R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ میتونه i.m.pei باشه ؟(ولی نه اون که معروفه ) 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ میتونه i.m.pei باشه ؟(ولی نه اون که معروفه ) 1-بنا ؟ بله 2-آسیا؟بله 3-اروپا؟خیر 4-ایران؟خیر 5-آمریکا؟خیر 6-آفریقا؟خیر 7-معمارش معروفه ؟ نه زیااااد 8-کشور عربی؟ نه عزیزم( مینا اطلاعاتت خوبه ها راجع بهش خوب میشناسیش ) 9-ژاپن ؟ خیر 10-چین ؟ بله میتونه i.m.pei باشه ؟ خیر فارسی بگو:-" لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ اداریه ؟ 1-بنا ؟ بله 2-آسیا؟بله 3-اروپا؟خیر 4-ایران؟خیر 5-آمریکا؟خیر 6-آفریقا؟خیر 7-معمارش معروفه ؟ نه زیااااد 8-کشور عربی؟ نه عزیزم( مینا اطلاعاتت خوبه ها راجع بهش خوب میشناسیش ) 9-ژاپن ؟ خیر 10-چین ؟ بله 11-میتونه i.m.pei باشه ؟ خیر 12- اداریه ؟ نهههه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ تحاری ؟ فرهنگی ؟ تفریحی ؟ آموزشی ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ 13-مسکونی ؟ خیر 14-بانک ؟خیر 15-کتابخانه ؟خیر 16-تحاری ؟خیر 17-فرهنگی ؟ خیر 18-تفریحی ؟ نه زیاااد 19-آموزشی ؟خیر من دیگه چطور راهنمایی کنم؟ به شکلکام نگاه کنید خو فقط 1 سوال دیگه مونده تا بشه 20 تاها؛حواستون باهشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ورزشگاه ؟ ورزشگاه؟ پ ن پ (دیروز اومدم جواب دادما که مسکونی نیست, اما اشتباهی بجای نقل قول تو پستتو ویرایش کرده بودم جوابو اونجا داده بودم ) دیگه برید رو اسم ورزشگاه 1-بنا ؟ بله 2-آسیا؟بله 10-چین ؟ بله 20-ورزشگاه ؟بله مینا تو یکی خوب میشناسیشا ؛ دو تامون ازش خاطره داریم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم همونی هست که تو پست قبل گفتم یه نگاه بهش بنداز بازم بابت اون فیلم ازت ممنونم گلم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ استادیوم ملی لانه پرنده ؟ خداروشکر آفرییییییییییییین درستههههههههههههههههههههههه اینم فیلمش:[h=3]دانلود فیلم استادیوم ملی پکن[/h] اینم عکسش : لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم همونی هست که تو پست قبل گفتم یه نگاه بهش بندار بازم بابت اون فیلم ازت ممنونم گلم :hapydancsmil: آره دیده بودمش؛ داشتم جواب میدادم خو؛ خواهش میکنم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ آره دیده بودمش؛ داشتم جواب میدادم خو؛ خواهش میکنم گفتم شاید ندیدیش به قول سارا خواستم جذبه ام رو نشون داده باشم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ مسکونی؟ خیر تجاری؟ خیر آسیا؟ بله :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کار زاحا حدید ؟ لوکوریوزیه ؟ تادا آندو ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده