Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ 13- خانه امین السلطان؟ 14 -خانه اسعد بختیاری ؟ 15- خانه قوام الدوله یا انیس الدوله؟ 16- خانه مستوفی الممالک ؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ 13 تا 16 نه!! یکم راهنمایی کن ! الان اونجا موزه چی هست ؟ مردم شناسی ، ظروف ، خط و نقاشی ، نظامی ... 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اینم عکسش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ یکم راهنمایی کن !الان اونجا موزه چی هست ؟ مردم شناسی ، ظروف ، خط و نقاشی ، نظامی ... والا داخلش که نرفتم!! یعنی نذاشتن برم چون دیر وخت بود!! ولی تو اون معرفی که نوشته بود ازش این چیزایی که میگی نبود!!! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ من می تونم بگم یا نه ؟:62izy85: مهتاب بیا بگو کجاست ما که نمی دونیم ! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ نخیر!! مهتاب و محمد بهشون گفتم که کجاس!! نمیتونن بگن!! خب امتیازشو بهم بدین تا سوالو عوض کنم!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی انتخاب کردی که من اصلاً اسمشم نشنیده بودم. عکسشم که گذاشتی، دیدم نفهمیدم. :icon_pf (34): دیگه انقدرم نباید سخت باشه که :w00: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ دیگه دیگه!! این ضعف شماس!! 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ آخه چرا نمی زاری من بگم ، نمی بینی چه کوشولو هستم .:babygirl: ببین چقدر امتیازم کمه ، بگم ؟ بدجنس نشو دیگه ، بگم ؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ امممممممممم!!! باشه!! شما میتونی بگی!!! 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ تا 2 روز دیگه جواب داده نشه بعد از 1 ماه سوال اتوماتیک عوض میشه!!!:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ ادمین 100 امتیاز از من کم کنید به این اضافه کنید سوالشو عوض کنه ، همه رو گذاشته سر کار با این سوالش:w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ خودشم سرکاره یه چیزی تو خیابون دیده واسه ما اومده سوال طرح کرده :w00: 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ با سلام:flowerysmile: 2 روز گذشت:guntootsmiley2: سوال عوض میشه:icon_razz: 5 امتیاز مجبوری به محمد حسین میدم:vahidrk: اما اندفعه سوالش گیج کننده باشه 20 ازش کم میکنم:ubhuekdv133q83a7yy7 محمد حسن جواب سوال رو بزار:w00: سوال بعدی رو بزار:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ مسابقه ی باحالی بود ..... منم خیلی کنجکاور شدم ....این چه بنایی هست .. لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ مسابقه ی باحالی بود .....منم خیلی کنجکاور شدم ....این چه بنایی هست .. یک بنای گمنام که خودش هم نمیدونه دقیقا الان موزه چی هست !! :167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده