R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ معاصره؟ بله اروپا ؟ خیر آسیا؟ بله ژاپن ؟خیر چین ؟بله دبی؟خیر از آثار کولهاس؟خیر:gnugghender: cctv؟خیر معمارش معروفه؟بله 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ نورمن فاستر؟ لویی کان ؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ معاصره؟ بله اروپا ؟ خیر آسیا؟ بله ژاپن ؟خیر چین ؟بله دبی؟خیر از آثار کولهاس؟خیر:gnugghender: cctv؟خیر معمارش معروفه؟بله نورمن فاستر؟خیر لویی کان ؟خیر 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ معاصره؟ بله اروپا ؟ خیر آسیا؟ بله ژاپن ؟خیر چین ؟بله دبی؟خیر از آثار کولهاس؟خیر:gnugghender: cctv؟خیر معمارش معروفه؟بله نورمن فاستر؟خیر لویی کان ؟خیر تادائو آندو ؟خیر راهنمایی : معمارش چینی هست 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ معاصره؟ بله اروپا ؟ خیر آسیا؟ بله ژاپن ؟خیر چین ؟بله دبی؟خیر از آثار کولهاس؟خیر:gnugghender: cctv؟خیر معمارش معروفه؟بله نورمن فاستر؟خیر لویی کان ؟خیر تادائو آندو ؟خیر راهنمایی : معمارش چینی هست ایومنگ پی(I.M.Pei)؟بله :shad: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ نیدونم از این معمار فقط کارایی که تو سنگاپور و ایران و آمریکا کار کرده رو میشناسم یه راهنمایی کن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ معاصره؟ بله اروپا ؟ خیر آسیا؟ بله ژاپن ؟خیر چین ؟بله دبی؟خیر از آثار کولهاس؟خیر:gnugghender: cctv؟خیر معمارش معروفه؟بله نورمن فاستر؟خیر لویی کان ؟خیر تادائو آندو ؟خیر راهنمایی : معمارش چینی هست ایومنگ پی(I.M.Pei)؟بله راهنمایی : ساخت این کار جنبه سیاسی داشته و یک برج هست 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ ساختمان مورد نظر برج بانک چین بود سوال بعدی رو یکی از دوستان طرح کنه مرسی 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ سوال بعدی رو من در نظر گرفتم:hapydancsmil: شروع کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ شرمنده کم میاما؛ دارم رو پروژم کار میکنم مرسی فاطمه و مینا بنا؟ ایران؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ خواهش میکنم ونوسی نازنینم 1- بنا : بله 2- ایران : بله 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ 1- بنا : بله 2- ایران : بله 3- قدیمیه : بله 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ 1- بنا : بله 2- ایران : بله 3- قدیمیه : بله 4- مسکونی : بله :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده