baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ لطفا به خانومهای مهندس برنخوره؟!! تا جایی که می دونید در رشته های مهندسی مخصوصا مکانیک و عمران و مواد و...خانومها هم هم تحصیل می کنند . سوال من اینجاست آیا اون همه دختری که در رشته های فنی مهندسی ذکر شده با اشتیاق تحصیل می کنند چقدرشون وارد بازاره کار میشن؟ ایا ارزش داره 4 سال یا 6 سال درس بخونی بشی خانم مهندس مکانیک ..بعدش بری بشینی خونه؟من که در رشته خودم در مکانیک دیدم زیاد کاربرد ندارند در یه شرکت بزرگ تولید گیربکس در تبریز یه خانم بود فوق طراحی از امیر کبیر با معدل بالا ..سمتش منشی مدیر فنی بود؟؟؟؟ یعنی به غیر اون ندیدم نمی گن همگی اینطوری هستن ولی باور کنید بیشتر از نصفشون اینطوریه ....چرا؟؟؟؟ اگه قراره اینطوری باشه چرا بس درس می خونن الکی تو دانشگاه وقت تلف می کنند اونهم با اون همه سختی؟؟ 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خیلی معذرت می خوام. به نظر شما زن امروز نره درس بخونه بهتره یا این که شما هم که یک مرد هستی کمک کنی و این نگاه تبعیض آمیزی رو که نسبت به جنس زن در جامعه وجود داره، حذف کنیم؟ الان توی چه سالی هستیم؟ رو به جلو بریم یا عقب؟ 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ زمانیکه تو مخابرات کار میکردم یه سری نیرو گرفته بودن همه خانوم.بعد از 4-3 ماه خیلی از کارشناسای خوبی که اونجا بودن (از قضا مرد) مجبور شدن با حقوق کمتر از اوون چیزی که قبلا" میگرفتن به کارشون ادامه بدن.چون خانومایی که آورده بودن با حقوق کمتری قبول مسئولیت فرموده بودن.این وسط میمونه کار که خب چون قراردادی و بزن دررویی بود کسی دلش واسه این چیزا نمی سوخت. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ زمانیکه تو مخابرات کار میکردم یه سری نیرو گرفته بودن همه خانوم.بعد از 4-3 ماه خیلی از کارشناسای خوبی که اونجا بودن (از قضا مرد) مجبور شدن با حقوق کمتر از اوون چیزی که قبلا" میگرفتن به کارشون ادامه بدن.چون خانومایی که آورده بودن با حقوق کمتری قبول مسئولیت فرموده بودن.این وسط میمونه کار که خب چون قراردادی و بزن دررویی بود کسی دلش واسه این چیزا نمی سوخت. اون خانوم که قبول زحمت کرده بود، شانس بهتری نداشته. موقعیت بهتری بیرون در انتظارش نبوده. خود من یه موقعیت خوب کاری رو توی لحظه آخر از دست دادم، چون همون موقع یه شازده پسر تشریف آوردن و همیشه کارفرما چون خودش مرده، یه مرد رو به زن ترجیح می ده. 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خیلی معذرت می خوام.به نظر شما زن امروز نره درس بخونه بهتره یا این که شما هم که یک مرد هستی کمک کنی و این نگاه تبعیض آمیزی رو که نسبت به جنس زن در جامعه وجود داره، حذف کنیم؟ الان توی چه سالی هستیم؟ رو به جلو بریم یا عقب؟ من عذر می خام قصد جسارت نداشتم ...من نمی گم چرا درس بخونیین فلام ......اصلا باید زنها هم در تمامی مراحل اجتماع حضور داشته باشند چون یه زندگی رو در یه اجتماع هم زن هم مرد تکمیل می کنند ...منظوره من این بود که خود خانومها هم کمتر به کار اشتیاق نشون میدن ؟البته کاری که مربوط به رشته تحصیلیشون باشه 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ لطفا به خانومهای مهندس برنخوره؟!! تا جایی که می دونید در رشته های مهندسی مخصوصا مکانیک و عمران و مواد و...خانومها هم هم تحصیل می کنند . سوال من اینجاست آیا اون همه دختری که در رشته های فنی مهندسی ذکر شده با اشتیاق تحصیل می کنند چقدرشون وارد بازاره کار میشن؟ ایا ارزش داره 4 سال یا 6 سال درس بخونی بشی خانم مهندس مکانیک ..بعدش بری بشینی خونه؟من که در رشته خودم در مکانیک دیدم زیاد کاربرد ندارند در یه شرکت بزرگ تولید گیربکس در تبریز یه خانم بود فوق طراحی از امیر کبیر با معدل بالا ..سمتش منشی مدیر فنی بود؟؟؟؟ یعنی به غیر اون ندیدم نمی گن همگی اینطوری هستن ولی باور کنید بیشتر از نصفشون اینطوریه ....چرا؟؟؟؟ اگه قراره اینطوری باشه چرا بس درس می خونن الکی تو دانشگاه وقت تلف می کنند اونهم با اون همه سختی؟؟ اگه عمق این دانش رو درک کنه میتونه تو بخش های طراحی کار بگیره. ولی خوب اکثر این نوع دانشجو ها بیسوادند.فقط مدرک دارند. 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اگه عمق این دانش رو درک کنه میتونه تو بخش های طراحی کار بگیره. ولی خوب اکثر این نوع دانشجو ها بیسوادند.فقط مدرک دارند. موافقم با حرفتون لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خب پس من دیگه ادامه نمیدم آره بهتره .... 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ آره بهتره .... :3384s: من میخوام برم سر کار...........:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خیلی معذرت می خوام.به نظر شما زن امروز نره درس بخونه بهتره یا این که شما هم که یک مرد هستی کمک کنی و این نگاه تبعیض آمیزی رو که نسبت به جنس زن در جامعه وجود داره، حذف کنیم؟ الان توی چه سالی هستیم؟ رو به جلو بریم یا عقب؟ منظورش اینا نبود فکر کنم رشته های فنی رو مثال زد...که زیاد با روحیاتشون سازگار نیست بعد از اینکه 4 سال میخونند وارد بازار کار نمیشند. یا به خاطر بی علاقگی یا نبود محیط کاری مناسب میتونند رشته های دیگه بخونند...کارای دیگه بکنند و .. چمدونم 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ منظورش اینا نبود فکر کنم رشته های فنی رو مثال زد...که زیاد با روحیاتشون سازگار نیست بعد از اینکه 4 سال میخونند وارد بازار کار نمیشند. یا به خاطر بی علاقگی یا نبود محیط کاری مناسب میتونند رشته های دیگه بخونند...کارای دیگه بکنند و .. چمدونم رشته هایی رو که مثال زدند، مکانیک و مواد بود. این رشته ها به همراه رشته های برق، کامپیوتر، م شیمی و م پزشکی و یه سری دیگه همه گی جزو رشته های فنی محسوب می شند. 60 درصد این رشته ها رو خانم ها می خونند و اتفاقا توی محیط کار بعضا دقت بیشتری دارند. من منظورتون رو نفهمیدم..... ببینید همه این رشته ها فنی هستند.این که می گید چرا با روحیاتشون سازگار نیست رو متوجه نمی شم. ببینید رشته ای مثل مکانیک رو که به رشته خودم نزدیکه رو مثال می زنم. شرایط کاریش توی اکثر موقعیت های کاری یه دفتر کاری، پشت میز و کار با کامپیوتره. خشانت !! خاصی نمی خواد که با روحیشون سازگار نباشه. درسته سواد و علاقه خیلی مهمه توی کار پیدا کردن. ولی نمی شه منکر تبعیض جنسیتی شد. 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ رشته هایی رو که مثال زدند، مکانیک و مواد بود. این رشته ها به همراه رشته های برق، کامپیوتر، م شیمی و م پزشکی و یه سری دیگه همه گی جزو رشته های فنی محسوب می شند.60 درصد این رشته ها رو خانم ها می خونند و اتفاقا توی محیط کار بعضا دقت بیشتری دارند. من منظورتون رو نفهمیدم..... ببینید همه این رشته ها فنی هستند.این که می گید چرا با روحیاتشون سازگار نیست رو متوجه نمی شم. ببینید رشته ای مثل مکانیک رو که به رشته خودم نزدیکه رو مثال می زنم. شرایط کاریش توی اکثر موقعیت های کاری یه دفتر کاری، پشت میز و کار با کامپیوتره. خشانت !! خاصی نمی خواد که با روحیشون سازگار نباشه. درسته سواد و علاقه خیلی مهمه توی کار پیدا کردن. ولی نمی شه منکر تبعیض جنسیتی شد. نمیدونم..من رشته خودمو گفتم 80 درصدش تو کارگاهه درساش تراشکاری و جوشکاری و این حرفا کارش هم بیشتر عملیه شوما درس میگی 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ رشته هایی رو که مثال زدند، مکانیک و مواد بود. این رشته ها به همراه رشته های برق، کامپیوتر، م شیمی و م پزشکی و یه سری دیگه همه گی جزو رشته های فنی محسوب می شند.60 درصد این رشته ها رو خانم ها می خونند و اتفاقا توی محیط کار بعضا دقت بیشتری دارند. من منظورتون رو نفهمیدم..... ببینید همه این رشته ها فنی هستند.این که می گید چرا با روحیاتشون سازگار نیست رو متوجه نمی شم. ببینید رشته ای مثل مکانیک رو که به رشته خودم نزدیکه رو مثال می زنم. شرایط کاریش توی اکثر موقعیت های کاری یه دفتر کاری، پشت میز و کار با کامپیوتره. خشانت !! خاصی نمی خواد که با روحیشون سازگار نباشه. درسته سواد و علاقه خیلی مهمه توی کار پیدا کردن. ولی نمی شه منکر تبعیض جنسیتی شد. بلی تبعیض هست منکرش نیستیم .....اما همون دانشگاتون دوستای فارغ التحصیلتون چقدرشون با اشتیاق و علاقه دنبال کار بودند؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من که رشته ام معلومه چیه. عاشق رشته ام هستم ولی وقتی میرم این آگهی های کار رو میبینم جلو همه اش تو پرانتز نوشته آقا. شاید تو این 1 ساله من دو یا سه تا آگهی دیده باشم که گفته باشه خانم میخواد همینطورم انگشت شمارند اون آگهی هایی که رو جنسیت تاکید نکنن که باز زنگ میزنی تا میبینن دختری میپیچونن. اگر میبینین خانوما کمتر تو محیط کار به چشم میان برای این نیست که نمیخوان کار کنن . دلیلش استخدام نشدنشونه. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ بلی تبعیض هست منکرش نیستیم .....اما همون دانشگاتون دوستای فارغ التحصیلتون چقدرشون با اشتیاق و علاقه دنبال کار بودند؟ همشون 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ واقعا باید توانایی های یک خانم چندین برابر یه مرد باشه تا بتونه تو یک محیط صنعتی اونم یه نقطه دور افتاده نقشی برابر بااون مرد ایفا کنه ...متاسفانه خانم ها تو خیلی از صنایع دولتی پایین تر از کارایی شون استفاده میشتد البته تقصیر خودشونم نیستا ...شرایط نمی طلبه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ همشون خوب تو رشته شیمی زن و مرد فرق نداره 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من که رشته ام معلومه چیه.عاشق رشته ام هستم ولی وقتی میرم این آگهی های کار رو میبینم جلو همه اش تو پرانتز نوشته آقا. شاید تو این 1 ساله من دو یا سه تا آگهی دیده باشم که گفته باشه خانم میخواد همینطورم انگشت شمارند اون آگهی هایی که رو جنسیت تاکید نکنن که باز زنگ میزنی تا میبینن دختری میپیچونن. اگر میبینین خانوما کمتر تو محیط کار به چشم میان برای این نیست که نمیخوان کار کنن . دلیلش استخدام نشدنشونه. چون اکثرا کار بلد نیستند ....زور نگین ..منطقی باشین همشون .....بس اون همه استیاق کجاست من که تو جامعه نمی ینم ؟ فقط نگو تبعیض هستش .... لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خوب تو رشته شیمی زن و مرد فرق نداره میلاد شرایطه کار که فرق داره نحوه مدیریت روابط که فرق میکنه تو یه شرکت خیلی از مردها حتی اونهایی که مدرک پایین تر یا سابقه کمتر ی دارند حاظر نیستند از یک خانم دستور بگیرند ...باید باشی تا ببینی چطور تلاش میکنند تا اون خانم را به خاک سیاه بنشونند در صورتی که بخواد قط باشه ریس بازی در بیاره .. فقط شرایط علمی نیست خانم ها تو کار های عملی و تجربی مهارت کمتری دارند ...کمتر خانمی حاظر میشه از یه برج تقتیر 70 متری بالا بره برای دیدن یک کنترل ولو در صورتی که مخ مهندسیه شیمی هم باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده