونم جوابتم یه چیزی تو همین مایه ها بود یه اصطلاح داره. اگه همونو بگی خیلی خوب میشه حمید جوابت درسته هااااا ولی سوال من viroin نه virion !!! میشه همون ذره کامل ویروس !!!نمیدونم مال تو اشتباهه یا من !!!! میپرسم از استادمون ... منم کمی شک کردموقت هم ندارم به منابع رجوع کنم مرسی سوال بعدی با من. فائزه viroin اشتباهه و virion صورت درست واژه است. یعنی همون چیزی که من گفتم! منبع هم کاملا معتبره. لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ سوال مربوط به حشره شناسی: Alveolus ؟ :icon_pf (34): کسی جواب نمیده؟ ای خدااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ حفره ای که مو از اونجا خارج میشه! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ حفره ای که مو از اونجا خارج میشه! پیر شی جوون خدا خیرت بده ... خواستی سوال بعدی رو بزار ... لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سوال بعد: Xenobiotic xenobiotic یک ماده شیمیایی است که در موجود زنده یافت میشود ، اما که به طور معمول تولید و یا انتظار می رود در آن حضور داشته باشند. همچنین می تواند از موادی باشد که در غلظت های بسیار بالاتر از حد معمول وجود دارند را پوشش میدهد. به طور خاص ، داروها مانند آنتی بیوتیک ها xenobiotics در انسان هستند، زیرا بدن انسان آنها را خود تولید نمی کند، و نه آنها بخشی از یک رژیم غذایی طبیعی است. 3 لینک به دیدگاه
senjed a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ xenobiotic یک ماده شیمیایی است که در موجود زنده یافت میشود ، اما که به طور معمول تولید و یا انتظار می رود در آن حضور داشته باشند. همچنین می تواند از موادی باشد که در غلظت های بسیار بالاتر از حد معمول وجود دارند را پوشش میدهد. به طور خاص ، داروها مانند آنتی بیوتیک ها xenobiotics در انسان هستند، زیرا بدن انسان آنها را خود تولید نمی کند، و نه آنها بخشی از یک رژیم غذایی طبیعی است. فائزه جون اگه لاتینشو میذاشتی بهتر میفهمیدیما ! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ فائزه جون اگه لاتینشو میذاشتی بهتر میفهمیدیما ! چشم عزیزم. بفرمایید A xenobiotic is a برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام which is found in an برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام but which is not normally produced or expected to be present in it. It can also cover برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام which are present in much higher برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام than are usual. Specifically, برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام such as برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام are xenobiotics in humans because the human body does not produce them itself, nor are they part of a normal diet 3 لینک به دیدگاه
senjed a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ مرسی عزیزم ! با اجازت من جواب رو به زبون ساده تر میزارم! زنوبیوتیک یک کلمه عمومی است که برای یک ماده خارجی که وارد بدن شده به کار برده می شوند. این كلمه از یک کلمه یونانی به نام زنو به معنی خارجی مشتق شده است. زنوبیوتیک ممکن است اثرات مفیدی مثل اثرات داروئي یا اثرات سمی داشته باشد. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ این زنوبیوتیک قصه ما فکر کنم در سم شناسی تعریف میشه میشه گفت همون سمی که یک ماده خارجیه و وارد بدن شده و به نحوی یا با تجزیه شدن یا مستقیم تاثیرش رو میزاره ... نه رضا؟! از توضیحات طیبه به این نتیجه رسیدم! :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا اینقدرام پیچیده نیس! به ماده ای که برای موجود زنده نامطلوب و احتمالا زیان آور باشه میگن. مثلا برگ کاهو برای کرم ابریشم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا اینقدرام پیچیده نیس! به ماده ای که برای موجود زنده نامطلوب و احتمالا زیان آور باشه میگن. مثلا برگ کاهو برای کرم ابریشم خب راست میگی ... تعریف شما کلی بود تعریف طیبه هم زیرمجموعه تعریف شما میشه خب طیبه واژه بعدی رو بزاره ... :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ قربونت طیبه جان یه راهنمایی کن: مربوط به نوع دم در نماتدها نمیشه؟ فکر میکنم شنیده بوده باشم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده