Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ از قول دکتر حسابی نقل شده است: روزی در آخر ساعت درس، یکی از دانشجویانم که دانشجوی دوره دکترا و اهل نروژ بود از من پرسید: استاد! شما که از جهان سوم می آیید، جهان سوم کجاست؟ فقط چند دقیقه به آخر کلاس مانده بود. من در جواب مطلبی را فی البداهه گفتم که روز به روز بیشتر به آن اعتقاد پیدا می کنم. به آن دانشجو گفتم: جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد! 17 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ یعنی ایران امروز ایران دیروز مگه جهان چندمی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ جهان سوم یعنی جایی که همیشه دانشجویان سر انتخاب واحد اسفالت میشن و باید همیشه سر ئرس ارائه نشده با مدیر گروه چونه بزنن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ یعنی ایران امروز یعنی از حمله ی اعراب 3 لینک به دیدگاه
parie parpar 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ یعنی از حمله ی اعراب منظورم به هیچ وجه این نبود.من به شدت با این که اسلام همه چیزمونو ازمون گرفته مخالفم. ایران دیروز مگه جهان چندمی بود؟ ایران دیروز اگر جهان سومی بود ادعایی برای بهترین بودن یا مدیریت جهان یا پیشگامی در تمام عرصه ها و این مدل شعارا نداشت.چون به نظر من جهان سوم جاییه که فقط روی شعارای دهن پرکن میچرخه نه عمل وایران امروزم از هر جایی به این وضعیت نزدیکتره. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ منظورم به هیچ وجه این نبود.من به شدت با این که اسلام همه چیزمونو ازمون گرفته مخالفم. من نگفتم اسلام گفتم اعراب اون حمله متعلق به عمر بود و کشتار بسیاری کرد و اسلام رو به زور شمشیر تحمیل کرد 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ جهان سوم جايي است كه صدا و سیمای اسلامی آن بارش برف را اینگونه تفسیر میکند : در آمریکا : بارش شدید برف در آمریکا موجب قطع برق و گیر افتادن شهروندان این کشور شد . . . در ایران : بارش برف در شهرهای مختلف موجب خوشحالی کشاورزان و مردم شد!!!! 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من جهان سوم همون جهانیه که اکثر جامعه یا فقط خوبی های جهان رو میبینند یا فقط بدی و این دو رو کنار هم نمیبینند و برای بهبود اوضاع خودشون همش منتظر کمک یه نفری هستند و در عمل کاری نمیکنند و فقط شعار میدن 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من جهان سوم همون جهانیه که اکثر جامعه یا فقط خوبی های جهان رو میبینند یا فقط بدی و این دو رو کنار هم نمیبینند و برای بهبود اوضاع خودشون همش منتظر کمک یه نفری هستند و در عمل کاری نمیکنند و فقط شعار میدن چی شد که مردم جهان سوم اینطوری شدن؟ مثلا یک ایرانی و ژاپنی رو در بدو تولد ببریم تو استرالیا، بازم اینقدر متفاوت میشن؟ به صورت ژنتیکی اینجوری هستند؟ 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ جهان سوم به کشور های عربی و آفریقایی می گن! جهان چهارم یا پنجم هم ایران 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چی شد که مردم جهان سوم اینطوری شدن؟ مثلا یک ایرانی و ژاپنی رو در بدو تولد ببریم تو استرالیا، بازم اینقدر متفاوت میشن؟ به صورت ژنتیکی اینجوری هستند؟ ژنتیکی که نمیشه...مشکل اجتماعیه وقتی مثلا من میرم تو اجتماع میبینم اکثرا حرام خوری میکنن خوب منم یاد میگیرم و فکر میکنم درسته راستی یه چیز بگم بخندید... میگن ایرانیا باهوش ترین افراد جهان هستند و ژاپنی ها کند ذهن ترین حالا ببینید کند ذهن ترین داره برای سرگرمی ربات میسازه...باهوش ترینه... 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ جهان سوم جاییست که مردم برای احراز هویت خود به اینترنت پناه میبرند !!!!! 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چی شد که مردم جهان سوم اینطوری شدن؟ مثلا یک ایرانی و ژاپنی رو در بدو تولد ببریم تو استرالیا، بازم اینقدر متفاوت میشن؟ به صورت ژنتیکی اینجوری هستند؟ به نظر من بیشتر عوامل محیطی مهمه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من بیشتر عوامل محیطی مهمه محیطی منظور چیه؟ آب و هوا، حکومت ها، ادیان ابراهیمی موجود در خاورمیانه و آفریقا؟ محیطی خیلی حرف کلی هست، یک چیزی اساسی داره این جهان سوم رو بدجوری انگولک میکنه. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ جهان سوم هر جایی که هست...من دلم براش تنگ شده 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ محیطی منظور چیه؟ آب و هوا، حکومت ها، ادیان ابراهیمی موجود در خاورمیانه و آفریقا؟ محیطی خیلی حرف کلی هست، یک چیزی اساسی داره این جهان سوم رو بدجوری انگولک میکنه. محیطی یعنی مردم یعنی اقتصاد یعنی دلار2800تومن یعنی ضعیف کشی یعنی من و شما جوون یا از در بی انصافی وارد میشیم و هرکاری برای بالاکشیدم خودمون می کنیم و میریم و گوشه ی خونه خونه نشین میشیم یعنی یکی که داره تلاش می کنه به یه جایی می رسه که اگه رانت نداشته باشه هیچ پیشرفتی نمی تونه بکنه اینا ربطی به ژنتیک نداره....ژنتیک یه نفر وقتی مشکل داره که مثلا از بچگی قطع نخاع بدنیا بیاد 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ جهان سوم هر جایی که هست...من دلم براش تنگ شده تروخدا دلتنگی رو قاطیه این قضیه نکن یه ماه که برگردی و اینجا باشی کم میشه این دلتنگیت ولی ما چی کار کنیم ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده