manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ بنا ؟ بله ایران ؟ بله تهران ؟ خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــر فرهنگی؟ خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــر مذهبی؟خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــر اداری؟خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــر قدیمی؟بله جدید؟خیــــــــــــــــــ ـــــــــــر اصفهان؟ خیـــــــــــــــــــــــ ــــــر شیراز؟خیـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــر کرمان؟بله یزد؟خیـــــــــــــــــــ ــــــــــــر حمام؟خیــــــــــــــــــ ـ ــــــــــــر قلعه اردشیر ؟ درستــــــــــــه:hapydancsmil: خجالت کشیدم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ خب سوال مشخص شد،میخواستم براتون عکس بزارم که دیدم از یه جایی میتونید اسم مکان رو بخونید،برای همین نذاشتم!!! 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ مذهبی؟ بله تاریخی؟ بلهانشالله بزودی عکسش هم گذاشته میشه 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ ایرانیا ساختن؟ نخیر معمارانش ایرانی نبودند !!! :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ دوستااااان.... توو این تاپیک عکس نزارید...روند مسابقه چنین هست اگه میخواید عکس بنا رو بزارید تا بچه ها حدس بزنن توو این تاپیک قرار بدید:w16: http://www.noandishaan.com/forums/thread1729.html 6 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ مرکز ایران؟؟ خیر........ معاصر؟ بله........ 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ مسجد؟ بله ................ زیارتی؟ خیر ............... 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ تو خوزستانه؟ بله.............. تو mis نیست؟ خیر................... 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ بنا : بله مذهبی؟ بله تاریخی؟ بله ایرانیا ساختن؟ خیر تو ایرانه؟ بله مرکز ایران؟ خیر معاصر؟ بله مسجد؟ بله زیارتی؟ خیر تو خوزستانه؟ بله تو mis نیست؟ خیر 4 لینک به دیدگاه
mina.f 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ من میدونم :hapydancsmil::hapydancsmil::w42: 5 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ من میدونم :hapydancsmil::hapydancsmil::w42: وقتی تو می گی بلدم یلدم من چهار ستون بدنم می لرزه خوب بگو کجاست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده