Mahtab.r 778 ارسال شده در 6 تیر، 2010 کی راهنمایی کردی؟ ندیدم!!از کاخ ها هستش؟ در صفحه 27 توضیح داده بودم . سوال 6- نه 2
Mahtab.r 778 ارسال شده در 6 تیر، 2010 پس چرا هیچ کس نمی یاد؟! یعنی فقط 2تا شرکت کننده داریم ؟! می خواین یه راهنمایی کوشولو کنم یا الان خیلی زوده ؟ 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 7 تیر، 2010 برج علاء الدوله؟ برج شبلی؟ داخل شهر تهرانه؟ فکر کنم علی جوابو گفت... 3
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 7 تیر، 2010 اندفعه شماره نزارید 10 امتیاز برنده رو بر میدارم واسه خودم هآ 1
Mahtab.r 778 ارسال شده در 7 تیر، 2010 علی درست گفت. برج طغرل هستش. این اثر تاریخی ارزشمند که " برج طغرل " نامیده می شود ، برج آرامگاهی منسوب به طغرل بیک بنیانگذار سلسله سلجوقیان و از آثار سده ششم هجری به شمار می رود .طرح این بنا از داخل مدور و از بیرون به شکل ستاره است . به گواهی برخی از شواهد و مدارک تاریخی سابقا" در قسمت فوقانی برج تزئینات و کتیبه ایی به خط میخی وجود داشته که فروریخته بود و به فرمان ناصرالدین شاه ( خدا رحمتش کنه )به دست حاجی ابوالحسن معمار باشی تعمیر و باسازی و بوستانی باصفا پیرامون آن احداث گردید .ارتفاع این برج که ذر اصل دارای گنبد و پوششی رفیع بوده حدوو 5/22تر است . [attach]526[/attach] 4
ارسال های توصیه شده