CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ دانش پژوه برتر اندیشه طلایی مدیر نمونه استاد نمونه اندیشه آرام عکاس نمونه طراح برتر بازم بود ؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه فقط موند همون لوح تقدیره به قول خودت: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ نظرتون چیه به اشخاصی که رای میارن تو برترین ها مدال بدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه فقط موند همون لوح تقدیره به قول خودت: آها ... اون که باید برا هر تالار بزنم .... نماد هر تالار رو میزنم رو همون لوح تقدیر گرافیک ..... چیزی نیست .. 3 سوته .. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ نظرتون چیه به اشخاصی که رای میارن تو برترین ها مدال بدیم؟ بلی .. بد فکری نیست ..... عنوان بده مدال بگیر ... 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ بلی .. بد فکری نیست ..... عنوان بده مدال بگیر ... عنواناشون که همونجا هست :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ عنواناشون که همونجا هست :jc_thinking: نه ... منظورم ... یه چیزی مثل ..... مدیر نمونه سال فلان بود ... 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نه ... منظورم ... یه چیزی مثل ..... مدیر نمونه سال فلان بود ... آها باشه بذار همش رو یه جا بهت میگم الان یه کم گیج شدم بخاطر درخواستها و پیام ها. بهت لیستش رو میدم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نمیخوایش بده من واست نگه میدارم 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نمیخوایش بده من واست نگه میدارم نمیخوامش ... !!!! چرا نمیخوام ... تازه مدال طراح برترم کو ... ها ...:vahidrk: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ مگه طراح برتر این هفته هم تو بودی؟ خب زیادیت میشه. بده من اینو نگه میدارم واست. 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ برترین کاربر انجمن برترین کاربر علمی برترین کاربر اخلاقی برترین مدیر انجمن برترین مدیر بازنشسته محبوب ترین کاربر انجمن در سال 89 زیباترین کاربر انجمن در سال 89 خوشتیپ ترین کاربر انجمن در سال 89 :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ برترین کاربر انجمنبرترین کاربر علمی برترین کاربر اخلاقی برترین مدیر انجمن برترین مدیر بازنشسته محبوب ترین کاربر انجمن در سال 89 زیباترین کاربر انجمن در سال 89 خوشتیپ ترین کاربر انجمن در سال 89 :jc_thinking: الان کدومش مدال باشه .. کدومش لوح ؟ لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ فرق لوح و مدال چیه؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی زیاد نمیشه؟ الان 8 عنوان تو هرکدوم 3 نفر انتخاب میشن. 24 نفر مدال داشته باشن؟ حالا غیر از همین مدالای عادی که هست. حالا تا چه مدت قراره باشه مدالاشون؟ به نظرم اون 3تا عنوان آخری دیگه نباشه. یعنی اینا: محبوب ترین کاربر انجمن در سال 89 زیباترین کاربر انجمن در سال 89 خوشتیپ ترین کاربر انجمن در سال 89 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ فرق لوح و مدال چیه؟ :JC_thinking: فرخ چندانی ندارن .................. گفتم یه فرقی داشته باشه تو ظاهر ..:JC_thinking: خیلی زیاد نمیشه؟ الان 8 عنوان تو هرکدوم 3 نفر انتخاب میشن. 24 نفر مدال داشته باشن؟ حالا غیر از همین مدالای عادی که هست. حالا تا چه مدت قراره باشه مدالاشون؟ به نظرم اون 3تا عنوان آخری دیگه نباشه. یعنی اینا: محبوب ترین کاربر انجمن در سال 89 زیباترین کاربر انجمن در سال 89 خوشتیپ ترین کاربر انجمن در سال 89 دعواهاتونو بکنین بعد زنگ ما رو بزنین ..... دهه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده