Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ سایز کیوسک : 2 m x 1,40m x 2,30m مکانی امن و راحت برای استراحت این کیوسک ها محلی برای استراحت افراد فقیر می باشد که دارای امکاناتی از قبیل تلویزیون های ال سی دی ، اینترنت بی سیم ، تلفن و ... می باشد. طراحی شده برای قرار دادن در ایستگاه های راه آهن و همچنین فرودگاه می باشد. 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ این کیوسک ها رو بخوان تو ایستگاه راه آهن تهران بذارن باید حداقل 1000 تا بذارن. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چه فقیرهای باکلاسی که به اینترنت بی سیم نیاز دارن لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ تو ايران از اينا بذارن فرداش نابود ميشه! عمرا اگه انقد تميز و نو بمونه لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ کیوسک های قشنگی هستن.من فکر کنم اگه از اینا تو ایران بزارن کنارشم باید یه اورژانس و یه کلانتری بزنن.چون نکه تو ایران خوب زمین تصرف میکنن زمین خوارا .طرف دو شب توش میخوابه روز سوم ادعای مالکیت میکنه. لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ کاش من تو پاریس بودم ....از تو این کیوسکا بیرون نمی اومدم.... :gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده