* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ -1- بنا ؟ بله 2- قدیمیه ؟ بله 3-ایرانه ؟ خیر 4- اروپا ؟ خیر 5- آسیا ؟ خیر 6- آفریقا ؟ بله 7- سنگیه ؟ بله (البته آجریش هم هست) 8-موزه ؟ خیر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ -1- بنا ؟ بله 2- قدیمیه ؟ بله 3-ایرانه ؟ خیر 4- اروپا ؟ خیر 5- آسیا ؟ خیر 6- آفریقا ؟ بله 7- سنگیه ؟ بله (البته آجریش هم هست) 8-موزه ؟ خیر 9- تو مصره ؟ بله لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ -1- بنا ؟ بله 2- قدیمیه ؟ بله 3-ایرانه ؟ خیر 4- اروپا ؟ خیر 5- آسیا ؟ خیر 6- آفریقا ؟ بله 7- سنگیه ؟ بله (البته آجریش هم هست) 8-موزه ؟ خیر 9- تو مصره ؟ بله 10- اهرام ثلاثه ؟ خیر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ -1- بنا ؟ بله 2- قدیمیه ؟ بله 3-ایرانه ؟ خیر 4- اروپا ؟ خیر 5- آسیا ؟ خیر 6- آفریقا ؟ بله 7- سنگیه ؟ بله (البته آجریش هم هست) 8-موزه ؟ خیر 9- تو مصره ؟ بله 10- اهرام ثلاثه ؟ خیر 11- مقبره ؟ بله لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ مصطبه؟ [h=2][/h] -1- بنا ؟ بله 2- قدیمیه ؟ بله 3-ایرانه ؟ خیر 4- اروپا ؟ خیر 5- آسیا ؟ خیر 6- آفریقا ؟ بله 7- سنگیه ؟ بله (البته آجریش هم هست) 8-موزه ؟ خیر 9- تو مصره ؟ بله 10- اهرام ثلاثه ؟ خیر 11- مقبره ؟ بله 12- مصطبه ؟ بله :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ مصطبه جواب بود.....نام خاصی مد نظرتون نبود.......؟ اگه نبود که من تعیین کردم مورد بعد رو. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ مصطبه جواب بود.....نام خاصی مد نظرتون نبود.......؟اگه نبود که من تعیین کردم مورد بعد رو. بله همین بود؛این گورها با بامی مسطح و پله هایی در اطراف در اصل اولین طرح معماری ساخته شده مصریان بشمار می آیند , مصطبه ها تقریبا تو پر بودند اما در بعضی مواقع در قلب این توده گلی ,آجری یا سنگی اتاق هایی همچون اتاق تدفین قرار داشت . 7- سنگیه ؟ بله (البته آجریش هم هست) خب؛ تو ایرانه ؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ 1.تو ایرانه ؟ خیر 2.معاصره؟ بله 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ 1.تو ایرانه ؟ خیر 2.معاصره؟ بله 3.بناست؟ بله 4.در اروپاست؟ خیر 5.معمارش معروفه؟ بله 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده