Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ 1- بنا؟؟ بله 2- ایران؟ خیر 3- معاصر؟؟ بله 4- اروپا؟ خیر 5- آمریکا؟؟ خیر 6- موزه؟ خیر 7- آسمان خراش؟ خیر 8- مسکونی؟ خیر 9- مجموعه فرهنگی؟ خیر 10- آسیا؟ بله 11- ژاپن؟ خیر 12- مجموعه ورزشی؟ خیر 13- چین؟ خیر 14- عبادتگاه؟ خیر 15 - اداری؟ بله 16 - مالزی؟ خیر 17- هند؟ بله 18- بنای شاندیگار؟ سوالو اینجوری بگیم: آیا در شاندیگار قرار دارد؟ بله شاندیگار یک شهره 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سکرتریات چاندیگار هند ??? (از آثار لوکوربوزیه) لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ عذرخواهی می کنم...همیشه برای نام بردن این بنا اونو به نام بنای شاندیگار صدا می کردم...که شما هم درست می فرمایید و نام خود بنا مشخص نیست...منظور من کاخ یا بنای دادگستری شهر شاندیگار هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ عذرخواهی می کنم...همیشه برای نام بردن این بنا اونو به نام بنای شاندیگار صدا می کردم...که شما هم درست می فرمایید و نام خود بنا مشخص نیست...منظور من کاخ یا بنای دادگستری شهر شاندیگار هست؟ ممنونم از پاسختون بله درسته جواب کاخ دادگستری شاندیگار بود 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ 1.بنا؟بله 2.معاصره ؟بله 3.تو ایران ؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ 1.بنا؟بله 2.معاصره ؟بله 3.تو ایران ؟ خیر 4.اروپا ؟بله 5.مسکونی؟بله 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ معمارش معروفه ؟ معمارش فرانسویه ؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ معمارش معروفه ؟ معمارش فرانسویه ؟ 1.بنا؟بله 2.معاصره ؟بله 3.تو ایران ؟ خیر 4.اروپا ؟بله 5.مسکونی؟بله 6.معمارش معروفه ؟بله 7.معمارش فرانسویه ؟خیر ولی کار در فرانسه هست اینم از راهنمایی دوم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ ژان نوول؟؟ 1.بنا؟بله 2.معاصره ؟بله 3.تو ایران ؟ خیر 4.اروپا ؟بله 5.مسکونی؟بله 6.معمارش معروفه ؟بله 7.معمارش فرانسویه ؟خیر ولی کار در فرانسه هست اینم از راهنمایی دوم 8.ژان نوول؟؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ 1.بنا؟بله 2.معاصره ؟بله 3.تو ایران ؟ خیر 4.اروپا ؟بله 5.مسکونی؟بله 6.معمارش معروفه ؟بله 7.معمارش فرانسویه ؟خیر ولی کار در فرانسه هست اینم از راهنمایی دوم 8.ژان نوول؟؟ خیر دوستان منتظر حدستون هستم... یک راهنمایی اساس...کار در شهر بوردو فرانسه هست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ خانه بوردو رم کلهاس؟؟ 1.بنا؟بله 2.معاصره ؟بله 3.تو ایران ؟ خیر 4.اروپا ؟بله 5.مسکونی؟بله 6.معمارش معروفه ؟بله 7.معمارش فرانسویه ؟خیر ولی کار در فرانسه هست اینم از راهنمایی دوم 8.ژان نوول؟؟ خیر دوستان منتظر حدستون هستم... یک راهنمایی اساس...کار در شهر بوردو فرانسه هست انگاری راهنمایی اساسی بود درود به شما بله کاملا درسته 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ انگاری راهنمایی اساسی بود درود به شما بله کاملا درسته آره اساسی بود خوب سوال بعدی طرح شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده