MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 01. تو ایرانه؟ 02. بنا هستش؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ می تونین شروع کنیناما افسانه خانم سوال شما خیلی مشکل داشت قرار نیست هر ساختمونی رو به عنوان سوال قرار بدیم .اینطوریه که با اون همه راهنمایی حلش مشکل میشه. بهتره یه مقدار ساده تر سوال بدین و گرنه هر کسی می تونه یه ساختمون تو اینترنت پیدا کنه و به عنوان سوال بیاره اینجا نمی دونستم سخته ! حتما همه در درس معماری جهان با این ساختمون آشنا شده بودن اولین ساختمون سبک رنسانسه اونم اثر برونلسکی ... شاید یادشون رفته بوده ؟!! 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ علی جان کجایی پس ، چرا نمی یای جواب بدی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس کوشی ؟؟ اینجا هم که داره خاک می خوره ظاهرا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ علی سوالو طرح کرده در رفته 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ علی کوشییییییییییییییییییییییییییییییییییی::guntootsmiley2: از این به بعد سوالا طرح میشه بیاید جواب رو پیام خوئصی به من بگید که اگه دیر کردید من بیام به بچه ها کمک کنم:flowerysmile: ممنون:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با احترام فراوان به سپیده و علیرضا جان. علی در این دوره از مسابقات حذف می شه و حق شرکت کردن در این دوره را ندارد ، چون الان 2هفته هست که ماهارو سر کار گذاشته . به اسامی زیر رای بدهید، هر کی رایش بیشتر بود سوال رو طرح می کنه . 1- سپیده و علیرضا 2- مهدی خرسندی 3- افسانه 4- محمد حسین 5- آدمین 6- مهتاب 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ علی کوشییییییییییییییییییییییییییییییییییی::guntootsmiley2: از این به بعد سوالا طرح میشه بیاید جواب رو پیام خوئصی به من بگید که اگه دیر کردید من بیام به بچه ها کمک کنم:flowerysmile: ممنون:flowerysmile: ببخشید شما؟ با احترام فراوان به سپیده و علیرضا جان. علی در این دوره از مسابقات حذف می شه و حق شرکت کردن در این دوره را ندارد ، چون الان 2هفته هست که ماهارو سر کار گذاشته . به اسامی زیر رای بدهید، هر کی رایش بیشتر بود سوال رو طرح می کنه . 1- سپیده و علیرضا 2- مهدی خرسندی 3- افسانه 4- محمد حسین 5- آدمین 6- مهتاب حوصله داریا!! هرکی نفر بعدی اومد، اون طرح کنه....!! منتظریم نفر بعدی...!! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با احترام فراوان به سپیده و علیرضا جان. علی در این دوره از مسابقات حذف می شه و حق شرکت کردن در این دوره را ندارد ، چون الان 2هفته هست که ماهارو سر کار گذاشته . به اسامی زیر رای بدهید، هر کی رایش بیشتر بود سوال رو طرح می کنه . 1- سپیده و علیرضا 2- مهدی خرسندی 3- افسانه 4- محمد حسین 5- آدمین 6- مهتاب رای گیری خودش باز 2هفته طول میکشه ، مهتاب خودت سوال بعدی رو طرح کن عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه من یکی دو دفعه گفتم پس سوال بعدی رو محمد حسین طرح می کنه . محمد حسین جان بگو . چه واسه خودمون می بریم و می دوزیم!!! 1- تو ایرانه ؟ 2- بناست ؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اي بابا!! بچه ها بار سوال كردن نتوانند كشيد، قرعه فال به نام من بيچاره زدند...!! من چميدونم كجت رو بگم!! ولي ديگه مجبورم ديگه!! 01. آره 02. آره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 3- تو استان های غربیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 4- تو استان های مرکزی هستش؟ یعنی تهران، قم، قزوین، مرکزی، سمنان، اصفهان، یزد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده