panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ تمام شد (در اولین فرصت فایل PDF این تایپیک رو برای دانلود میزارم) با تشکر:م 5 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ واقعا عالی...خسته نباشی عزیزم... یه پیشنهاد دارم: اینکه بیه صورت فردی یا گروهی کار معمارای بزرگ رو بررسی کنیم.. مثلا کامران دیبا توی کاراش از چه عنصرایی بصورت مشترک استفاده میکرده... توی پلانها،نماها،مصالح این کار خیلی خیلی میتونه مفید باشه.. دیبا از عناصری مثل آب،بتن،بادگیر،نورتوی کارهاش استفاده میکردهمثل آندو ،لوئی کان... با تشکر از زحمتای دوست گلم.. 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ واقعا عالی...خسته نباشی عزیزم...یه پیشنهاد دارم: اینکه بیه صورت فردی یا گروهی کار معمارای بزرگ رو بررسی کنیم.. مثلا کامران دیبا توی کاراش از چه عنصرایی بصورت مشترک استفاده میکرده... توی پلانها،نماها،مصالح این کار خیلی خیلی میتونه مفید باشه.. دیبا از عناصری مثل آب،بتن،بادگیر،نورتوی کارهاش استفاده میکردهمثل آندو ،لوئی کان... با تشکر از زحمتای دوست گلم.. آره فکر خوبیه....اما ملینا جان تو در مورد هر معماری داری بزار ....من هم تا جایی که بتونم کمک میکنم 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ خوب بسیار خوب که در مورد بوستان نیاوران هم صحبتی شد!!من یه سری نقدهایی که به نظر خودم اومده رو میگم!! اول از همه اینکه به نظر شخصی بنده این پارک از طراحی منحصر به فدی برخورداره به ویژه کمپوزیسیون احجام و اختلاف ارتفاعی ایجاد شده تونسته حس مطلوبی رو به استفاده کنندگان ببخشه!!یه ایده جالبی هم که دادند و من جای دیگه ندیده بودم!طرح خیابان هنره!!که میتونه نیاز به تحقق خویشتن رو برآورده کنه!!ضمن اینکه با توجه به اختلاف ارتفاعات موجود و اینکه قشر به نسبت مرفه در این محدوده زندگی میکنند جوانان رو به ورزش های آکروباتیک آوردند و روز به روز بر تعداد این افراد افزوده میشه که پارک نیاوران محلی برای تخلیه انرژی به صورت مثبت میباشد!یک نکته بسیار مثبت از این بوستان اینه که چرخه زندگی در اون رواج داره!!یعنی اینکه قشر جوان در کنار قشر میانسال و مسن لحاظ خوشی رو سپری میکنند!ضمن اینکه جوانان از تجربیات بزرگترها استفاده میکنند قشر میانسال و مسن نیز اون روحیه شاد و مثبت جوانان رو دریافت کرده که این روحیه مثبت در ادامه زندگی این افراد تاثیرات زیادی میزاره!!(البته همونطور که در نقد بوستان اومد ممکنه این تداخل محدودیت هم ایجاد کنه ولی تاثیر چرخه زندگی بیشتر از محدودیتهاست) اما یه سری نکات منفی هم وجود داره!!اینکه ورودی ها به خوبی تعریف نشده!!!المانهای ورودی هم که به تازگی قرار دادند نیز نتونسته ورودی رو آنطور که بایسته است تعریف کنه!!به گونه ای که به جای استفاده از المانهای ورودی از اطراف اونها استفاده میشه! نکته دیگه اینه که در اطراف استخر پارک درختکاری زیادی انجام گرفته ولی این درختکاری ها کمک کمی در سایه اندازی در ساعات میانی و به ویژه پایانی روز داشته تا جایی که استفاده از این فضا که یه فضای بزرگ و با قابلیت بالاست در این ساعات به حداقل خود میرسد!!ولی به دلیل وسعت مبلمان ،نورپردازی مناسب و همچنین آبنمای استخر که مطلوبیت بخشیده به فضا در ساعات بعد از غروب آفتاب استفاده از فضا افزایش پیدا میکنه! 4 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ خسته نباشید عالی بود من خودم ترم دو که بودم برای مقدمات طراحی 1 ، یکی از تحقیقام در مورد این فرهنگسرا بود،رفتم بازدید و عکس برداری.کار هم به صورت power piont ارائه شد.معمارش،سبک فضا و ... مورد بررسی قرار گرفت. ممنون خیلی کامل و مفید بود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده