R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خانه اشریک ؟؟؟ بنا؟بله معاصره؟سال ساختش حدود 1950 میشه معمارش معروفه؟بله یکی از بهترین معمارها بوده که الگوی دیگر معماران امروزی است. سبکش مدرنه؟ بله هم مدرن کار کرده و هم پست مدرن موزه ؟خیر ویلا؟بله از کارهای ونچوری؟خیر-از ونچوری معروف تره لویی کان ؟بله آفریننننننننننننن فیلیپ جانسون؟خیر خانه اشریک ؟خیر 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خانه ویس ؟ بنا؟بله معاصره؟سال ساختش1960 هست معمارش معروفه؟بله یکی از بهترین معمارها بوده که الگوی دیگر معماران امروزی است. سبکش مدرنه؟ بله هم مدرن کار کرده و هم پست مدرن موزه ؟خیر ویلا؟بله از کارهای ونچوری؟خیر-از ونچوری معروف تره لویی کان ؟بله آفریننننننننننننن فیلیپ جانسون؟خیر خانه اشریک ؟خیر خانه ویس ؟خیر:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خانه نورمن فیلشر؟؟؟ آخرش 1950 یا 1960 ؟؟؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ خانه نورمن فیلشر؟؟؟آخرش 1950 یا 1960 ؟؟؟:vahidrk: بله درسته:hapydancsmil: البته فیشر هست نه فیلشر توی کتابی که من دارم 2 تا خانه فیشر هست یکیش 1956 هست و یکیش 1960 منم که گفتم حدودا 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ بله درسته:hapydancsmil: البته فیشر هست نه فیلشر توی کتابی که من دارم 2 تا خانه فیشر هست یکیش 1956 هست و یکیش 1960 منم که گفتم حدودا درسته ببخشید من اشتباه تایپی داشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اطلاعاتی از خانه فیشر :معمار : لویی کان موقعیت : فیلادلفیا، پنسیلوانیا تاریخ ساخت : 1960 نوع کاربری : ویلا سیستم سازه ای : سنگ و چوب سبک : مدرن دوستای گلم از اونجایی که ممکنه من چند روزی نباشم ، برای سوال بعد یه نفر دیگه داوطلب بشه ! من زهرا رو پیشنهاد میکنم 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ خووووب سوال طرح شد..:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بنا؟ ؟ بنا؟؟ بــــــــله:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بنا؟؟؟بـــــــــــــله :hapydancsmil: اروپا؟؟؟ خیــــــــر :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببخـــــــــــــشید من اینجا رو هم یادم رفته بود..:icon_pf (34): بنا؟؟؟بـــــــــــــله اروپا؟؟؟ خیــــــــر آسیا؟؟ بـــــــــــله:hapydancsmil: ویلا؟؟؟ خـــــــــیر:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تجاری؟اداری؟ بنا؟؟؟بـــــــــــــله اروپا؟؟؟ خیــــــــر آسیا؟؟ بـــــــــــله ویلا؟؟؟ خـــــــــیر تجاری؟؟ خـــــــــــِر:icon_razz: اداری؟؟ خیـــــــر:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بنا؟؟؟بـــــــــــــله اروپا؟؟؟ خیــــــــر آسیا؟؟ بـــــــــــله ویلا؟؟؟ خـــــــــیر تجاری؟؟ خـــــــــــِر اداری؟؟ خیـــــــر موزه؟؟ خــــــیر:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بنا؟؟؟بـــــــــــــله اروپا؟؟؟ خیــــــــر آسیا؟؟ بـــــــــــله ویلا؟؟؟ خـــــــــیر تجاری؟؟ خـــــــــــِر اداری؟؟ خیـــــــر موزه؟؟ خــــــیر ایرانه؟؟ بـــــــــــــــــــــله 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده