Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ کی راهنمایی کردی؟ ندیدم!!از کاخ ها هستش؟ در صفحه 27 توضیح داده بودم . سوال 6- نه 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ پس چرا هیچ کس نمی یاد؟! یعنی فقط 2تا شرکت کننده داریم ؟! می خواین یه راهنمایی کوشولو کنم یا الان خیلی زوده ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ 8- مربوط به دوره پهلویه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ 8- مربوط به دوره پهلویه؟ سوال 8- نه 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ می خوای راهنمایی کوچولو رو بکن 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ می خوای راهنمایی کوچولو رو بکن مربوط به دوره سلجوقی هستش . 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ یخچال خونه ایی همچین چیزیه؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ یه راهنمایی دیگه بکن...!! خونه ی قدیمی هست؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ یخچال خونه ایی همچین چیزیه؟ سوال 10- نه 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ یه راهنمایی دیگه بکن...!!خونه ی قدیمی هست؟ سوال 11- نه 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ سوال 12- بله برج طغرل ........... 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ برج علاء الدوله؟ برج شبلی؟ داخل شهر تهرانه؟ فکر کنم علی جوابو گفت... 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ اندفعه شماره نزارید 10 امتیاز برنده رو بر میدارم واسه خودم هآ 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ علی درست گفت. برج طغرل هستش. این اثر تاریخی ارزشمند که " برج طغرل " نامیده می شود ، برج آرامگاهی منسوب به طغرل بیک بنیانگذار سلسله سلجوقیان و از آثار سده ششم هجری به شمار می رود .طرح این بنا از داخل مدور و از بیرون به شکل ستاره است . به گواهی برخی از شواهد و مدارک تاریخی سابقا" در قسمت فوقانی برج تزئینات و کتیبه ایی به خط میخی وجود داشته که فروریخته بود و به فرمان ناصرالدین شاه ( خدا رحمتش کنه )به دست حاجی ابوالحسن معمار باشی تعمیر و باسازی و بوستانی باصفا پیرامون آن احداث گردید .ارتفاع این برج که ذر اصل دارای گنبد و پوششی رفیع بوده حدوو 5/22تر است . [attach]526[/attach] 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده