MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خب حالا روسیه!!! طرفای میدون سرخ هست؟! 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خب حالا روسیه!!! طرفای میدون سرخ هست؟! 9روسيه درسته:shad: 10ميدون سرخش من نرفتم تا حالا 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا یکی دیگه بیاد حدس بزنه دیگه!! 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ راهنمایی کن!! مال پايتخت روسيه است معروف هم هست بيشتر اگه بگم مي فهمي :shame: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ تو سن پترزبورگه مجسمه سوار بر اسب پطركبير؟ ستون يادبود آلكساندر ؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ دکتر گفته بنای یادبوده، اونوقت میگی مجسمه فلانی! 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ كرملين نه سن پترزبورگ نه راهنمايي معرف سبك كانستراكتيويسم 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ بنای یادبود سومین کنگره بین المللی کمونیست در مسکو برج یادبود انترناسیونال سوم - ولادیمیر تاتلین 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ بنای یادبود سومین کنگره بین المللی کمونیست در مسکو برج یادبود انترناسیونال سوم - ولادیمیر تاتلین درست گفتي بعدي بذار:icon_gol::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خب بیا بعهدی رو بذار!! آفرین! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ 01. آسونه؟! 02. من میتونم بگم به نظرت؟! 03. خب یه آسون بذار که من بتونم بگم دیگه! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خيلي اسونه... مي توني بگي چرا كه نه يه راهنمايي : اصلا تو شيراز و استان فارس نيست 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ حالا مثلا اگه تو شیراز بود من میتونستم بگم؟! 01. تو ایرانه؟! اگه آره 02. غرب ایرانه؟! اگه نه 03. شرق؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده