Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۸ 5. اره........... 6- توی شهر زاهدانه ؟ 7- بوشهر؟ لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۸ 6. اره............. یک بنای تاریخیه؟ لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۸ تک بناست یا مجموعه بنا مثل یه شهر باستانی؟ لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۸ سوالم رو پس میگیرم حواسم نبود گفتی تو شهر زاهدانه فکر کردم منظورت استان سیستان بلوچستان بود اشکالی نداره مگه نه! انسان جایز الخطاست:ws2: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۸ من معذرت ميخوام. منظورم از زاهدان همون استانش بود. 9. تك بنا نييست. يه مجموعه هست هدي جان. مربوط به دورانه باستانه عملاً جوابش رو گفتم. لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۸ من معذرت ميخوام. منظورم از زاهدان همون استانش بود. 9. تك بنا نييست. يه مجموعه هست هدي جان. مربوط به دورانه باستانه عملاً جوابش رو گفتم. :ws18:شهر سوخته است؟ 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۸ آره درسته. شرمنده كه دير ديدم. فكر كردم كسي جواب نداده. مي گم من سر و كارم با شهرهاي باستاني هست. سوال بعديم هم شهر باستاني هست 10 امتيار به كاميار لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۸ آره درسته. شرمنده كه دير ديدم. فكر كردم كسي جواب نداده. مي گم من سر و كارم با شهرهاي باستاني هست. سوال بعديم هم شهر باستاني هست 10 امتيار به كاميار ببین ابوذر جان جناب شهرساز وقتی سوال می کنم میگم یه بنای تاریخیه، منظورم اینه که واقعا یک (تاکید می کنم یک)بناست نه شهر جوابهات بیشتر گیج کننده اس عزیز دل برادر :ws13: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۸ چشم شرمنده عزيز. از اين به بعد ميگم چند بناي تاريخي تا كمتر گيج بشيد لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۸ چشم شرمنده عزيز. از اين به بعد ميگم چند بناي تاريخي تا كمتر گيج بشيد همینی که هست دوست داری به بنا انتخاب کن که سوالت سخت تر بشه 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۸ سوال بعدی انتخاب شد می تونین شروع کنین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده