مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ با درود،اگه به وضعیت تالارها نگاه کنیم میبینیم که پراکندگی مطالب خیلی زیاده و همچنین مطالب تکراری در قسمتهای مختلف زیاد به چشم میخوره،مثلا در بخش موضوعات مشترک گرایشها یه مطلب هست و مشابه اون مطلب در مثلا تولید صنعتی هم هست.و مثل این زیاده.... پیشنهاد میدم ابتدای هر بخش یه راهنمایی یا اطلاعیه گذاشته بشه که کاربران بدونن چه مطلبیو باید کجا بذارن و چه مطلبیو باید کجا بخونن؟ مثلا همین الان که من میخواستم این پیشنهادو بدم نمیدونستم باید تودفتر خانم مدیرمون بنویسم یا اینجا ! برای آزمایش من همین کارو در تالار تازه گشوده شده مهندسی معدن در قسمت مهندسی اکتشاف انجام دادم ،میتونین ببینین . خودتون هم نظری دارین اضافه کنین. با سپاس سیلاااااااام مهردادی خو به پیشنهاد یوحنا تقریبا مطالب جمع وجور تر شد چند تا بخش باهم قاطی شد حرفت کاملا درسته عزیزم 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ آره ،خدائیش خانم مدیرمون کلی زحمت کشید و جمعو جورش کرد .ولی من برای پیشگیری مجدد از پراکندگی مطلب میگم.اگه پیشگیری و پیشبینی نشه یوحنا باید دائم تالارو مرتب کنه. 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ با درود،اگه به وضعیت تالارها نگاه کنیم میبینیم که پراکندگی مطالب خیلی زیاده و همچنین مطالب تکراری در قسمتهای مختلف زیاد به چشم میخوره،مثلا در بخش موضوعات مشترک گرایشها یه مطلب هست و مشابه اون مطلب در مثلا تولید صنعتی هم هست.و مثل این زیاده.... پیشنهاد میدم ابتدای هر بخش یه راهنمایی یا اطلاعیه گذاشته بشه که کاربران بدونن چه مطلبیو باید کجا بذارن و چه مطلبیو باید کجا بخونن؟ مثلا همین الان که من میخواستم این پیشنهادو بدم نمیدونستم باید تودفتر خانم مدیرمون بنویسم یا اینجا ! برای آزمایش من همین کارو در تالار تازه گشوده شده مهندسی معدن در قسمت مهندسی اکتشاف انجام دادم ،میتونین ببینین . خودتون هم نظری دارین اضافه کنین. با سپاس سیلااااااااممهردادی خو به پیشنهاد یوحنا تقریبا مطالب جمع وجور تر شد چند تا بخش باهم قاطی شد حرفت کاملا درسته عزیزم آره ،خدائیش خانم مدیرمون کلی زحمت کشید و جمعو جورش کرد .ولی من برای پیشگیری مجدد از پراکندگی مطلب میگم.اگه پیشگیری و پیشبینی نشه یوحنا باید دائم تالارو مرتب کنه. درود دوستان ممنون از شما مهرداد عزیز راستش من خودم دقیقا همین تصمیم رو داشتم که یه اطلاعیه کامل بنویسم که بصورت یه ایندکس از تالار صنایع باشه با لینکهایی برای دسترسی راحتتر به بخش ها و موضوعات (یعنی دقیقا حرف شما) ولی متاسفانه من خیلی درگیرم یه مدته اصلا نمیرسم کارهایی رو که مدنظر دارم انجام بدم حالا تو قسمت مدیریت اعلام کردم که اگه بشه مدیریت واگذار بشه تا کسی که وقتش بیشتره بیاد خودمم هم هستما ولی خو کم این هفته که اصلا ولی سعی میکنم اگر شد و البته اگر شد تا هفته آینده اون ایندکس رو آماده کنم پ.ن : اگر کسی هم تونست یه فهرست خوب و کامل با آدرس دهی دقیق درست کنه ممنون میشم تهیه کنه(قول میدم اون شخص رو مدیر کنم) باتشکر 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خانم مدیر گرامی ،تالار صنایع بدون مدیریت شما اصلا صفائی نداره برای همین بنوبه خودم ازت میخوام که همچنان مدیر دوست داشتنی ما باشی؟ انشا ا... که گرفتاریهات رفع میشه و مطمئن باش به خوبی به همه کارها میرسی. منم با اینکه خیلی گرفتارم ،زیر نظرت و با راهنمایی هات گاهی میتونم کمک کنم. اگه مدیر نباشی منم کمتر میام تالار. :rose: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خانم مدیر گرامی ،تالار صنایع بدون مدیریت شما اصلا صفائی ندارهبرای همین بنوبه خودم ازت میخوام که همچنان مدیر دوست داشتنی ما باشی؟ انشا ا... که گرفتاریهات رفع میشه و مطمئن باش به خوبی به همه کارها میرسی. منم با اینکه خیلی گرفتارم ،زیر نظرت و با راهنمایی هات گاهی میتونم کمک کنم. اگه مدیر نباشی منم کمتر میام تالار. :rose: سلامی دوباره ممنون از لطفتون مهرداد عزیز شما نباشی که نمیشه تالار و ماها به اطلاعات و علم شما احتیاج داریم در ضمن یه تشکر خیلی خیلی ویژه از نازنین عزیزم بابت بحث ها و پیگیریهای مدیریتیشون همچنین از میلاد عزیز هم ممنونم که همیشه سر قولی که میده میمونه و هوای تالار رو داره موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده