zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ [h=2][/h] مسکونی ؟ نه مسجد ؟ نه کاروانسرا ؟ نه زیگورات ؟نه آسیا ؟ بــــــــــله ایران؟ بــــــــــــــــله هتل ؟نه مدرسه ؟نه کاخ ؟ نه از بناهای قدیمیه ؟نه راهنمایی : تو تهران هستش...((عجب راهنمایی کردم من)) برج میلاد؟ نه فرهنگیه ؟ نه 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ مسکونی ؟ نه مسجد ؟ نه کاروانسرا ؟ نه زیگورات ؟نه آسیا ؟ بــــــــــله ایران؟ بــــــــــــــــله هتل ؟نه مدرسه ؟نه کاخ ؟ نه از بناهای قدیمیه ؟نه راهنمایی : تو تهران هستش...((عجب راهنمایی کردم من)) برج میلاد؟ نه فرهنگیه ؟ نه موزه؟ توش موزه هم داره 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اگه توش موزه داره فرهنگی هم هست دیگه یه راهنمایی دیگه کن 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مسکونی ؟ نه مسجد ؟ نه کاروانسرا ؟ نه زیگورات ؟نه آسیا ؟ بــــــــــله ایران؟ بــــــــــــــــله هتل ؟نه مدرسه ؟نه کاخ ؟ نه از بناهای قدیمیه ؟نه راهنمایی : تو تهران هستش...((عجب راهنمایی کردم من)) برج میلاد؟ نه فرهنگیه ؟ نه موزه؟ توش موزه هم داره میدان هم داره ؟ بلـــــــــــــه 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مسکونی ؟ نه مسجد ؟ نه کاروانسرا ؟ نه زیگورات ؟نه آسیا ؟ بــــــــــله ایران؟ بــــــــــــــــله هتل ؟نه مدرسه ؟نه کاخ ؟ نه از بناهای قدیمیه ؟نه راهنمایی : تو تهران هستش...((عجب راهنمایی کردم من)) برج میلاد؟ نه فرهنگیه ؟ نه موزه؟ توش موزه هم داره میدان هم داره ؟ بلـــــــــــــه میدان آزادی ؟ درســــــــــــــــــــــــــــــــــــته:2rqfst4: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ عههههه،چقدر سخت بودااااا ، به افتخاااار من؛ هیپیییییپ هورااااااا،هیپیییییییییییپ هوراااااااااااااااا --- سوال در نظر گرفته شد، یک کلمه معمارانه ست لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ از اصطلاحات در بناهای تاریخیه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ از اصطلاحات در بناهای تاریخیه؟؟؟ از اصطلاحات در بناهای تاریخیه؟؟؟ بلهههههههههههههه لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ربط به ساختمون های مسکونی قدیمی داره؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ربط به ساختمون های مسکونی قدیمی داره؟؟ از اصطلاحات در بناهای تاریخیه؟؟؟ بلهههههههههههههه 2-ربط به ساختمون های مسکونی قدیمی داره؟؟بلههه؛ به بناهای قدیمی ربط داره و یکی از اجزاشونه چه مسکونی چه غیر مسکونی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ چه سخت :vahidrk: خیلی هم آسونه، تو قسمتایی از بناهای قدیمی رو بگو ؛من راهنمایی میکنم،میگم نزدیک شدی یا نه لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی هم آسونه، تو قسمتایی از بناهای قدیمی رو بگو ؛من راهنمایی میکنم،میگم نزدیک شدی یا نه مثل هشتی؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مثل هشتی؟؟؟ آفرین؛همینجوری بگو؛ 1-از اصطلاحات در بناهای تاریخیه؟؟؟ بلهههههههههههههه 2-ربط به ساختمون های مسکونی قدیمی داره؟؟بلههه؛ به بناهای قدیمی ربط داره و یکی از اجزاشونه چه مسکونی چه غیر مسکونی 3-هشتی؟؟ نه، جواب ما یکم تو ارتفاعه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ سردر؟؟؟؟ مربوط به سازه شه؟؟ 1-از اصطلاحات در بناهای تاریخیه؟؟؟ بلهههههههههههههه 2-ربط به ساختمون های مسکونی قدیمی داره؟؟بلههه؛ به بناهای قدیمی ربط داره و یکی از اجزاشونه چه مسکونی چه غیر مسکونی 3-هشتی؟؟ نه، جواب ما یکم تو ارتفاعه 4- سردر؟ خیر؛ از ورودی بیا داخل بنا 5-مربوط به سازه شه؟؟ نه زیاد ؛ یه قسمتیه تو سازه بناها که با نور ارتباط داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده