رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

خانه ی تووین؟

1.بنا؟بله:w16:

2.معاصره؟بله:w16:..مربوط به قرن 20 هست..

3.اروپا؟خیر:icon_redface:

4.موزه ؟خیر:icon_redface:

5.تجاری؟خیر:icon_redface:

راهنمایی:مسکونی هست و بسیار معروف:icon_redface:

6.از کارای لوکوربوزیه ست؟ بله:w16:

7.ویلا ساووی؟خیر ..در اروپا نبود...:icon_redface:

8.habitate نیست؟خیر:icon_redface:...یک کار معروف هست....یکی از ویلاهایی هست که همیشه بعد از ویلا ساووی این تو ذهن بچه ها هست از لوکوربوزیه...

9.خانه ی تووین؟خیر:icon_redface:..به کشورش اشاره کنین..فک کنم زود تر برسین به جواب

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.6k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گفتید تو اروپا نیست.

چیزی که به ذهنم میرسه یا یونایتد هبیتیشن هست یا ویلای شودان تو هند

بله کاملا درسته حامی عزیز.....ویلا شودان جواب سوال بود..کاملا درسته...:w16::icon_gol:

دوستان خوبم زوج تصویری این تاپیک رو هم دریابید...اونجا هم یک سوال با من هست....:icon_redface:

[h=3]20 سوالی تصویر شناسی[/h]

[h=2]ویلا شودان - لوکوربوزیه [/h]

villa shodan 1955-1956

می توان ویلا شودان را سر آمد تفکرات و ایده های لوکوربوزیه در معماری مدرن دانست. همان طور که خود در ۵ اصل معماری مدرن بیان می کند. (در ویلا ساوا گفته شد) پلان و نمای آزاد و استفاده از پیلوت به وضوح در ویلا شودان دیده می شود.

فرم ویلا شودان به خوبی به اقلیم حاره ای هند پاسخ می دهد. (احمد آباد-هند) سقف در بالای ساختمان همانند چتری عمل می کند و سوراخ ها در دل بنا این امکان را می دهند که نسیم خنک به خوبی از بین آنها و تراسها عبور کند.

حجم ویلا شودان از دو مکعب کنار هم تشکیل شده است که حجم اصلی بزرگتر و در بر گیرنده فضاهای خصوصی صاحب خانه می شود و حجم کوچکتر که یک طبقه است و در دل خود کاراژ . آشپزخانه و اتاق خدمتکاران را تشکیل می دهد. این دو حجم به کمک راه پله و راهرویی که به صورت خطی شکل در حجم ظاهر می شوند در ارتباط هستند.

در نگاهی دیگر حجم اصلی را می توان مجموعه ای از سطوح دید که به صورت عمودی و افقی فضای کلی این مکعب را تقسیم می کنند و به صورت مکعب های کوچک پر و خالی نمایان می شوند.

ary7uojg6xvm49ldgiqs.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا سوال بعدی رو طرح نمیکنین؟

دوست خوبم..هر کسی که جواب درست رو می ده...سوال بعد رو طرح می کنه...الان نوبت شماست:icon_redface:

یک چیزی رو در نظر بگیرید...و آمادگی تون رو اعلام کنید در یک پست که دوستان شروع کنن به حدس:icon_redface::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوست خوبم..هر کسی که جواب درست رو می ده...سوال بعد رو طرح می کنه...الان نوبت شماست:icon_redface:

یک چیزی رو در نظر بگیرید...و آمادگی تون رو اعلام کنید در یک پست که دوستان شروع کنن به حدس:icon_redface::icon_gol:

ببخشید من قانون اینجا رو نمیدونستم.

راستش من الان ذهنم به جایی قد نمیدخه.بعد هم اینکه دوس دارم حدس بزنم.میشه خواهش کنم یه نفر دیگه مثلا خودتون زحمتشو بکشید.شرمنده.

ممنون میشم اگه این کارو بکنین.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید من قانون اینجا رو نمیدونستم.

راستش من الان ذهنم به جایی قد نمیدخه.بعد هم اینکه دوس دارم حدس بزنم.میشه خواهش کنم یه نفر دیگه مثلا خودتون زحمتشو بکشید.شرمنده.

ممنون میشم اگه این کارو بکنین.:icon_gol:

باشه دوست خوبم...:icon_redface:

پس شروع کنید به حدس...در نظر گرفته شد...:w16::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دستتون درد نکنه؛:icon_gol:

خب، تو آمریکاست؟ :icon_redface:

ونووس خانوم من با کمال میل حاضر هستم در نقش سوال کننده باشم....اگر دوست دارین شما سوال رو مطرح کنید؟..:icon_redface:

1.تو آمریکاست؟ بله:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اپارتمانه؟منظورم اینه که مجتمعه؟

2.معمارش ایرانی؟خیر:icon_redface:

3.مسکونیه؟ بله:w16:

4.اپارتمانه؟منظورم اینه که مجتمعه؟ خیر:icon_redface:..ویلایی هست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
معمارش زنه؟

5.معمارش زنه؟خیر:icon_redface:

راهنمایی: ویلا مورد نظر در همسایگی خانه ی اشریک طراحی شده توسط لویی کان قرار دارد.(راهنمایی اساسی هست):icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خانه ی شودان ـ لوکوربوزیه؟؟؟:ws52:

5.معمارش زنه؟خیر:icon_redface:

راهنمایی: ویلا مورد نظر در همسایگی خانه ی اشریک طراحی شده توسط لویی کان قرار دارد.(راهنمایی اساسی هست):icon_redface:

6.خانه ی شودان ـ لوکوربوزیه؟خیر:icon_redface:...این که جواب سوال قبل بود..بعد در آمریکاست:icon_redface:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...