baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ میلاد شرایطه کار که فرق داره نحوه مدیریت روابط که فرق میکنه تو یه شرکت خیلی از مردها حتی اونهایی که مدرک پایین تر یا سابقه کمتر ی دارند حاظر نیستند از یک خانم دستور بگیرند ...باید باشی تا ببینی چطور تلاش میکنند تا اون خانم را به خاک سیاه بنشونند در صورتی که بخواد قط باشه ریس بازی در بیاره .. فقط شرایط علمی نیست خانم ها تو کار های عملی و تجربی مهارت کمتری دارند ...کمتر خانمی حاظر میشه از یه برج تقتیر 70 متری بالا بره برای دیدن یک کنترل ولو در صورتی که مخ مهندسیه شیمی هم باشه .....یا مثلا یه خانوم مهندس مکانیک بکشیش هم ساعت 12 شب توی خط تولید کارخونه یه مشکلی واسه دستگاهها پیش اومده باشه ونیاز به سواد مهندسی داره پاشو نمیزاره .... اینا رو حق میدم ....ولی باید قبول کنند که خودشون هم بعد فارغ التحصلی پیگیر نمی شن ....تو کارگاه مکانیک دانشگاه ما 4 تا دختر بود هم رشته ما ...تو کارگاهها نمی اومدن یعنی استاد کارگاه بهشون گفت شما نیایین و واسه هر کدوم 20 داد ما هم پدرمون در اومد یه 17 گرفتم ... 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ .....یا مثلا یه خانوم مهندس مکانیک بکشیش هم ساعت 12 شب توی خط تولید کارخونه یه مشکلی واسه دستگاهها پیش اومده باشه ونیاز به سواد مهندسی داره پاشو نمیزاره ....اینا رو حق میدم ....ولی باید قبول کنند که خودشون هم بعد فارغ التحصلی پیگیر نمی شن ....تو کارگاه مکانیک دانشگاه ما 4 تا دختر بود هم رشته ما ...تو کارگاهها نمی اومدن یعنی استاد کارگاه بهشون گفت شما نیایین و واسه هر کدوم 20 داد ما هم پدرمون در اومد یه 17 گرفتم ... استاد میگه نیا که نمیتونن برن.... تو دانشگاه ما تمام دخترای ساخت و تولید میرفتن کارگاه و کار میکردن. عین پسرها اون دیگه برخورد استاد شماها بوده.. 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ استاد میگه نیا که نمیتونن برن.... تو دانشگاه ما تمام دخترای ساخت و تولید میرفتن کارگاه و کار میکردن. عین پسرها اون دیگه برخورد استاد شماها بوده.. من دختر خواهرم ساخت تولید می خونه دانشگاه صنایع و معادن تبریز...شاگرد اولشونه ...یه جوشکاری می کنه که من خودم کیف میکنم..تنها دختره کلاسشونه ....فقط چون جدیت داره وهبا اشتیاق هستش و خودش هم می خاد ....بلی درسته برخورده استادای ما غلط بود ولی اون دخترا هم از خداشون بود 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من دختر خواهرم ساخت تولید می خونه دانشگاه صنایع و معادن تبریز...شاگرد اولشونه ...یه جوشکاری می کنه که من خودم کیف میکنم..تنها دختره کلاسشونه ....فقط چون جدیت داره وهبا اشتیاق هستش و خودش هم می خاد ....بلی درسته برخورده استادای ما غلط بود ولی اون دخترا هم از خداشون بود خوب خداروشکر نمونه زنده رو دیدی بعدشم خداوکیلی استادت بگه نیا سرکلاس تو باز میری؟؟ مگه اینکه خیلی عاشق درس باشی که اونم ربطی به دختر پسر بودن نداره 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خوب خداروشکر نمونه زنده رو دیدیبعدشم خداوکیلی استادت بگه نیا سرکلاس تو باز میری؟؟ مگه اینکه خیلی عاشق درس باشی که اونم ربطی به دختر پسر بودن نداره آره من عاشق درسم هستم .......:ws3: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ آره من عاشق درسم هستم .......:ws3: خوش به حالت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده