Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من داشتم به خودم شک میکردم که 2 سال همدان بودم یا جای دیگه بودم اخه همش اسم بنا میگفتین،انگار همدان بنای تاریخی کم داره....رگ غیرتم به جوش اومد:viannen_38:...خب یه ذره در مورد بنای مورد نظرم میپرسیدین خو... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ اخه همش اسم بنا میگفتین،انگار همدان بنای تاریخی کم داره....رگ غیرتم به جوش اومد:viannen_38:...خب یه ذره در مورد بنای مورد نظرم میپرسیدین خو... همدان انقد بنای بیش از حد معروف داره باغ نظری دیر میاد تو ذهنه آدم آخی روبه رو دانشگامون بود باغ نظری 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ همدان انقد بنای بیش از حد معروف داره باغ نظری دیر میاد تو ذهنه آدمآخی روبه رو دانشگامون بود باغ نظری اره خب....ولی سوال باس معماری باشه و اینایی که شماها میگفتین همش مقبره یا بنای تاریخی بود و از لحاظ معماری که معروف نبودن و این عمارت نظری از نظر طاق و قوس و معماریش معروفه 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ 1-شهر سوخته نیست ؟ خیر 2-در مرکز ایرانه ؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ 1-شهر سوخته نیست ؟ خیر 2-در مرکز ایرانه ؟ خیر 3-جنوب؟ بله 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ در جزایر خلیج فارس قرار داره ؟ لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ 1-شهر سوخته نیست ؟ خیر 2-در مرکز ایرانه ؟ خیر 3-جنوب؟ بله 4-در جزایر خلیج فارس قرار داره ؟ خیر لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ الان هم شهریت مدرن داره ؟ ( مث بقیه شهر ها )؟؟ لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ 1-شهر سوخته نیست ؟ خیر 2-در مرکز ایرانه ؟ خیر 3-جنوب؟ بله 4-در جزایر خلیج فارس قرار داره ؟ خیر 5-الان هم شهریت مدرن داره ؟ ( مث بقیه شهر ها )؟؟ بله...البته در نزدیکی شهر قدیم شهر جدید ساخته شده لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ 1-شهر سوخته نیست ؟ خیر 2-در مرکز ایرانه ؟ خیر 3-جنوب؟ بله 4-در جزایر خلیج فارس قرار داره ؟ خیر 5-الان هم شهریت مدرن داره ؟ ( مث بقیه شهر ها )؟؟ بله...البته در نزدیکی شهر قدیم شهر جدید ساخته شده 6-بم؟ خیر لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ 1-شهر سوخته نیست ؟ خیر 2-در مرکز ایرانه ؟ خیر 3-جنوب؟ بله 4-در جزایر خلیج فارس قرار داره ؟ خیر 5-الان هم شهریت مدرن داره ؟ ( مث بقیه شهر ها )؟؟ بله...البته در نزدیکی شهر قدیم شهر جدید ساخته شده 6-بم؟ خیر 7-در هرمزگانه ؟ خیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده